חברה בשם כזה אינה קיימת באתר הממשלתי הישראלי - guidstarוהחברה שאני רשום שם כבעל מניות ומשקיעה באורבן זה חברה שנקראת JETSON SHAREHOLDINGS LTD.
באיזו ארץ רשומה החברה הזו?
חברה בשם כזה אינה קיימת באתר הממשלתי הישראלי - guidstarוהחברה שאני רשום שם כבעל מניות ומשקיעה באורבן זה חברה שנקראת JETSON SHAREHOLDINGS LTD.
נכון.חברה בשם כזה אינה קיימת באתר הממשלתי הישראלי - guidstar
צפה בקובץ המצורף 1647343
באיזו ארץ רשומה החברה הזו?
טעות! רוב הציבור החרדי יעדיף להתמודד בעצמו בשקט עם נפילות שהוא עבר העיקר לא להגיע לבית דיו וק"ו לא לבית משפט (ערכאות)תבעו רק 2 אנשים.
אם היו הרבה כנראה שהיו הרבה תביעות.
להניח שכל המשקיעים שם פראיירים זה זלזול באינטליגנציה של הציבור.
תלוי כמה כסף מ1000 ש,ח אין אברך שיוותרטעות! רוב הציבור החרדי יעדיף להתמודד בעצמו בשקט עם נפילות שהוא עבר העיקר לא להגיע לבית דיו וק"ו לא לבית משפט (ערכאות)
תעשה סקר אצל רוב החברים שלך רובם יעדיפו להתמודד עם חובות של כמה עשרות אלפי שקלים מאשר לתבוע בבי"ד
אתה מכיר אברך נורמלי שתבע מישהו לבי"ד על סכום של 2000 ש"ח?תלוי כמה כסף מ1000 ש,ח אין אברך שיוותר
חיפשתי בגוגל ומצאתי עבורך את המקוראני לא יודע מאיפה הוא הביא את התמונות האלו.
לעת עתה הדבר הכי דומה שמצאתי ברשת הוא חברה בשם - BH Jetson, LLCנכון.
כי זה לא חברה ישראלית.
עדיין לא קראתי את שאר התגובות מכאן והלאה, אבל זה לא ראיה! התגובה שלך לשאלה הראונה שלי- כן, אבל זה לא. אם הם מקפידים במקום אחד זה לא אומר שהם לא מקפידים במקום אחר- אם אדם חשוד נניח בזה שמכר לחנות זהב- תכשיט כסף במחיר של זהב לבן, ולמכולת הוא אתמול החזיר חבילת טיטולים שלקח בטעות אחד יותר- זה לא אומר שלא רימה בתכשיטים...אני עקבתי אחריהם כמה שנים, וערכתי בירורים רציניים, וגם אחרי זה השקעתי אצלם סכום יחסית קטן [אז עוד היה אפשרי] ורק אחרי שראיתי את ההתנהלות שלהם במשך השנים, ואיך שהם מתנהלים ביושר ומקפידים על קוצו של יוד בנוגע לכספים של המשקיעים, השקעתי אצלם עוד.
אבל עוד ימים יגידו,
האם מדובר פה באדם צדיק וישר שרק הסתבך קצת עם תזרים, האם מדובר באדם די ישר שרק עיגל מעט פינות.
או שמדובר ב"תרמית העשור".
מחיפוש פשוט בגוגל מה זה משקיע כשיר אלו הנתוניםאך מאידך במקרה של הצלחה יש מצווה? ומי אמר שכל קוראי עיתון מסוים אינם כשירים?
לא בטוחה שמעלימים עין כ''כ כמו שנוקטים בשיטה של ''שב ואל תעשה עדיף'',כלל חשוב - קרן השקעות שצריכה לפרסם את עצמה זה הסימן שלא להשקיע בה!!!!!!!
קרן שמפרסמת בעיתונות חרדית - זה סימן שצריך לברוח ממנה!!!!!
חבל שהציבור החרדי נופל שוב ושוב בדברים האלה! וחבל מאד שהעיתונות מאפשרת את כל הפרסומים המפוקפקים האלה..
למרוח מודעות ענק על כל מיני השקעות מפוקפקות במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב על הלוואות מסוג מסויםלא בטוחה שמעלימים עין כ''כ כמו שנוקטים בשיטה של ''שב ואל תעשה עדיף'',
גם אנחנו זועמים לראות את הפרסומות האלו בעיתון, אבל מנסים לחשובלמרוח מודעות ענק על כל מיני השקעות מפוקפקות במקרה הטוב ובמקרה הפחות טוב על הלוואות מסוג מסוים
זה ממש לא נקרא שב ואל תעשה!!!
הם מתפרנסים מזה יופי
וזה לא רק עיתון/ אתר אחד
זה משהו שהציבור צריך לדאוג שיעצרו אותו
שלא יהיה פרסומות כאלה
כמו שאין בציבור החרדי כל מיני פרסומות אחרות
יש הבדל משמעותי האם מדובר בדבר שהוא ספקגם אנחנו זועמים לראות את הפרסומות האלו בעיתון, אבל מנסים לחשוב
פרקטית, בית השקעות X מתקשר לעיתון להכניס מודעה,
הם אמורים לומר לו תמתין שבועיים עד שיועץ ההשקעות שלנו יבחן את ההשקעה?
(ומי ישלם על הבדיקה הזו?)
זו דרישה לא הגיונית מעיתון מפרסם..
לומר להם לא לפרסם שום בית השקעות או חברת מימון- גם לא סביר,
השאלה מה הפתרון?
אולי להוסיף משפט אזהרה כמו בסיגריות- הפרסומת אינה מהווה מתן גושפנקא להשקעה, וכל משקיע צריך לבחון בזהירות.. וכדומה
בחיים כנראה לא הכל שחור לבן,
אני מכיר אישית אדם חילוני, טייס בחיל האוויר, שהשקיע ברכב המעופף,
אחד שמבין דבר או שתים במטוסים וכד', כנראה גם בהשקעות,
להפוך את בסדנו לפייק אחד גדול זה מגוחך,
לא סותר את זה שיתכן שנעשה שם טעויות,
אם אתה באמת מומחה בתחום, אני מוריד את הכובע בפניך,ואותו טייס, תמים, או שיש לו כסף בצד לקחת סיכון.
כל מי שעם קצת נסיון התחום יודע שאין תמיד קשר בין המקצוע של המשקיע למיומנות שלו בבחירת השקעותאם אתה באמת מומחה בתחום, אני מוריד את הכובע בפניך,
ואם אתה לא מומחה, לקרוא לטייס שמבין דבר או שתים בתחום "תמים" טיפה יומרני
אני לא כתבתי את המשפטים הקודמיםלכן כתבתי שאם אתה מומחה אני מוריד את הכובע בפניך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: