גדולות יותר עם יותר מקומות אחסון, זכור לי שהיה לי שם ארון ממש גדול ונוחזה לא ממש איזור עם נוף...
הסוויטות החדשות הן בקומה 1
והקודמות בקומה 3
שתיהן יפות, אני חושבת שבקומה 3 הן גדולות יותר.
מאיפה את מביאה את זה?קחו בחשבון שבשבתות וחגים הם מארחים גם סתם משפחות
ויש רעש שלא מאפשר את מנוחת היולדת ופרטיותה כמו בבתי החלמה אחרים
לביכוריםמאיפה את מביאה את זה?
שטויות והבלים!
[סליחה על החריפות...]
ממש אבל ממש לא נכון!
הדבר היחיד שיכול לקרות שם בשבתות אחה"צ שבשעות הביקור[!] יש ביקורים עם ילדים
מטבע הדברים שזה בעיר בני ברק ומאד זמין לאנשים ללכת לבקר בנות משפחה שילדו...
אבל שוב, זה רק בשעות מסוימות המוגדרות לביקור ולא בזמני מנוחה כלל.
לי בכל אופן, אף פעם לא הרגיש רעש והפרעה למנוחה
והייתי שם כבר יותר מ8 פעמים!
רגע, אני קוראת את תגובתך שוב-
התכונת לביכורים או לאם וילד?....
סליחה...לביכורים
וזה מראש השנה האחרון
וזה בתגובה לכותרת האשכול...
אני עדה שהיתה שם קטסטרופהלביכורים
וזה מראש השנה האחרון
מה שמכעיס זה שהם מפרסמים ליולדות שיבואו לנוחאני עדה שהיתה שם קטסטרופה
(הגעתי לבקר חברה)
ממש לא עשה חשק
מצד שני בעלי הרגיש שם בנוח ובאם וילד הוא היה הגבר היחיד...מה שמכעיס זה שהם מפרסמים ליולדות שיבואו לנוח
והמקום שורץ ילדים וגברים בוקר עד ערב וללא הפרדה בין החדרים
ממש חדר ליד יכולה להיות משפחה עם כמה ילדים
השאלה מי עדיף שינוח יותרמצד שני בעלי הרגיש שם בנוח ובאם וילד הוא היה הגבר היחיד...
מה שייתרון לאחת חסרון לאחרת.
מסייגת,מה שמכעיס זה שהם מפרסמים ליולדות שיבואו לנוח
והמקום שורץ ילדים וגברים בוקר עד ערב וללא הפרדה בין החדרים
ממש חדר ליד יכולה להיות משפחה עם כמה ילדים
חולקת מכל וכל וכל!!!ביכורים זה מקום שלא חושב על טובת היולדת אלא נטו למלונאות ויופי
כנראה שבר"ה היה משהו חריג, הייתי בשבת וחוץ מהמשפחה של המשגיח (עדינים ושקטים) לא הייתה עוד אף משפחה.לביכורים
וזה מראש השנה האחרון
לא ראיתי את זה, אני ראיתי איך הם משלבים בטובת ונוחות היולדת את המלונאות והיופי.ביכורים זה מקום שלא חושב על טובת היולדת אלא נטו למלונאות ויופי
לכן הם לא עושים מאמצים רבים מידי לנוחות היולדת
אפשר לראות את זה בהרבה דברים
עינין של סדרי עדיפויות,השאלה מי עדיף שינוח יותר
היולדת או הבעל ?
למה זה מפריע?הייתי במלון הנביאים (ביכורים) בשבת, וממש ריחמתי על היולדות שם שהפרענו להם, והיינו קבוצה של אנשים מבוגרים. החדר אוכל צמוד ועברנו שם בין החדרים שלהן כדי להגיע לבית הכנסת ויש שם גם אזור ישיבה. לא הייתי רוצה להיות יולדת בכזה מקום.
הרגשתי ממש לא בנח להסתובב בתוך כל יולדות שם, ובטוחה שגם להן לא היה נחמד ככה עם החלוק ליד גברים זרים שבאו והלכו. היולדת לא חייבת להיות בחדר כל הזמן, ובחוץ היתה המולה יחסית. באופן אישי לא הייתי הולכת לשם במצב הזה.למה זה מפריע?
ביכורים בנוי בצורה אקוסטית ככה שהרעש בחוץ לא מגיע לחדרים.
באם וילד למשל בחדרים החדשים הייתי מתועררת מכל אחת שהלכה עם העריסה בפרוזדור שהיה רק של 4 חדרים...
(יכול להיות שתוקן מאז ושמו שם איזה שטיח, החדרים אז היו ממש חדשים)
ובבית חולים לא מסתובבים לך אנשים...הרגשתי ממש לא בנח להסתובב בתוך כל יולדות שם, ובטוחה שגם להן לא היה נחמד ככה עם החלוק ליד גברים זרים שבאו והלכו. היולדת לא חייבת להיות בחדר כל הזמן, ובחוץ היתה המולה יחסית. באופן אישי לא הייתי הולכת לשם במצב הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: