טכניקה לשים את הסימון מול הברקודהורדתי את BlueStacks, איך אני מגיעה שם למה שסורק את הקוד?
פותחים את הדפדפן עם הברקודאיך? לא הבנתי.
יש לי את אותה בעיה בדיוקאיך? לא הבנתי.
כןיש מצב לוואצאפ על המחשב בלי סמרטפון??
כןגם לי היה לאחרונה את אותו סיפור שנמחקה לי התוכנה של הLDPLYER , מבירור עם איש המיחשוב שלנו מתברר שאכן האנטי וירוס מסוג איסט התחיל לחסום את התוכנה בגלל וירוס של עדכון גירסה.
האופציה שכעת עומדת לרשותי להשתמש בתוכנת memuplay.
כרגע הורדתי אותה במחשב אבל טרם עשיתי קישור למכשיר.
יש פה בעלי נסיון עם התוכנה הזו? זה עובד טוב ? קל לשימוש ?
קצת ארוךאשמח לדעת איך?!
מתקינים אמילטור (מצורף רשימה בתמונה) ועליו מורידים אפליקציית whatsappאשמח לדעת איך?!
מחשב בלי נטפרי, (עם נטפרי זה אותו דבר?)קצת ארוך
אבל צריך להתקין תוכנה אימולטור המדמה אנדרואיד ואז מתקינים עליו וואטסאפ
את מדברת על מחשב עם נטפרי?
תודה,מתקינים אמילטור (מצורף רשימה בתמונה) ועליו מורידים אפליקציית whatsappצפה בקובץ המצורף 1390685
בנטפרי יש אפליקצייה מיוחדת למקבלי אישור מיוחד שמתקינים באמילטור, אבל א"א לצפות באפליקציה בשום דבר (רואים מסך לבן, מצורף תמונה) רק דרך הדפדפן (web.whatsapp).מחשב בלי נטפרי, (עם נטפרי זה אותו דבר?)
בלי נטפרי פשוט מאודמחשב בלי נטפרי, (עם נטפרי זה אותו דבר?)
תודה,
אנסה מחר בעבודה,
בס"ד חסמו גם את האמוג'ים כדאי ליידע את מי שמתכתב איתכם שאם האימוג'י שלו רומז למידע חשוב שיכתוב אותו בטקסטבנטפרי יש אפליקצייה מיוחדת למקבלי אישור מיוחד שמתקינים באמילטור, אבל א"א לצפות באפליקציה בשום דבר (רואים מסך לבן, מצורף תמונה) רק דרך הדפדפן (web.whatsapp).
(חשוב לציין שגם בדפדפן א"א לצפות בסטטוסים ובסרטונים, וצריך אישור על כל קבוצה)
צפה בקובץ המצורף 1391057
יש דרך להוסיף אנשי קשר חדשים דרך המחשב?וואצאפ ווב - לא צריך תוכנה של וואצאפ על המחשב עצמו (זהיא מאד מאד מכבידה על המחשב)
אלא כותבים בגוגל - וואצאפ ווב- ובחורים במכשיר "חיבורים מקושרים" סורקים את הקוד, וזה עובד בקלות.
רק דרך האימולטור, אי אפשר בווביש דרך להוסיף אנשי קשר חדשים דרך המחשב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: