אשמח לשמוע מה ההבדל בין זה לואצפא מגוגל פליי.ניסיתם וואצאפ-ווב?
יש לך מכשיר חכם כלשהו? אפילו בלי סים.אבל צריך להוריד בשביל זה צתוכנה של LDPLAYER . נכון? וזה לא נותן לי להוריד...
צריך שיהיה חד פעמי וואצאפ על מכשיר כלשהו, ובעצם החיבור ל=ווב מעביר את הוואצאפ למחשבמכשיר חכם עם מספר אחר (מכשיר לא שלי) יעזור? אני רוצה שהוואטסאפ כן יהיה על שלי (מכשיר כשר)
הסריקה של הקוד QR מהטלפון למחשב מעבירה את כל הנתונים.אבל איך המחשב ידע מה ההמספר שלי?
הסריקה היא מתוך האפליקציה של הוואצאפ שלך, אחרי שנכנסים לוואצאפ, בוחרים בהגדרות מכשירים מקושריםסליחה, אני פשוט לא מבינה. אם אני סורקת את הרקוד עם מכשיר לא שלי איך הוואצאפ יהיה על המספר שלי?
וואוו גם אצלי אותה תקלה בדיוק.יש לי נטפרי והם אישרו לי לעשות וואצאפ על המחשב והוא עבד חצי שנה והיה מצוין.
לפני כמה ימים פתום נמחקה התוכנה של הLDPLAYER מהמחשב ואני לא מצליחה להתקין אותה חזרה, זה כותב לי שגיאה בהורדה כנראה משהו שקשור לאנטי וירוס- מישהו יודע לעזור לי?
תודה רבה
ברגע שאין לך סמארטפון אז צריך תוכנה על המחשב שמדמה אנדרואידניסיתי לעשות את זה אז זה מחבר את הוואטסאפ של המכשיר שאיתו עשיתי את זה...
(ביקשתי ממישהו פלאפון חכם בשיל הסריקה אבל זה מעלה לי את הוואטסאפ שלו..)
החסימה של נטפרי פתוחה במלואה או שיש קטגוריות חסומות?כותב לי כל פעם הורדה נכשלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: