ויש גם אינפיניטי גמל להשקעה הלכה.שיבדוק את קופת גמל להשקעה של הלמן אלדובי מחקה מדד S&P 500
ויש גם אינפיניטי גמל להשקעה הלכה.שיבדוק את קופת גמל להשקעה של הלמן אלדובי מחקה מדד S&P 500
דרך איזה קופת גמל להשקעה כשרה אפשר לקבל הלואה?דרך קופת גמל להשקעה/תיקון 190/קרן השתלמות
ולקבל הלוואה עד ל80% מהכסף שיש בקרן.
תנאי הריביות קצת משתנים בין החברות וזה באזור של ריבית הפריים.
איזה קופת גמל להשקעה כשרה נותנת הלואה עד 80% ומה זה תקון 190? תודהדרך קופת גמל להשקעה/תיקון 190/קרן השתלמות
באיזה קופת גמל להשקעה ניתן לקבל 80% הלוואה? ועוד שאלה אם מעבירים קופת גמל להשקעה מחברה אחת לשניה האם זה מחייב במס?דרך קופת גמל להשקעה/תיקון 190/קרן השתלמות
למשל:באיזה קופת גמל להשקעה ניתן לקבל 80% הלוואה?
לא.ועוד שאלה אם מעבירים קופת גמל להשקעה מחברה אחת לשניה האם זה מחייב במס?
למשל:
אקסלנס
כלל
מגדל
מנורה מבטחים
לא.
האם מדובר על קופת גמל להשקעה במסלול כשר שניתן לקבל הלוואה? באינפינטי כשרה אמרו לי שאי אפשר לקבל הלואה.למשל:
אקסלנס
כלל
מגדל
מנורה מבטחים
לא.
כן.האם מדובר על קופת גמל להשקעה במסלול כשר שניתן לקבל הלוואה?
במקום להתחיל לעשות סקר במקום שלא ידוע לי מה צריך לשאול - אשאל כאן מה ההבדלים ביניהם ברווחים/בעמלות ומה עדיף. תודה רבהכן.
אבל בשביל להיות בטוחים, כדאי לשאול קודם.
ברווחים, תבדקו באתר גמל נט.במקום להתחיל לעשות סקר במקום שלא ידוע לי מה צריך לשאול - אשאל כאן מה ההבדלים ביניהם ברווחים/בעמלות ומה עדיף. תודה רבה
איך משווים שם בין מסלולי הלכה בלבד? תודהברווחים, תבדקו באתר גמל נט.
בעמלות, צריך לברר בחברות (זה תלוי גם כמה כסף אתם חוסכים בקופה)
מחפשים את המסלולים הכשרים בשורת 'סינון ברשימה'.איך משווים שם בין מסלולי הלכה בלבד? תודה
תבחר עוד שמות. (בלחיצה פעמיים על שם הקופה)בחרתי שם אחד ונותן לי נתונים עליו. אבל איך אני משווים בין כמה?
צפה בקובץ המצורף 905043
תנסה עם @מקצועי בלבד .ראיתי שיש גם מי גמל נט . שם קבלתי מידע. יש אפשרות להתייעץ אתכם דרך המייל?תודה
כן.בשוק ההון על המס25 אחוז מי שיש לו נקודות זיכוי יכול לקבל החזר מס על נקודות הזיכוי?
בכלל, ובהראל.מסלול עוקב S&P-500 קיים בפוליסת חיסכון בהראל, כלל, הפניקס
גמל להשקעה עוקב כנ"ל נמצא בחברות- – מור, הלמן,כלל, הראל, הפניקס אקסלנס,
איזה חברות זה ללא הכשר?
בהראל יש הכשר או לא?בכלל, ובהראל.
זה תלוי בהשקעה ובמשקיע.1. שווה לקחת משכנתא בשביל להשקיע בשוק ההון?
פחות, אבל אפשר לבנות משהו שיתאים.2. יש אופציה של רווחים חודשיים?
אין.בהראל יש הכשר או לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: