מה שעצוב זה שזה לא רק פעם פעם, אלא גם היום יד החרדים על התחתונה (למרות שהם מונים כ75% מתושבי העיר)...שפעם פעם כשיד החרדים הייתה כאן על התחתונה
נחכה לבחירות ונראה. כסף סופרים במדרגות. בע"ה החרדים יצאו וידם על העליונה.מה שעצוב זה שזה לא רק פעם פעם, אלא גם היום יד החרדים על התחתונה (למרות שהם מונים כ75% מתושבי העיר)...
אני פחות אופטימי, אבל הלוואי שאתה צודק.נחכה לבחירות ונראה. כסף סופרים במדרגות. בע"ה החרדים יצאו וידם על העליונה.
ואני תפילה!! ושישתמשו עם ה'כוח שלהם למען האינטרס החרדי,נחכה לבחירות ונראה. כסף סופרים במדרגות. בע"ה החרדים יצאו וידם על העליונה.
אתה מתכוון לעובדים?--
עד היום השפעתו (לא בקשר למגדלים) בעירייה היא עצומה, כל הפקידות בעירייה היום זה תוצאה ממנו הלוואי שהחרדים היו מצליחים להכניס רבע מהפקידים שהוא הכניס.
ציבור כללי יכול להיות גם דתי לאומי או אפילו חרדי מודרני (אורתודוקסי מודרני).האם אכן יש כאלו ביקושים בציבור הזה לגור בבית שמש? ימים יגידו.
והאם לציבור הזה יש כאלה ביקושים? ימים יגידו.ציבור כללי יכול להיות גם דתי לאומי או אפילו חרדי מודרני (אורתודוקסי מודרני).
לדוגמא לפי חבר שגר ב"מגדלים" מעל שער העיר (מול ביג), רוב התושבים שם דתיים.
יש גם "חרדים" שהם לא דתיים (ואכמ"ל).בכל מקרה מה זה משנה? אלו ואלו לא חרדים.
אנ"ש היקרים משתמשי האתר הנפלא הזה על משפחותיהם ידידיהם חבריהם וכל איש ישראל,
אני כותב את הדברים הבאים בכאב מכיוון שאנחנו לא צריכים להתערב בפוליטיקה, אנחנו היינו מעוניינים שרבנים מהעיר ינהלו את כל עניני הבחירות והמועמדים ולא שכל מפלגה תרוץ לגדולה ותציג את הנתונים כפי שהם רוצים (ובלי חס ושלום זלזול ברב כזה או אחר, כולם אהובים ברורים קדושים וטהורים.)
בבי"ש יש עוד מלא עתודות ומלא שטחים שאמורים להפוך באחד הימים לדירות ובנינים. השאלה הגדולה למי יהיו מיועדים אותם הדירות.
אני חושב שעוד כזה הודעה, והאשכול עלול להיסגר. רבותיי!!!ועיננו רואות וכלות...
כמה קומות מעל מפלס הרחובמשהו כאן הגיש התנגדות לפרויקט 'המחטף' ברמה א' רחוב הירקון פינת הירדן
(16 קומות מגורים מעל 2 מסחר)
אני קורא לזה המחטף" מכיוון שבכיכר מוצגת תמונותיהם של החטופים שייצאו מאפילה לאורה במהרה, ובאותו צומת העירייה ביצעה מחטף ואישרו להפקדה פרויקט שאינו מקדם את האינטרסים של הציבור החרדי.
אוקיי ,יש מבין.אני יכתוב לבקשתך באותיות קטנות,
אני מפחד שיסגרו לנו כאן את האפשרות להמשיך לכתוב ואילו נושא האשכול אמור להביא את המידע היבש כדי שבאמת תהיה כאן עיר חרדית
אם אתה/אתם חושב/חושבים שהאשכול לא ייסגר בעקבות כך אדרבה אני יכול להביא לכאן עוד הרבה עצות מעניינות בעניין
אני פשוט חושש על האשכול! אתה לא??????????? בינתיים נסגרו כאן בפרוג הרבה אשכולות כאלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: