הייתי באם וילד ממש לאחרונה, בסוויטה חדשה שנבנתה לפני כחצי שנה.
הפלוסים:
1. החדרים החדשים יפהפיים, מעוצבים בטוב טעם, נקיים מאד! מצעים לבנים צחים, ריח מדהים באויר, מוסיקת רקע רגועה במסדרון, בקיצור אוירה כללית מושלמת.
2. האוכל- ליגה אחרת לגמרי!
קודם כל- השפע.
הגעתי תמיד בסוף זמן הארוחה, תמיד נשאר מהכל ובשפע.
ארוחות בוקר עם מגוון שופע של ירקות חיים פרשים להרכבת סלט אישי, ובנוסף סלטים מתובלים שונים, פוקאצ'ות ופיצות טריות, חביתות עין ושקשוקות במחבתות אישיות, מוקרמים, גבינות, מעדנים, מנות אחרונות...
ארוחת צהרים-
מרק משתנה
4 סוגי עיקריות בכל ארוחה, מגוון מאד- כבדים (טעימים וואו! הוגשו גם במחבת אישית על מצע פירה בטטה), עופות, חזה עוף, פרגיות, טחונים... באמת מגוון מאד, וכל מה שטעמתי התלהבתי, ברמה שרציתי לגשת לטבח ולבקש מתכונים לכמה דברים.
תוספות כמובן מגוון גדול, שוב ירקות טריים וסלטים שונים, ועוגות שאפשר לקחת לחדר (אפילו השמרים שם היו ליגה!)
במאמר מוסגר- יש הטוענים שחסר שם עוגות וקפה לבין לבין, אני אישית בקושי הצלחתי להגיע רעבה לארוחות עם השפע הגדול שהיה בארוחה, אז לא ככ ברור לי איפה מכניסים ארוחת ביניים... אבל בכל מקרה בכל ארוחה יש רוגלאך וקראוסונים טריים ומעדנים ואפשר לקחת לחדר.
ארוחת ערב- פרווה/חלבית מבושלת, שוב מרק, מוקרמים, דגים, וכמובן שוב ירקות בשפע...
בקיצור חווית אוכל שמקשה מאד על החזרה הביתה
עקב האכילס שלהם (לדעתי ומחוויתי האישית במס' לידות) זו התינוקיה.
כמובן שרוב הצוות נחמדות וחרוצות, אבל משו באווירה שם לא דומה למה שמספרים על טלז סטון למשל...
אני אישית הייתי בביות מלא גם בלילה, אז פחות הפריע לי, אבל למי שחשוב הנושא הזה כדאי לקחת בחשבון.