דרוש מידע בית חולים בכניסה לרמת בית שמש ד

הפוך על הפוך

משתמש מקצוען
בסה״כ התכונתי לבקש שתענה עניינית ולא תכניס פה עניינים אחרים
ייתכן,
בכל אופן הדוגמה שלך ממש התאימה לעניין.
גם @מישמשית הבינו אותה כך.
מעולם לא ראיתי משל שקרוב כ"כ לנמשל:(;)

בכל אופן, אני מתנצל שכתבתי עליך באופן אישי.
אני לא מעוניין לפגוע בך חלילה.
אך לי ולעוד רבים בשכונה הנושא הזה מאוד מציק.

ייד

משתמש מקצוען
מה כ"כ מסובך?
אני מוכן לקבל כל אדם שמקבל אותי,
אתה מוכן לקבל כל אחד שדומה לך.

פשוט וקל!
סוֹבְלָנוּת, הוא מונח מילוני וערך אנושי, שמשמעותו הנוהג של אדם או קבוצה להתייחס בכבוד, בהבנה ובהיעדר אפליה כלפי השונים ממנו מבחינה חברתית, תרבותית או דתית, גם אם הוא אינו מסכים עם דעותיהם, התנהגותם או אמונתם.

סובלנות מתקיימת רק כאשר יש ניגוד בין הסובלני למושא הסובלנות. לדוגמה, לא ניתן לומר שתושבת שנגחאי מפגינה סובלנות כאשר אינה מתנגדת למגורי סינים בבניין מגוריה, ולא ניתן לומר שתושב שכונת מאה שערים שדעתו נוחה מהנחת תפילין בשכונתו הוא סובלני. לעומת זאת, תושבת שנגחאי או מאה שערים ייחשבו לסובלנים כאשר יגלו יחס דומה לפגאני בן טנגנייקה בנסיבות דומות.

תנאי נוסף להגדרת אדם כסובלני הוא היות הניגוד בינו לבין מושא הסובלנות מהותי. משום כך, הניגוד הוא בדרך כלל בולט לעין (כמו מין, צבע עור, מראה או לבוש) או לאוזן (לדוגמה, תפילות, שירה, דיבור בשפה זרה). סובלנות כלפי פרטים שוליים וגילוי אי-סובלנות כלפי ניגודים מהותיים אינו יכול להיחשב סובלנות.

ייד

משתמש מקצוען
סוֹבְלָנוּת, הוא מונח מילוני וערך אנושי, שמשמעותו הנוהג של אדם או קבוצה להתייחס בכבוד, בהבנה ובהיעדר אפליה כלפי השונים ממנו מבחינה חברתית, תרבותית או דתית, גם אם הוא אינו מסכים עם דעותיהם, התנהגותם או אמונתם.

סובלנות מתקיימת רק כאשר יש ניגוד בין הסובלני למושא הסובלנות. לדוגמה, לא ניתן לומר שתושבת שנגחאי מפגינה סובלנות כאשר אינה מתנגדת למגורי סינים בבניין מגוריה, ולא ניתן לומר שתושב שכונת מאה שערים שדעתו נוחה מהנחת תפילין בשכונתו הוא סובלני. לעומת זאת, תושבת שנגחאי או מאה שערים ייחשבו לסובלנים כאשר יגלו יחס דומה לפגאני בן טנגנייקה בנסיבות דומות.

תנאי נוסף להגדרת אדם כסובלני הוא היות הניגוד בינו לבין מושא הסובלנות מהותי. משום כך, הניגוד הוא בדרך כלל בולט לעין (כמו מין, צבע עור, מראה או לבוש) או לאוזן (לדוגמה, תפילות, שירה, דיבור בשפה זרה). סובלנות כלפי פרטים שוליים וגילוי אי-סובלנות כלפי ניגודים מהותיים אינו יכול להיחשב סובלנות.
לא התכונתי לומר שסובלנות היא ערך,
אבל אי אפשר לדרוש אותה מאדם שאתה לא סובלני אליו כמות שהוא

VIP+

משתמש צעיר
1.בית החולים לא הולך להיות כזה גדול הוא לא יהיה כזה מטרד
2.בית החולים במקום מבודד יחסית
3.מה שכתבת סכנה מאמבולנסים זה לא מקום שילדים משחקים שם
4.כל הזמן כותבים באשכול השכן של מחירי רמה ד -שבמרכז שווה לגור כי זה קרוב לבתי חולים
הרי אתה לא רוצה שבית החולים יבנה בהר טוב ואם יבנו אותו ברמת שרת יגידו החרדים[80אחוז מתושבי העיר]
למה להיכנס לשכונה חילונית בשביל בית חולים
5.יש 300 דירות ברמה ד שהם קרובות יותר לבית החולים -תעבור דירה לרחוב רב חנן יש הרבה בעלי דירות שם שמרגישים "בחור" והם ירצו לעבור לתחילת אמוראים כך לא תרגיש את בית החולים ואחת עשרה אלף משפחות שכן מעוניינות בבית חולים קרוב ונגיש ישמחו כל הדרך[הקצרה] לבית החולים

ייד

משתמש מקצוען
1.בית החולים לא הולך להיות כזה גדול הוא לא יהיה כזה מטרד
2.בית החולים במקום מבודד יחסית
3.מה שכתבת סכנה מאמבולנסים זה לא מקום שילדים משחקים שם
4.כל הזמן כותבים באשכול השכן של מחירי רמה ד -שבמרכז שווה לגור כי זה קרוב לבתי חולים
הרי אתה לא רוצה שבית החולים יבנה בהר טוב ואם יבנו אותו ברמת שרת יגידו החרדים[80אחוז מתושבי העיר]
למה להיכנס לשכונה חילונית בשביל בית חולים
5.יש 300 דירות ברמה ד שהם קרובות יותר לבית החולים -תעבור דירה לרחוב רב חנן יש הרבה בעלי דירות שם שמרגישים "בחור" והם ירצו לעבור לתחילת אמוראים כך לא תרגיש את בית החולים ואחת עשרה אלף משפחות שכן מעוניינות בבית חולים קרוב ונגיש ישמחו כל הדרך[הקצרה] לבית
1.הם דוקא כן מעוניינים שהוא יהיה גדול, ועוד להרחיב אח״כ בשלב ב׳
2.זה על הכניסה לשכונה
3.הכביש גישה היחיד לביה״ח הוא הציר עם כל התחנות הבינעירוניות שכבר היום עמוסות, ושעובר צמוד לפארק המלא ילדים, ועדין לא אוכלס רבע מהשכונה כדאי לחשוב קדימה
4.לא יודע מי כותב, אבל הוא כנראה כותב שטויות, אין לי בעיה שבית החולים יבנה בהר טוב וברמת שרת, אבל עדיף בעין כרם, רמת דניה, צריפין והנביאים
5.הנושא הוא לא החלון שלי אלא השכונה כולה תסבול מזה

הפוך על הפוך

משתמש מקצוען
יפה מאוד.
זה בדיוק מה שהתכוונתי לומר.
אני מוכן לקבל את השונה ממני כמו לדוגמה:
תושבת שנגחאי או מאה שערים ייחשבו לסובלנים כאשר יגלו יחס דומה לפגאני בן טנגנייקה
כלומר, הבדלי גזע/מגזר לא אמורים לפגוע בסובלנות:
תנאי נוסף להגדרת אדם כסובלני הוא היות הניגוד בינו לבין מושא הסובלנות מהותי. משום כך, הניגוד הוא בדרך כלל בולט לעין (כמו מין, צבע עור, מראה או לבוש)
אך סובלנות לא אמורה להגיע עד לרמה שבה אני סובלני כלפי אדם שאינו מקבל אותי
ובהשוואה קיצונית יותר (להבדיל), אני לא אמור להיות סובלן כלפי בנאדם שברור לי שהוא שונא אותי ויכול אף לפגוע בי.

ייד

משתמש מקצוען
יפה מאוד.
זה בדיוק מה שהתכוונתי לומר.
אני מוכן לקבל את השונה ממני כמו לדוגמה:

כלומר, הבדלי גזע/מגזר לא אמורים לפגוע בסובלנות:

אך סובלנות לא אמורה להגיע עד לרמה שבה אני סובלני כלפי אדם שאינו מקבל אותי
ובהשוואה קיצונית יותר (להבדיל), אני לא אמור להיות סובלן כלפי בנאדם שברור לי שהוא שונא אותי ויכול אף לפגוע בי.
אי אפשר להיות סובלני כשזה משתלם לך
הפגאני רואה בך כופר, אם אתה סובלני זה גם עם הוא פגאני אמיתי,
והוא כסובלן אמור לסבול את תושב מאה שערים למרות שבמאה שערים יודעים שעובד ע״ז חייב מיתה קרי: צריך להרוג אותו,
זו לא חכמה להיות סובלני כלפי סובלנים.

3135yud

משתמש פעיל
תודה על הדאגה!
אני תושב בית שמש שיצא רק לאחרונה בדחיפות לבית חולים יותר מפעם אחת כולל פינוי נט״ן,
ועדין אני לא מבין מאיפה מגיע הרעיון המטורף לדחוף בית חולים אזורי לתוך שכונת מגורים, ועוד חרדית,
זה גם פקקים, גם סכנת נפשות מאמבולנסים שנוסעים במהירות מטורפת ובלי כללי נהיגה בסיסיים (מותר להם, אבל מסוכן לנו!!), גם רעש בכל שעות הלילה ללא יוצא מן הכלל, עומס גדול על התשתיות, הרבה מאוד בני מיעוטים בין הרגליים, חילולי שבת, רופאים ואחיות פרוצים ופרוצות בתוך השכונה (מי שמכיר את אוכלוסית עובדי הרפואה מבין, ומי שלא, אשריהו!!!) וכו, וכו,
אנחנו כתושבים לא רוצים את זה, כי הנזק גדול פי מיליון מהתועלת!!!!
אגב, חצי שעה נסיעה לבית חולים זה לא יותר משכונות מסוימות בירושלים והרבה יותר קרוב ממרבית ערי ישראל,
לא צריך בית חולים בכל שכונה!!!!
ושוב תודה לכל הדואגים לנו!!!
סורי, אני הרבה משנות חיי גרתי בשכונה שסמוכה לבית חולים וכל התיאור שלך הוא מופרך והזוי....

3135yud

משתמש פעיל
גלשנו כבר מספיק.
אבל תברר איפה ומדוע החסידים הולכים ללדת וכו' ( רמז מהסיבה ששנים לא אכלו בד'ץ שארית ישראל)
אתה טועה בגדול, אין בזה שום ענין פוליטי,
זה נושא מקצועי טהור, ומה לעשות החסידים מאורגנים ומאוגדים בקהילות ואפי' ללידה הכי פשוטה מבררים אצל האדמו"ר וכדו' לאן ללכת וכמובן המקצוענות של מעיני הישועה שנויה במחלוקת [גם מנסיון אישי מר...].

מ....

משתמש פעיל
אגיד לך את זה בצורה הכי ברורה
וסליחה מראש על הבוטות.

אני לא מכיר אותך באופן אישי ולכן אני לא רוצה להתייחס אליך ישירות,
אך אנשים שכל הזמן רק דואגים לכך שכל האוכלוסייה המקיפה אותם תהיה בדיוק כמותם - פשוט מעצבנים!!!

אני גר ברמה ד' ואין לי שום בעיה שיגורו יחד איתי מגוון רחב של מגזרים, אני חסיד ואין לי שום בעיה עם ליטאים וספרדים. להפך, אני שמח שיש אוכלוסייה מגוונת וצבעונית.

למה אתה וחבריך כל הזמן רק עסוקים בחיים של אחרים?
למה רק אתה יודע כמה בעיות יש בבית חולים?
למה רק אתה יודע איך השכן שלך מתנהג בביתו, איך אשתו לבושה וכו' וכו'?

תפסיקו לחיות את החחים של השני,
תתחילו לחיות ולהיות עסוקים בחיים שלכם.
ולפני שתענה לי כמה חשוב לך השמירת עיניים שלך והחינוך של הילדים,
אקדים ואומר שלי זה לא פחות חשוב ממך,
אך אני בשונה ממך למדתי להתמודד עם בעיות ולא לבטל אותם.
אם אני לא יהיה מעוניין שילדי יראו את חיי השכנים ממולי, אני אקנה ווילון, אך בשום אופן אין לי סמכות להתערב בחייו של השכן, זכותו לגור פה בדיוק כמו שזכותי.

ושוב, סליחה על הבוטות, אך הנושא הזה פשוט מתסיס ומעצבן.
זה כמו הרמקול שהסתובב בשכונה שרצה להוקיע קהילה אחת וביקש מהם "חיזרו לשכונותיכם" אבל גם אמר "רמה ד' היא שכונה של שלום ואחוה"
איזה שלום ואחוה זה אם מוציאים כאלה רמקולים נגד קהילה שכל חטאם שהם שונים מכם?!

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
זה כמו הרמקול שהסתובב בשכונה שרצה להוקיע קהילה אחת וביקש מהם "חיזרו לשכונותיכם" אבל גם אמר "רמה ד' היא שכונה של שלום ואחוה"
איזה שלום ואחוה זה אם מוציאים כאלה רמקולים נגד קהילה שכל חטאם שהם שונים מכם?!
התביעה החצופה של אנשים שפוגעים באחרים שיקבלו את אלו שפוגעים בהם בסובלנות, היא פשוט שיא נוסף של שפל וצביעות.

סובלנות היא כל עוד הדברים לא פוגעים בך, כשזה מגיע להשתלטות אלימה על המרחב תוך פגיעה בפרטיים, רק מזוכיסט ושמאלן יפה נפש יקבלם "בסובלנות".

אז כן: שכונה של שלום ואחווה שחיים בה זל"ז מכל העדות, החוגים והמגזרים. היא עונה על שמה. ואין שם סיבה שהיא תקבל את מחרחרי הבעיות שמציירים גרפיטי על הקירות, מייצרים מהומות, מציקים או כמו בשכונות אחרות מעירים באמש לילה את האנשים מכל סיבה שהיא, וכופים על הפרטיים האחרים את האג'נדות שלהם.

dudi e

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
האשכול עוד ייחסם בגלל הוויכוח השטותי הזה.
אני הקטן חושב שדעתך המעניינת והמשונה @ייד דיי מובנת כאן לכולם.

estyr

משתמש מקצוען
@ירמי וולדמן - בא בדחיפות לסגור את ה... שנפתח כאן.
כמובן להשאיר את האשכול פתוח לטובת כולנו ולמחוק את הברברת...

די

משתמש סופר מקצוען
1.הם דוקא כן מעוניינים שהוא יהיה גדול, ועוד להרחיב אח״כ בשלב ב׳
2.זה על הכניסה לשכונה
3.הכביש גישה היחיד לביה״ח הוא הציר עם כל התחנות הבינעירוניות שכבר היום עמוסות, ושעובר צמוד לפארק המלא ילדים, ועדין לא אוכלס רבע מהשכונה כדאי לחשוב קדימה
"גדול" "שלב ב'" הכוונה שיהיה בי"ח ליולדות ואולי עוד כמה דברים. ברור שזה לא יהיה ולא יתקרב לתל השומר וכו' מקסימום במקרה הטוב (אחרי שיגדל) כמו מעייני הישועה.
הכניסה היא דרך נהר הדן ובכלל לא דרך האמוראים או אחד מרחובות רמה ד'.
נהר הדן ממילא יהיה רחוב סואן.

טיגריס

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
האשכול עוד ייחסם בגלל הוויכוח השטותי הזה.
אני הקטן חושב שדעתך המעניינת והמשונה @ייד דיי מובנת כאן לכולם.
האמת כשכתבתי מילה על הבית חולים... אני משתומם לראות לאיפה זה הגיע.
חברה הגיע זמן קר''ש תתעוררו.
ובאמת האשכול כבר נהיה משעמם כי זה לא רמה ד' של לפני שנתיים.. צריך אקשן מריבות ומה לא.....

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
אני פשוט בהלם מהשיח פה
אל תגידו שזה ענייני
אתם כך הזמן כותבים שכל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה אז אם @ייד כותב שזה מציק לו בית חולים
כולם עושים לו אמבוש
מה קרה?
קנינו גם בד' וזה מציק לי שיהיה בית חולים בכניסה לשכונה
מעניין מה הייתם עושים אם היו פותחים לכם בית חולים בכניסה לשכונה שאתם גרים בה כיום

dudi e

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אתם כך הזמן כותבים שכל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה אז אם @ייד כותב שזה מציק לו בית חולים
כולם עושים לו אמבוש
נראה לי שהיה דיון מצויין וכל אחד אמר את דעתו, ויתכן שהתחושה שלך היא כזו מאחר והוא, דעת מיעוט.

עכ"פ אין בזה כל ספק כי רוב מי שרוכש ורכש דירה בשכונה עשה בירור על טיב המקום והאזור ורכש בידיעה ברורה כי הוא יהיה בשכנות לבית חולים, התכנון אינו חדש והוא כבר קיים שנים.

אף אני באופן אישי שמח שיהיה לי סמוך לשכונה בית רפואה.
בדיוק כפי שאני אשמח שיהיה בשכונה מרכז מסחרי ענק או אולם חתונות וכד'.

באופן כללי כל מרכז כזה שייפתח באזור יהיה מנוף כלכלי אדיר לשכונה ובנוסף ישפר באופן ניכר את כל מערך התחבורה בסביבה ובסופו של דבר המרוויחים ממנו יהיו התושבים שבסביבה.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
בית חולים בכניסה לרמת בית שמש ד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה