אני כבר כמה חודשים מנותק בגלל הבעיה הזו ובנטפרי לא מצאו לי פתרוןכותב לי כל פעם הורדה נכשלה.
ברורניסיתי לעשות את זה אז זה מחבר את הוואטסאפ של המכשיר שאיתו עשיתי את זה...
(ביקשתי ממישהו פלאפון חכם בשיל הסריקה אבל זה מעלה לי את הוואטסאפ שלו..)
אוכל לשלוח לך את התוכנה ותנסי להתקיןפתוחה
היה לי וואטסאפ אבל פתטאום התוכנה נעלמה ולא מצליחה הלתקין
אבל אין לה מכשירברור
את צריכה לפתוח וואצאפ משלך על המכשיר
אמנם א"א 2 וואצאפ על מכשיר אחד, אז תפתחי ווצאפ עסקי למספר שלך, ככה אפשר 2 על מכשיר אחד.
היא אמרה שיש לה מישהי עם מכשיר שיכולה להוריד לה.אבל אין לה מכשיר
ויש אפשרות ע"י תוכנה שמותקנת על המחשב ומדמה אנדרואיד
זה התוכנה של הLDPLAYER? זה יש לי כבר ולא נותן להתקין...אוכל לשלוח לך את התוכנה ותנסי להתקין
את התוכנה או את הווצאפ?ולא נותן להתקין...
מה אתם לא מצליחים?
תכנסי בהגדרות של המחשב ל- אפליקציותלהתקין את תוכנת LDPLAYER.
אני מנסה להתקין וכותב הורדה נכשלה.
אני לא יודע לא ניסיתי, כאן https://netfree.link/wiki/תעודת_האבטחה יש עוד רשימה.איזה למשל?
קראתי שזה די כבד התוכנה הזו, לפי מה שקראתי צריך מצלמת רשת חיצונית או מראה או כעין זה.הורדתי את BlueStacks, איך אני מגיעה שם למה שסורק את הקוד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: