כל מילה!תקנון ברור ושירות אדיב וזמין.
יש אתרים שלקח לי הרבה זמן למצוא מדיניות משלוחים/ החלפה והחזרה/וכד'
כל מילה!תקנון ברור ושירות אדיב וזמין.
הם לא עובדים נכון בדיגיטל. זה הכל.ורוצים להגדיל תנועה לעסק שלהם כדי להגדיל מחזורים ולהרוויח יותר על הפלטפורמה
אם היתה הכנסה יפה בחנות הפיזית - היה תקציב לחנות הדיגיטלית.יש גם בעלי עסקים שמוכרים נהדר בחנות פיזית
באמת נשמע מופקעאני לא מאמינה שעלות ביטול דרך כ.אשראי היא 7% מערך העסקה
המועצה לצרכנותבנוסף-
חנות מוכרת וידועה שלא מאפשרת לקבל זיכוי כספי על פריט מתחת ל50 ש"ח.
קניתי במבצע פריט שעלה 47 ש"ח לאחר ההנחה, ואין אפשרות לזיכוי!! (חזרתי לחנות אחרי כמה שעות בודדות...)
זה מתסכל!!
התכוונתי שכתבת כוללני מידי, לא כל בעל עסק שנכנס לדיגיטל זה בגלל שהוא במצוקה אלא להיפךהם לא עובדים נכון בדיגיטל. זה הכל.
אם מנסים להרוויח יותר, בלי להוסיף עובדים, בלי לקחת סיכון כלכלי של שירות החזרות לרווחת הקונים, ובלי להסתנכרן עם המלאי הקיים בחנות (ועוד הרבה בעיות נוספות) - אות וסימן כי החנות הפיזית במצוקה ואין תקציב פנוי לתפעל עסק דיגיטלי.
אם היתה הכנסה יפה בחנות הפיזית - היה תקציב לחנות הדיגיטלית.
ברגע שאין תקציב = מאלתרים אתר גרוע לקניות = חוסר שירות (בעלי האתר רק מחכים לסליקות, בלי לחשוב על הגולשים)
מצד שני @ציפס קידס - ברור שיש עסקים שמצליחים בפיזי, ורוכבים על גל "אי-השירות" גם בדיגיטל.
חבל להכליל. למרות שיש הרבה צדק במה שאומרים כאן,אני עם אתרים חרדיים סיימתי.
מזל חזות, בנוסף לאתר הרגיל, בנתה אתר לחסומות שבו רואים את הבגדים בלבד.רוצה להוסיף עוד נקודה לבעלי אתרי הלבשה (חרדי..)
להרבה מאיתנו יש חסימת נטפרי (לא יודעת איך זה בחסימות אחרות), תתחשבו בנו ותשתדלו בנוסף לתמונת הדוגמנית, להוסיף גם תמונה של פריט הלבוש בלבד.
יעזור לנו מאוד!
למה את לא יכולה להצטרף עם כמה בעלות אתרים לכל הקטע של המשלוחים?הטענות נכונות ברובן, וצודקות
כבעלת אתר אשתף אתכם קצת:
כשפתחנו אותו, וגם עכשיו - השאיפה היא להגיע לרמת השרות הכי טובה שיכולה להיות.
כלומר החזרות/החלפות חינם, ומשלוחים חינם מסכום מסוים (נמוך).
אלא שרצונות לחוד ומציאות לחוד.
על כל החזרה אנחנו מפסידים כסף. כי אנחנו לא גובים על המשלוח שהלקוח שילם!
וזה שרות אקסטרה בהחלט.
בנוסף לא מחייבים 5% בהחזרה. (יתכן שבכללי האתר רשום שכן, בפועל מעולם לא גבינו זאת)
מצד שני, כמו שאמרו כאן - משלוחים עולים 30 ש''ח לפני מע''מ. בדקתם כמה עולה משלוח באתר? 30 ש''ח כולל מע''מ.
לאזורים מרוחקים בארץ יכול לעלות יותר, מעולם לא גבינו את ההפרש.
שורה תחתונה:
כדי שאתר יהיה באמת רווחי, ומצד שני יתן שרות מעל ומעבר, הוא חייב להשען על כמות גדולה מאד של הזמנות.
כך יכולת המיקוח טובה יותר, וניתן להשיג משלוחים במחירים טובים יותר.
הנקודה שבהחלט מעניינת אותי שדוברה כאן זה אופצית החזרה לנקודות שונות בכל עיר, או לפחות בערים מרכזיות. זכור לי שזה היה בתכנית אבל נזנח מתישהו...
לגבי הקולקציה החדשה אין מה לשאול אותי פה, עדיין לא עלה לאתר
ולתחושתי עד שיעלה לא ישאר כלום... ב''ה נחטף בחנויות אבל עושים מאמץ שיעלה בקרוב בעז''ה.
לגמרי.חבל להכליל. למרות שיש הרבה צדק במה שאומרים כאן,
ואגב,
למה שעסקים חרדים לא יתחילו למכור דרך טרמינל X במקום להמציא את הגלגל לבד?
יפהעל כל החזרה אנחנו מפסידים כסף. כי אנחנו לא גובים על המשלוח שהלקוח שילם!
וזה שרות אקסטרה בהחלט.
בנוסף לא מחייבים 5% בהחזרה. (יתכן שבכללי האתר רשום שכן, בפועל מעולם לא גבינו זאת)
מצד שני, כמו שאמרו כאן - משלוחים עולים 30 ש''ח לפני מע''מ. בדקתם כמה עולה משלוח באתר? 30 ש''ח כולל מע''מ.
לאזורים מרוחקים בארץ יכול לעלות יותר, מעולם לא גבינו את ההפרש.
זה נושא מורכב.. הוא עלה לאחרונה ונראה מה יהיהלמה את לא יכולה להצטרף עם כמה בעלות אתרים לכל הקטע של המשלוחים?
זה לא שהיא מרויחה 20 ש''ח, היא משלמת גם עמלה לחברת האשראי.. גם אם ביטלת עסקה.יפה
פה אני הולכת לשלם לה גם על המשלוח 35 ש"ח
וגם על 5% מערך מוצר של 400 ש"ח.
דהינו 55 ש"ח לפח.
ןחלק מההזמנה כן השארתי אצלי!
אז זהו,
היא מרויחה עכשיו את ה20 ש"ח דמי ביטול ומפסידה אותי כלקוחה.
וזה ממש לא תדפקו את אגד...
סקרנות שלי:זה לא שהיא מרויחה 20 ש''ח, היא משלמת גם עמלה לחברת האשראי.. גם אם ביטלת עסקה.
בכל מקרה אין לי מושג מה השיקולים שלהם, לא יכולה לדבר במקומם
רק העליתי עוד נקודה
זה באמת חיסרון מטורף.רוצה להוסיף עוד נקודה לבעלי אתרי הלבשה (חרדי..)
להרבה מאיתנו יש חסימת נטפרי (לא יודעת איך זה בחסימות אחרות), תתחשבו בנו ותשתדלו בנוסף לתמונת הדוגמנית, להוסיף גם תמונה של פריט הלבוש בלבד.
יעזור לנו מאוד!
כמה שזה נכון.הערבוב בין חנות רגילה ליצירת אתר להגדלת מכירות - זה הגורם הבעייתי.
זה מאד משתנה מחברה לחברהסקרנות שלי:
כמה העמלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: