ראשית כל אני מדגיש, שבאופן כללי אני מרוצה מאד מהדרן, בשירות, והכל, אבל בכל זאת יש לי בעיה כבר זמן רב עם הדרן, והם מתחמקים בכל מיני תירוצים, לכן אני מעלה את הנושא כאן, בשביל שיראה הקהל וישפוט, ואולי גם חברת הדרן תשנה את דעתה!
רכשתי טאבלט, יקר מאד, דרך הדרן, לפני קצת יותר משנתים וחצי.
כידוע, אז הדרן פרסמו בראש כל חוצות על האחריות הכפולה שיש על המכשירים שלהם, זאת אומרת, אחריות של הדרן, וגם אחריות של סמסונג, ועל סמך זה קניתי את המכשיר.
כשנשבר לי המסך, הלכתי לשירות תיקונים הרשמי של סמסונג, ושם התברר שאין לי אחריות יצרן!!!
פניתי להדרן ואמרו: "שעל מכשיר זה ספציפית אין אחריות יצרן".
חבל שלא אמרו לי את זה בשעת הקנייה.
ניסיתי לריב איתם ולא עזר.
באיזה שהיא דרך הסתדרתי בזמנו כשחבר מצא לי מסך תואם.
כעת שוב נשבר המסך, ואין לי אפשרות להשיג מסך דרך החבר, ופניתי להדרן, ואמרו לי שגם להם אין מסך להחליף לי.
זאת אומרת שלא רק שאין לי אחריות כפולה, גם אחריות אחת אין לי.
מדובר על טאבלט שעלה יותר מ2000 ש"ח!!
אגב, כשאתה קונה מיבואן רשמי, אתה מקבל שירות החלפת חלקים בתשלום לארבע שנים!!!
בנוסף מבדיקה מול סמסונג אמרו לי שהפסיקו לייצר את המכשיר לפני 5 שנים!!!
זאת אומרת שהם באופן רשמי דפקו אותי עם מכשיר, שהיה ברור שלא יהיה סיכוי שיהיה לי תיקונים יותר מידי זמן.
מי שיכול לעזור לי, אודה לו מאד מאד
רכשתי טאבלט, יקר מאד, דרך הדרן, לפני קצת יותר משנתים וחצי.
כידוע, אז הדרן פרסמו בראש כל חוצות על האחריות הכפולה שיש על המכשירים שלהם, זאת אומרת, אחריות של הדרן, וגם אחריות של סמסונג, ועל סמך זה קניתי את המכשיר.
כשנשבר לי המסך, הלכתי לשירות תיקונים הרשמי של סמסונג, ושם התברר שאין לי אחריות יצרן!!!
פניתי להדרן ואמרו: "שעל מכשיר זה ספציפית אין אחריות יצרן".
חבל שלא אמרו לי את זה בשעת הקנייה.
ניסיתי לריב איתם ולא עזר.
באיזה שהיא דרך הסתדרתי בזמנו כשחבר מצא לי מסך תואם.
כעת שוב נשבר המסך, ואין לי אפשרות להשיג מסך דרך החבר, ופניתי להדרן, ואמרו לי שגם להם אין מסך להחליף לי.
זאת אומרת שלא רק שאין לי אחריות כפולה, גם אחריות אחת אין לי.
מדובר על טאבלט שעלה יותר מ2000 ש"ח!!
אגב, כשאתה קונה מיבואן רשמי, אתה מקבל שירות החלפת חלקים בתשלום לארבע שנים!!!
בנוסף מבדיקה מול סמסונג אמרו לי שהפסיקו לייצר את המכשיר לפני 5 שנים!!!
זאת אומרת שהם באופן רשמי דפקו אותי עם מכשיר, שהיה ברור שלא יהיה סיכוי שיהיה לי תיקונים יותר מידי זמן.
מי שיכול לעזור לי, אודה לו מאד מאד