ברורבושה שאנשים זורקים זבל.
ולכן תשפילי את הילד שלך?
ברורבושה שאנשים זורקים זבל.
אני שלחתי בנות בגיל 6 ו8 לטטא את הכניסה לבנין,ברור
ולכן תשפילי את הילד שלך?
את כ"כ צודקתאני שלחתי בנות בגיל 6 ו8 לטטא את הכניסה לבנין,
הן עבדו חצי שעה הרימו עלי שלכת חזרו שמחות,
והבנין נראה מטופח.
זו תפיסת עולם.
אם הייתי יכולה הייתי הולכת לטטא את הרחובות,
זה מצווה וזכות לנקות את הרחובות של ארץ הקודש.
לדעתי בלי לערב פוליטיקה,הפגנה אחת ורובינשטיין ימצא עובדים
בשביל לא ללכלך סתםבושה! גם לא בעד 50 שקל לשעה לילד
העירייה צריכה לדאוג לנקיון,אתם משלמים ארנונה
הפגנה אחת ורובינשטיין ימצא עובדים
עד לפני שבוע התנדבו אנשים מהעיר לרוקןלא, ראיתי שרוקנו את הפחים כושים...
ואני מסכימה ממש עם @חנש, מה בושה שהילדים מנקים את הכניסה לבניין?!
להפך הם נהנים מזה וגם מצ'ופרים על זה מהשכנים- אז בכלללל
הם ערבים ישראליים עם תעודת זהות כחולה.אני לא מבין למה רק בירושלים יש כן מנקים ..???????????????
נו למה בביתר אי אפשר להביא ערבים ישראליםהם ערבים ישראליים עם תעודת זהות כחולה.
לאיפה יפנו את השקיות זבל האלו?חשבתי שכל אחד ישלח את הילדים עם מטאטא יאה וכמה שקיות זבל
שינקו את הכניסה לבניין שלהם ואת המדרכה הקרובה.
יש בני נוער שמפגינים בכל פעם שמביאים פועלים ערבים ישראלים.....נו למה בביתר אי אפשר להביא ערבים ישראלים
העיר יותר "נקיה" בלעדיהם.יש בני נוער שמפגינים בכל פעם שמביאים פועלים ערבים ישראלים.....
זה תוצאה מהרקטה,המצב של תקינות המדרכה ופארקים ותשתיות = זועק לשמיים
מאותו סיבה שלא מביאים פלסטינים..........גם ככה מפחיד לנסוע בביתר עכשיו בתחבורה ציבורית.........נו למה בביתר אי אפשר להביא ערבים ישראלים
מאמינה שאם היה דרך לשלוט על זה גם בירושלים היו מנסים לרוקן מערביםנו למה בביתר אי אפשר להביא ערבים ישראלים
היום הילדה שלי ירדה מהאוטובוס והנהג הערבי ימח״ש סגר עליה את הדלתמאותו סיבה שלא מביאים פלסטינים..........גם ככה מפחיד לנסוע בביתר עכשיו בתחבורה ציבורית.........
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: