אולי כתבו כבר, לא קראתי הכל, אבל אם כל כך יקר משלוח שיתנו אפשרות להחזיר/להחליף בחנויות הרשת.משלוח עד הבית עולה לפחות 30 שח לכל חבילה, כנראה היום כבר יותר
לא מבינה איך האתרים יכולים לעשות חינם בכאילו מחירים, אולי לרשתות גדולות זה פחות
אבל עבדתי כמנה"ח של אחד האתרים החרדים וזה נסגר רק בגלל עלויות המשלוחים וההחזרות
כי ניסו לתת משלוחים חינם/החזרות החלפות חינם וכו
ולא נשאר שום רווחים רק הפסדים
קודם כל אציין לזכות את האתר שלך, Tweenset! אני רכשתי לפני פסח ממך בגד לבת שלי, עזרת לי בטלפון עם המידה, והאתר היה נח לשימוש עם טבלת מידות מדוייקת. והיה שווה לי עלות המשלוח כי זה הגיע בדיוק מתי שהבטחת.הטענות נכונות ברובן, וצודקות
כבעלת אתר אשתף אתכם קצת:
כשפתחנו אותו, וגם עכשיו - השאיפה היא להגיע לרמת השרות הכי טובה שיכולה להיות.
כלומר החזרות/החלפות חינם, ומשלוחים חינם מסכום מסוים (נמוך).
אלא שרצונות לחוד ומציאות לחוד.
חושבים על זה וגם על עצמינו!לפעמים הלקוחות כל כך עסוקים בלראות איך להרויח כמה שקלים
ששוכחים שיש משהו מאחורי העסק הזה שמנסה בקושי לפרנס
תחשבו על זה
אין על מוקא!אתר נוסף עם שרות מצוין-מוקא
קניתי שם שמלה-הגיעה תוך יומיים עד הבית(עולה 30 ש"ח משלוח) מידה מצוינת ע"פ האתר
ציטטת אותי אז אני אענהאולי כתבו כבר, לא קראתי הכל, אבל אם כל כך יקר משלוח שיתנו אפשרות להחזיר/להחליף בחנויות הרשת.
ככה זה עובד בכל האתרים הלא חרדיים.
חשוב ביותר!רוצה להוסיף עוד נקודה לבעלי אתרי הלבשה (חרדי..)
להרבה מאיתנו יש חסימת נטפרי (לא יודעת איך זה בחסימות אחרות), תתחשבו בנו ותשתדלו בנוסף לתמונת הדוגמנית, להוסיף גם תמונה של פריט הלבוש בלבד.
יעזור לנו מאוד!
ושולחים את הסחורה של קידישיק במשלוח של מיקובל.ומיקובל לא שייך לקידי שיק.
הם נותנים להם פלטפורמת מכירה באתר שלהם ותו לא.
אתר יפה! לא הכרתי.פליסה.
נכוןמאוד! כל מילה....גם "נקסט" שהם חברה גדולה מאוד שינו פתאום את המדיניות והתחילו לגבות מחיר על החזרות. כנראה שהישראלים לימדו אותם פרק ב'טרטורים' והם החליטו לשים לזה סוף.
לענ"ד הם יפסידו הרבה לקוחות, כי גם אני (שהייתי קונה המון בלי לחשוב כי אפשר להחזיר) אחשוב פעמיים לפחות לפני שאזמין שוב באתר שלהם, אבל מצד שני אני גם מבינה אותם - אנשים היו מזמינים פריטים בלי לחשוב בכלל, כל פריט בכמה מידות ליתר ביטחון כדי למדוד, לקחת את המתאים והשאר להחזיר (כדי שלא ייגמרו המידות בינתיים...) והם ספגו הכל.
אבל באופן עקרוני, ובלי קשר לאתרים דווקא, בציבור החרדי אין (כמעט) תודעת שירות.
לא בהחזרות, לא בזיכויים וגם לא באריזת מוצרים בקניית מתנה.
דוגמאות? בבקשה:
קנינו זוג נעליים בחנות שמוכרת הלבשה כללית (לאו דווקא נעליים), הנעליים היו קטנות ורצינו להחליף מידה. אין. נגמר.
או.קי. נחזיר ונקבל זיכוי. לא! אין אפשרות. לא מחזירים נעליים. שמעתם פעם דבר כזה???
דוגמא נוספת - החזרנו מוצר לחנות וקיבלנו זיכוי. כעבור 4 חודשים ביקשנו לקנות משהו בחנות תמורת הזיכוי. אין אפשרות. למה? עבר תוקף הזיכוי - 3 חודשים. ביררנו את הענין והובהר לנו שלפי החוק תוקפו של זיכוי חייב להיות לפחות שנתיים. בתשובה לכך טוענת בעלת החנות, שמי שמכר לה את הקופה רושמת מתמצא בכל החוקים, והוא הסביר לה שבסמכותו של כל עסק לקבוע כללים מעצמו בענין בתנאי שזה מצוין ע"ג הפתקית. מקובל עליכם???
ועוד - קניתם מתנה בחנות. ביקשתם עטיפה ופתק החלפה. קבלו אותם בשקית ועטפו בשירות עצמי בביתכם. למה? יש עומס, אין די מקום בחנות לעיטוף, אין להם אריזות שמתאימות בגודלן למוצר ועוד ועוד. האם נתקלתם בתופעה כזו בחנות בקניון? אני בחיים לא. שילב מוכרים מוצרים בכל גודל, ותמיד יעטפו את המוצר לבקשתך כשלכל פריט יש את צורת וסוג העיטוף המתאימים לו. ברור שמורידים מחיר ונותנים פתק החלפה. גם ב"ללין" עוטפים כל פריט בכל סכום שהוא בלי להניד עפעף, גם אם החנות מלאה לקוחות, וישאלו אם תרצו להוריד מחירים ואם יש צורך בפתק החלפה.
אז למה למען ה' בציבור שלנו השירות מתחת לכל ביקורת (נכון, יש יוצאי דופן) החזרת / החלפת מוצר היא טובה עצומה וכשאת באה לקנות עם זיכוי את מרגישה מושפלת כאילו ביקשת נדבה????
אני לא חושבת שזה שבח מיוחדאבל בחנויות שלנו אפשר לשלם באשראי ואף אחד לא יחקור אם הוא שלך או של בעלך ותראי תעודת זהות ותוכיחי שהחשבון משותף ותקישי קוד לקוח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: