בריאות בן שלשה שבועות. מה עושים עם עניין הגרפסים.

לגשמים בעיתם

משתמש רשום
בוקר טוב ,

התינוק שלי כעת בן חודשיים (נולד פג אז הגיל הוא בעצם אזור שבועיים ) וסובל ממש מכאבי בטן , התחלנו לשים אותו מיד אחרי הארוחה בסל קל 10-15 דקות ואז טיטול חדש , וישן שינה של בובה ! ממש ילד חדש!
וכמובן ללחוץ טיפה על הבטן באזור הטבור משחרר מאד!

חשוב מאד לא לשים בסלקל מיד הרבה זמן כי זה לא משטח ישר אבל כמה דקות אחרי הארוחה זה בסדר!

הרבה הצלחה וכח:)

(:chavi:)

משתמש פעיל
מצטרפת להמלצה על אוסטאופתית
אני הלכתי עם הבן שלי והיא שחררה לו משו בבטן, במערכת העיכול ומאז הרבה יותר קל לו לשחרר אוויר
ממש הוקל לו.
(הלכתי אליה 'סתם' כי הוא היה נורא בכיין והיא עזרה לו ושחררה אותו גם בצוואר שטענה שהיה ממש תפוס לו והציק לו ואפילו בלסת- ומאז ינק יותר טוב, בקיצור- המסקנה שלי היא לא להשלים עם זה שהילד בוכה ולקרוא לזה שהוא מפונק... ילד שטוב לו לא בוכה, וילד שבוכה כנראה משו לא טוב לו.)

רבקה רייזל

משתמש פעיל
לי היה ילד שמאוד היה לו קשה להוציא אוויר לאחר האכלה
כדאי לבדוק אצל רופא ילדים ולשלול ריפלוקס
כדאי ללכת לאוסתופאט מאוד מומלץ
וגם מנסיון לגזים גרפווטר מעולה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה