בכל מה שקשור לפרשיה כרגע התשובה היא כן.אתה בטוח שתראה חזרה את הכסף?
איך אתה יכול לדעת שרק 2 תבעו? רק ע"פ הצהרה של בעלי החברה?תבעו רק 2 אנשים.
אם היו הרבה כנראה שהיו הרבה תביעות.
להניח שכל המשקיעים שם פראיירים זה זלזול באינטליגנציה של הציבור.
רשות ניירות ערך חשדה וחקרה, ולך יש כבר מידע מוצק, ממליץ לך לפנות לרשות ולתת להם את ההוכחות שלך לכך.
אני לא צריך לדעת בירור בשביל לא להשקיע שם, אם אני יחכה שבית המשפט יכריע בנושא זה יהיה קצת מאוחר, ולכן העובדה שיש שם חשדות חמורות לאי סדרים כספים מספיקה, כנ"ל אם הצקים יש כאן אנשים שטוענים שחזר להם צקים, יש כאן אנשים שטוענים שהם מכירים משהו שחזר לו צק, ולמען האמת זה בדיוק רלוונטי אם זה צקים רבים או מעטים, חברה שחזר אפי' צק אחד אני כבר לא הייתי משקיע בהאנשים רבים שהמשותף להם שהם לא השקיעו בחברה מעולם, והם לא מכירים את החברה.
אין שום אנשים רבים שקיבלו צ'קים והם חזרו!!!
כל מי שתובע זה מתפרסם ע"י בית המשפט.איך אתה יכול לדעת שרק 2 תבעו? רק ע"פ הצהרה של בעלי החברה?
אין בעיה.אני לא צריך לדעת בירור בשביל לא להשקיע שם, אם אני יחכה שבית המשפט יכריע בנושא זה יהיה קצת מאוחר, ולכן העובדה שיש שם חשדות חמורות לאי סדרים כספים מספיקה, כנ"ל אם הצקים יש כאן אנשים שטוענים שחזר להם צקים, יש כאן אנשים שטוענים שהם מכירים משהו שחזר לו צק, ולמען האמת זה בדיוק רלוונטי אם זה צקים רבים או מעטים, חברה שחזר אפי' צק אחד אני כבר לא הייתי משקיע בה
אתה עשית בדיקה מקצועית על כל החברות שקשורות לבסדנו ומצאת רק 2 תביעותכל מי שתובע זה מתפרסם ע"י בית המשפט.
ותעשה בדיקה מקצועית ותראה שזה המצב.
לפי הכתבה בדמרקר בבסדנו מנסים לסגור את התביעות בבית דיןבבדיקה ברשם החברות נראה כי תחת פרנסה נפתחו בשנים האחרונות עשרות רבות של חברות אחיות — שכולן בבעלות מלאה של בסדנו.
איך בדיוק הם סוגרים את התביעות בבי''ד?לפי הכתבה בדמרקר בבסדנו מנסים לסגור את התביעות בבית דין
ומכיוון שהתובעים הם לרוב חרדים הם צריכים לרוב למצות תהליכים בבית דין כך שרישומים של תביעות בבית משפט לא מהווה הוכחה כל כך
אין להם איך לשלםאיך בדיוק הם סוגרים את התביעות בבי''ד?
משלמים או סתם מורחים?
דווקא שם הסברתי לך למה זה לא חברת בת אלא חברות בעלות המשקיעים כשבסדנו היא המנהלת של ההשקעה אבל היא לא הבעלים של ההשקעה.
בעבר המשקיעים שהשקיעו באורבן היו רשומים ישירות כמחזיקי מניות באורבן.
ואז חברת אורבן טענה להם שזה נראה כחברה לא מקצועית [בבואם לחברות ענק כדי לעשות שת"פ וכדו'] כשיש בה אלף משקיעים קטנים, ולכן מה שעשו זה שפתחו חברה שבה כל אחד מהמשקיעים האלו נהיה בעלים בחברה באחוז מסוים, ואותה החברה היא בעצם בעלת מניות באורבן ומנהלי החברה הם כמובן בסדנו עבור כלל המשקיעים שהם בעלי החברה.
וכנראה עשו את זה 3 פעמים עבור 3 סבבי גיוס, או שאחד מהם זה בבעלות רק של בסדנו עצמה.
בכל מקרה זה כנראה הסיבה.
מה שעשו זה שפתחו חברה שבה כל אחד מהמשקיעים האלו נהיה בעלים בחברה באחוז מסוים, ואותה החברה היא בעצם בעלת מניות באורבן ומנהלי החברה הם כמובן בסדנו עבור כלל המשקיעים שהם בעלי החברה.
וכנראה עשו את זה 3 פעמים עבור 3 סבבי גיוס, או שאחד מהם זה בבעלות רק של בסדנו עצמה.
תבדקו 17 פעמים לפני לא לקחת סיכוןבמקום בסדנו ושות'
רווח בטוח של 10% תוך חצי שנה
כדאי מאוד לשלוח פרטי אימייל (או ללחוץ על 'שלח' אפילו בלי למלא את הפרטים...)
R.N.E. - יזמות והשקעות בע''מ
www.rne-smartinvesments.com
זה אתר של הרשות לניירות ערך, כך לפי דה מרקר.תבדקו 17 פעמים לפני לא לקחת סיכון
זו השקעה שאפילו @איצ'ה קו המידע ממליץ עליה.תבדקו 17 פעמים לפני לא לקחת סיכון
למעט תיקים שבהם מעורב קטיןכל מי שתובע זה מתפרסם ע"י בית המשפט.
מה הכוונהזה אתר של הרשות לניירות ערך, כך לפי דה מרקר.
תלחץ על כפתור 'שלח' ותבין...מה הכוונה
בדקתי עכשיו בחוזה שלי איתם.אולי @יוחנן 1 יאות לגלות לנו באיזו מחברות הבת של בסדנו הוא רשום כ'בעל מניות'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: