בשביל לעבור דירה?? זו סיבה קלושה למדי בעיניתודה לתגובה.
החברות גרות קצת רחוק. אנחנו כהורים די ממוצעים מבחינה חברתית. בהתחשב בכך שאין תמיד זמן לזה.
יש בבית מחשב מסונן. אבל הן מרבות להשתמש בו.
חוסר בתעסוקה אחר הצהריםם זה לא מספיק סיבה טובה?
בשביל לעבור דירה?? זו סיבה קלושה למדי בעיניתודה לתגובה.
החברות גרות קצת רחוק. אנחנו כהורים די ממוצעים מבחינה חברתית. בהתחשב בכך שאין תמיד זמן לזה.
יש בבית מחשב מסונן. אבל הן מרבות להשתמש בו.
חוסר בתעסוקה אחר הצהריםם זה לא מספיק סיבה טובה?
לא רק זה. יש עניין שיש חוסר במסגרות לימוד באזור שלנו. כי מדובר על עיר חילונית. ויש מעט חרדים. אין הרבה אפשרויות של מוסדות לימוד. וגם העניין הזה של הילדים. שבאזור כמעט ואין ילדים בגילאים שלהם. זה מצריך אותי להעסיק אותם כל היום בעצם.בשביל לעבור דירה?? זו סיבה קלושה למדי בעיני
מעבר עיר לא תמיד פותר בעיות כאלו, ובכל מקרה הוא מזמין בעיות חדשות.לא רק זה. יש עניין שיש חוסר במסגרות לימוד באזור שלנו. כי מדובר על עיר חילונית. ויש מעט חרדים. אין הרבה אפשרויות של מוסדות לימוד. וגם העניין הזה של הילדים. שבאזור כמעט ואין ילדים בגילאים שלהם. זה מצריך אותי להעסיק אותם כל היום בעצם.
קהילה זה מושג רחב היוםאיך את מפרשת קהילתיות? יכול להיות שאני לא מפרשת נכון.
מה זה לדעתכם קהילתיות?
אגב, אנחנו מחפשים בעיקר באזור השרון והמרכז.
הכוונה שלי בקהילתי- כמו פעם
???משהי שמבינה בכוחות הנפש
זה ממש לא קל לגור באזור חילוני. שכמעט ואין בו חרדים. ר. לפעמים יש בניינים מסוימים שיש שם יותר. אבל גם לא מדובר בכמות גדולה. וחוגים - אין כמעט למגזר שלנו. יש מעט וגם זה - עכשיו סגור.קהילה זה מושג רחב היום
יש את המקומות שיש בהם בעיקר צעירים, בפריפריות חדשות יחסית, ששם המושג קהילה זה ההפך ממה שאת מתכוונת- ז''א יש כללים מי יכול להיות שייך לקהילה, וזה גם מחייב...
יש את המקומות - נראה לי יותר מקומות יותר ותיקים, (לא יודעת מה נכלל שם אולי חיפה ופתח תקוה ) ששם קהילה זה משהו יותר מלוכד, מקבל ופחות עושה הפרדות..
זה אבחנה שלי , ייתכן מאד שאני טועה
ולגבי חברה לילדים, ייתכן שזו כן סיבה מספקת לעבור דירה. נראה לי יותר שאלה לרב, אולי תנסו לגשת לרב סילמן, עם שאלה מפורטת ומוסברת עם נקודות מאד ברורות בעד ונגד
בעלי טיפוס ש"זורם" אם אתה מכיר את המושג. הוא לא חד משמעי. אבל גם מפריע לו שאין לילדים תעסוקה אחר הצהריים.מעבר עיר לא תמיד פותר בעיות כאלו, ובכל מקרה הוא מזמין בעיות חדשות.
אם יורשה לי אציע לך לפנות למשהי שמבינה בכוחות הנפש ותשטחי בפניה את הלבטים ביתר פתיחות וכנות אני חושבת שהרעיון לעבור דירה אינו במקומו, ממה שהתרשמתי משאלותייך.
שואלת ואת לא חייבת לענות- גם בעלך מצד עצמו חושב שזה רעיון טוב לעבור?
אם זה מה שבאמת חשוב לכם לדעתי אין את זה באופן גורף בשני הערים הנ"להכי חשוב לנו זה הרגשה של קהילתיות/שכונה/הרגשה של יישוב.
אשמח להמלצה על מישהי שתוכל לייעץ.מעבר עיר לא תמיד פותר בעיות כאלו, ובכל מקרה הוא מזמין בעיות חדשות.
אם יורשה לי אציע לך לפנות למשהי שמבינה בכוחות הנפש ותשטחי בפניה את הלבטים ביתר פתיחות וכנות אני חושבת שהרעיון לעבור דירה אינו במקומו, ממה שהתרשמתי משאלותייך.
שואלת ואת לא חייבת לענות- גם בעלך מצד עצמו חושב שזה רעיון טוב לעבור?
זה בהחלט לא קל אבל לדעתי לעבור דירה זה לא הפתרון, ובכלל כל פעולה שעושים מכח ה'לא טוב לי ככה' אם זה דיאטה, אם מעבר דירה ועוד או שאינו מצליח או שהוא מצליח ברובד החיצוני ואינו מעניק סיפוק ורוגע פנימי.בעלי טיפוס ש"זורם" אם אתה מכיר את המושג. הוא לא חד משמעי. אבל גם מפריע לו שאין לילדים תעסוקה אחר הצהריים.
הבנתי.זה בהחלט לא קל אבל לדעתי לעבור דירה זה לא הפתרון, ובכלל כל פעולה שעושים מכח ה'לא טוב לי ככה' אם זה דיאטה, אם מעבר דירה ועוד או שאינו מצליח או שהוא מצליח ברובד החיצוני ואינו מעניק סיפוק ורוגע פנימי.
יש שנוי שמוגדר 'מטוב לטוב יותר', כאן טוב לי ואני רוצה דירה יותר גדולה, או טוב לי ואני מסתדרת עם כולם ומשתדרגת לחברה כלבבי. או אני אוהבת את גופי ושומניי ורוצה להיות רזה וכוליהבנתי.
אבל מצד שני למה בעצם עוישם שינויים אם לא מהסיבה שלא טוב לי? הרי אם טוב לי בשביל מה צריך שינוי?
בנוסף ,בגל לשהעיר עצמה חילונית - . הילדים שמשחקים בבניין למטה רובם חילונים.
אנחנו מעדיפים יותר סביבה חרדית - זו לא סיבה מספק הגיונית לרצות לעבור?
להיות עם אנשים כמוך?
אולי מדויק יותר משהי שאת סומכת על שיקול דעתה ורחבות ראייתה.
מה הקידומת?אם טובה אני בעינייך נוכל לשוחח....
8449224 באורנג
054מה הקידומת?
תלוי איפה.יש למשהו מושג כמה עולה שכירות 3 חדרים בפתח תקוה?
תודה!תלוי איפה.
כמדומני שבהדר גנים זה נע בסביבות ה-3,500 עד 4,800.
אין לי מושג בדיוק-מעולם לא שכרתי שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: