בהצלחה עם זה!! התקופה הראשונה לא קלה.. כל הזמן (אצלי לפחות) זה לעשות להם גרפסים וכאבי בטן וכו ה' יעזורמה עושים??? הילד סובל מאד כל פעם אחרי האוכל. גם בלילות וגם בימים וההורים בעיקר מרחמים אבל גם זה לא קל להם.
לוקח לו שעות אחרי ההאכלה להוציא את כל האוויר והוא ממש סובל מזה, הוא הילד השלישי שלנו לכולם היה אבל לא בכזו רמה.
נשמח לשמוע מבעלי ניסיון בעניין.
הבת שלי לא שמעה על כך...מישרים אותו שיהיה ישר על הגוף כולל הראש והגרפס יצא תוך 5 ש'
יונקתהיא יונקת או מבקבקת?
תנסי במהלך הארוחה להניח אותה עלייך בצורה שהכתפיים שלה מקבילות לכתף שלך ועם האגודל והאצבע תלכי לאורך עמוד השידרה מהטיטול עד הצוואר.יונקת
לא נראה שהיא סובלת מכאבים
ולא יודעת אם קשור , אבל היא לא פולטת בכלל
ממליצה בחום, ממש ממש שווה לנסות.גרפווטר עזר אצלי מאוד
כן גמני עשיתי את זההבן שלי גם סבל מאד לא רק מגרפסים, הרופא משפחה המליץ לי לעשות הפסקה בהנקה כל 3-5 דקות לשים אותו על הכתף ולחכות לגרפס, זה ממש ממש חופר !!!!! אבל הקפדתי על זה וזה מאד עזר לגרפסים וגם לרוגע בין ארוחות .
אחרי כמה ימים כבר יכלתי להגדיל את המרווחים בין ההפסקות עד שנגמר- (למד לינוק נכון לדעתי)
מצטרפת לדעה שיתכן וזה נובע מצורת האכילה שלו.מה עושים??? הילד סובל מאד כל פעם אחרי האוכל. גם בלילות וגם בימים וההורים בעיקר מרחמים אבל גם זה לא קל להם.
לוקח לו שעות אחרי ההאכלה להוציא את כל האוויר והוא ממש סובל מזה, הוא הילד השלישי שלנו לכולם היה אבל לא בכזו רמה.
נשמח לשמוע מבעלי ניסיון בעניין.
זה שיטה ידועה ובדוקה על המון תינוקות....הבת שלי לא שמעה על כך...
שעות לא מוציאה גרפס...ואז מתפספס והיא מגהקת.
זה קשור לגזים...יכול להיות גם תלוי בסוג האוכל שהאמא אוכלת, למשל קטניות או שתיה מוגזת.
וואו, תודה!!!תנסי במהלך הארוחה להניח אותה עלייך בצורה שהכתפיים שלה מקבילות לכתף שלך ועם האגודל והאצבע תלכי לאורך עמוד השידרה מהטיטול עד הצוואר.
בערך פעמיים שלוש במהלך הארוחה, תלוי כמה זה ארוך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: