נתיבהאם יוצא כבר לשיווק?
ועל ידי איזה יזם?
תתקשר לשאול.
נתיבהאם יוצא כבר לשיווק?
ועל ידי איזה יזם?
ברמה ד כולה יש כ 12K דירותיש וילות ובתי פרטיים ברמה ד?
יצא לשיווק אם אתה נצרך לעזרה ניתן להתקשרהאם יוצא כבר לשיווק?
ועל ידי איזה יזם?
לא הבנתי נשאר עדיין דירות עם אופציה?אני עוסק בשיווק הפרויקט
ואני לא מבין את כל מה שכתבו פה
המחיר של דירה מסוימת קפץ מאד כי ביום הראשון של השיווק
מכרו הרבה מהדירות האלו ועדיין גם אחרי העלייה מכרו כל כל הדירות האלו
מכיר מישהו שזכה שם, "סגנון חברונער".יש למשהו מושג מי האוכלוסיה הלטאית שקונה שם?
חוצניקים?
או אברכים ? יש שם גם חברונרס ופונביזרס?
אפשר לצפות שיהיו שם מכל גווני הציבור החרדי. כולם נכנסו להגרלה הזו.קח בחשבון שחצי מהשכונה שם הם זוכי ממחיר למשתכן , כך שקשה לצפות מי יהיה הקהל העיקרי שם .
כן אבל הגיוני שלא זכו שם רק חרדים...אפשר לצפות שיהיו שם מכל גווני הציבור החרדי. כולם נכנסו להגרלה הזו.
אם זכו שם לא חרדים אז מדובר אולי ב5% וכנראה הם לא יגורו שם.כן אבל הגיוני שלא זכו שם רק חרדים...
אפשר ליצור קשר 1mrdchy שטרודל גמייל. קוםלא הבנתי נשאר עדיין דירות עם אופציה?
ובכמה משווקות?
דירות גן בכמה נמכרות?
ובתור משווק יש לך מושג מי האוכלוסיה שם? באחוזים? בערך?
אני רואה הרבה שההורים בירושלים וקונים בבית שמש (בציבור הליטאי).אבל לפי הבנתי עדיין לא באמת רואים ירידה של הציבור הליטאי מירושלים לכיוון ב"ש
נווה יעקב ופסגת זאב ממשיכות לקלוט הרבה מאוד זוגות צעירים.אני לא רואה הרבה זוגות צעירים ליטאים קונים דירות בירושלים, כי אין כ"כ היצע דירות, והקהילות הקיימות בירושלים מבוגרות יחסית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: