דרוש מידע בנושא הקווים IVR בקרוב (הלווי שלאא) סגירת הקווים - או תשלום גבוע למנהל הקו או למשתמשים

מצב
הנושא נעול.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
הנה שחור על גבי עיתון

זו כתבה ממומנת ע"י הועדה או מישהו שקשור אליה

בנימיני

משתמש מקצוען
זו כתבה ממומנת ע"י הועדה או מישהו שקשור אליה
ראשית, מאין לך?
שנית התפרסמו בזמנו (2019) הרבה מאד כתבות בסגנון "אין גבול לאטימות: קו לחלוקת גרביים אלסטיות לניצולי שואה גידמים נחסם על ידי ועדת הרבנים"
ספי לנצנר מבעלי ימות המשיח אומר בכאב כי....

בנוסף התפרסמו כתבות על כך שרבני הועדה אינן מעורבים בפעילות וכו' ונעשה כל מה שאפשר לקעקע את פעילות ועדת הרבנים לענייני תקשורת
בין היתר גויסו 50 אלף חתימות (וירטואליות) כדי לגרום למשרד התקשורת להתערב

מי שלא נתקל בכתבות כאלה שירים את היד

הבאת קישורים תהיה חסרת תועלת כי רובם חסומים בנטפרי הרבה מהם ניתן לראות כאן בהערות שוליים 6 ומעלה

נערך לאחרונה ב:

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
הסגנון הלעגני והנקמני של הכתבה ההיא מראה שמישהו שנוגע בדבר כתב את זה.

תמים תהיה

משתמש פעיל
אל תשכח שהיא גם נותנת לחברה ב' להעביר אליה שיחות.
לקוחות ברשת א' יצטרכו לממן את עלות השיחות הנכנסות מרשת ב'.
אני מפספס משהו?
עד היום החברות שילמו אחת לשניה על שיחות
מהיום הם יפסיקו לשלם
חלק מהכסף שהחברות שילמו הלך לחברה וחלק לימות המשיח
ברגע שאין כסף שהולך לימות המשיח לפחות חלק מחברות התקשורת יכולות להוזיל מחירים
לא?
אם חברת סלקום למשל עד היום שילמה קישוריות לפרטנר
ומנגד גם קיבלה מהם קישוריות וזה יצא בערך אותו דבר רק שסלקום העבירו חלק מהכסף לימות המשיח
והיום הם יפסיקו להעביראז אנחנו נרויח
לא?

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
אני מפספס משהו?
עד היום החברות שילמו אחת לשניה על שיחות
מהיום הם יפסיקו לשלם
חלק מהכסף שהחברות שילמו הלך לחברה וחלק לימות המשיח
ברגע שאין כסף שהולך לימות המשיח לפחות חלק מחברות התקשורת יכולות להוזיל מחירים
לא?
אם חברת סלקום למשל עד היום שילמה קישוריות לפרטנר
ומנגד גם קיבלה מהם קישוריות וזה יצא בערך אותו דבר רק שסלקום העבירו חלק מהכסף לימות המשיח
והיום הם יפסיקו להעביראז אנחנו נרויח
לא?
זה תלוי לגמרי בגודל של החברה.
במקרה שתואר למעלה, לחברה א' יש 9000 לקוחות ולחברה ב' רק 1000. מה שיוצא הוא שרוב השיחות של חברה א' הם בתוך הרשת של החברה ורק 10% יוצא החוצה, לעומת חברה ב' שבה המצב הפוך. דבר זה יצר מצב לפיו החברות הגדולות קיבלו יותר קש"ג משהוציאו - ולהיפך בחברות הקטנות. את ההפסד הזה יגלגלו בחברות הגדולות על הלקוחות.
זאת אגב הסיבה לכך שחברות הסלולר שמנסות לקדם את המהלך הן בעיקר החברות הקטנות כמו רמי לוי וכדו'.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
הסגנון הלעגני והנקמני של הכתבה ההיא מראה שמישהו שנוגע בדבר כתב את זה.
מה ש @בנימיני כותב זה בדיוק כתוב במפורש בקישור שהוא הביא
עיקר המאבק נגד וועדת הרבנים היא על ידי החברות המפעילות את קווי הנייעס [20] שמפסידות הון רב כתוצאה מחסימת המספרים המשמשים לקווי הנייעס[21].

תמים תהיה

משתמש פעיל
זה תלוי לגמרי בגודל של החברה.
במקרה שתואר למעלה, לחברה א' יש 9000 לקוחות ולחברה ב' רק 1000. מה שיוצא הוא שרוב השיחות של חברה א' הם בתוך הרשת של החברה ורק 10% יוצא החוצה, לעומת חברה ב' שבה המצב הפוך. דבר זה יצר מצב לפיו החברות הגדולות קיבלו יותר קש"ג משהוציאו - ולהיפך בחברות הקטנות. את ההפסד הזה יגלגלו בחברות הגדולות על הלקוחות.
זאת אגב הסיבה לכך שחברות הסלולר שמנסות לקדם את המהלך הן בעיקר החברות הקטנות כמו רמי לוי וכדו'.
אז אם אני ברמי לוי ועד היום חלק ממה ששילמתי להם הלך על דמי קישוריות אני ירויח מהמהלך?

secret

משתמש סופר מקצוען
אז אם אני ברמי לוי ועד היום חלק ממה ששילמתי להם הלך על דמי קישוריות אני ירויח מהמהלך?
לאור ההתפרעות הממשלתית לא נראה שמישהו שם יקום לבדוק כמה כסף נחסך ולהוזיל עלויות.
חבל לטפח תקוות שווא.

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
הראיה הגדולה לזה שהמהלך לא יבטל את הקווים החשובים,
היא העובדה שקול הדף או קול הלשון לא טרחו לעדכן שהם עלולים להיפגע.
רק 2 חברות שהם המפעילות של כל הקווים של השטויות רצו לבג"ץ שכמובן זרק אותם היום,
ולכן יצאו לציבור בדמעות תנין..... כזעקת הקוזק הנגזל.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
לקול הלשון יש תורמים, לקל קו עדיין לא.

מישהו ממש

משתמש חדש
עריכה תורנית
ספציפית קל קו זה שירות שניתן לדרוש מהמדינה.
אבל בכללית עדיף לשלם כל חודש טבין ותקילין, והעיקר שקווי הנייעס יתבטלו מהעולם,
... לא נראה לי שמישהו ישלם כל חודש כסף כדי להיות מחובר לגועל הזה.
ובפרט שהילדים לא יוכלו להתחבר לזה לבד כי אין להם אשראי.

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
ספציפית קל קו זה שירות שניתן לדרוש מהמדינה.
אבל בכללית עדיף לשלם כל חודש טבין ותקילין, והעיקר שקווי הנייעס יתבטלו מהעולם,
... לא נראה לי שמישהו ישלם כל חודש כסף כדי להיות מחובר לגועל הזה.
ובפרט שהילדים לא יוכלו להתחבר לזה לבד כי אין להם אשראי.
מה כ"כ רע מכל קווי הנייע'ס? חברים שלי מקשישבים לזה וכך ניצלים משיטוטים באינטרנט, ומה שלך גועל להם זה מעדן וישלמו על זה.

שטארק

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
בדרך אגב, אמר לי יהודי שמעורב קצת בנושאים, שייתכן והמהלך הזה יביא להגברת ההטרדות עוד יותר ממה שעכשיו!!!
והוא מסביר ככה, כהיום בגלל שיש דמי קישורית, אז לא כל אחד מרשה לעצמו לעשות צינתוקים (כי בסופו של דבר יש לזה עלות מסוימת), ובוודאי שלרוב האנשים אין את הכסף להפעיל הודעות קוליות, מאותה סיבה, כי הודעה קולית זה בעצם שיחה שיוצאת מהמערכת הקולית (קרי מהחברה המפעילה, לדוגמה ימות המשיח), ובעצם הם אמורים לשלם על השיחה וחלק נכבד בגלל שיש לזה דמי קישורית.
אז ברגע שלא יהיה דמי קישורית, לא יהיה כל עלות לשליחת הודעות קוליות! (אולי עלות סמלית כלשהי, אבל בוודאי שלא לפי דקות וכו'), וככה נמצא את עצמינו לא רק מקבלים צינטוקים, אלא מקבלים הודעות קוליות מלאות (מכאלה שמשתלם להם להחזיק את הקו, ולא צריכים האזנה רק רוצים להודיע לך על הפגנה, ורק רוצים לצעוק נגד החיסונים או בעד וכו'...).
ואם כהיום עוד איכשהו מחכים כמה שניות ואם הצלצול מפסיק אז יודעים שזה צינטוק, כאשר זה יהיה הודעה קולית, לא תוכל לדעת, הטלפון לא יפסיק לצלצל, (ואולי אף ינדנד עד שתענה).

לא כ"כ מכיר את הפרטים, אבל אם זה נכון אז לא בטוח שהמהלך הזה נכון.

לענ"ד צריכים לדרוש משר התקשורת, להקים מערך אכיפה קשוח מוקפד בנושא של ספאם שיחות ולהוציא נהלים ותקנונים מאוד מפורטים, ע"מ למנוע את ההטרדה הקיימת כהיום (במקום להתעסק כל היום בשינויים דרסטיים שמבצעים בכמה שניות, אבל אח"כ מתחרטים על זה).

יצחק פנחס

משתמש פעיל
עריכה תורנית
הראיה הגדולה לזה שהמהלך לא יבטל את הקווים החשובים,
היא העובדה שקול הדף או קול הלשון לא טרחו לעדכן שהם עלולים להיפגע.
רק 2 חברות שהם המפעילות של כל הקווים של השטויות רצו לבג"ץ שכמובן זרק אותם היום,
ולכן יצאו לציבור בדמעות תנין..... כזעקת הקוזק הנגזל.
1. הקוים בעל תוכן תורני, המשפחתיים, ושל הקהילות ימשיכו כרגיל (יותר לש"ש ועם פחות רווחים), מי שיפגע זה רק אותם מצנטקים שנלחמו נגד הרבנים והקומה הכשרה, וכרו בור לעצמם.
2. חברות הסלולר ירויחו יותר על הקוים, (לא יאלצו לפרנס את אותם מטרידים בדמי הקישוריות), אז אולי סוף סוף ישתלם להם לשפר את הקליטה והשירות או לחילופין להוריד עוד יותר מחירים.
3. מכת הצינטוקים של אותן חברות שלא חומלת עלינו בימים ובלילות, תחדל מן העולם.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה