לכן לא תמיד כדאי להתלונן על העסקת הערבים (לא שאני רוצה שהמחבלים האלו יסתובבו בעיר) ולקבל אחרי זה ...אתה מכיר היימישערס שמוכנים למכור בפיצה?
מה יש לעשות.?
זה גם סוג של פיגוע "פיגוע רוחני.."
לכן לא תמיד כדאי להתלונן על העסקת הערבים (לא שאני רוצה שהמחבלים האלו יסתובבו בעיר) ולקבל אחרי זה ...אתה מכיר היימישערס שמוכנים למכור בפיצה?
מה יש לעשות.?
הבעיה שהערבים הם גם וגם, ונערי שוליים הם רק ****לכן לא תמיד כדאי להתלונן על העסקת הערבים (לא שאני רוצה שהמחבלים האלו יסתובבו בעיר) ולקבל אחרי זה ...
זה גם סוג של פיגוע "פיגוע רוחני.."
נכן, הבנתי שעכשיו כשאין לרמי לוי עובדים ערביים הוא הביא לצערינו עובדות שממש לא מתאימות לצביון העיר,עוד נקודה למחשבה לפעמים במקום ערבים מביאים עובדים ובעיקר עובדות שאינם לרוחינו ואינם מתאימים לאופי העיר וד"ל ויצא שכרו בהפסדו...
פעם ראיתי כתוב שבמקרה כזה צריך לדווח למוקד העירוניהעיקר לא מכניסים ערבים לביתר.
אבל ערבים עולים חופשי על האוטובוס לביתר ויורדים בכניסה לעיר לחוסאן,
ואף חייל בכניסה לא חושב לעלות על האוטובוס לבדוק.
נסעתי היום באוטובוס מבית שמש לביתר והיה על האוטובוס ערבי
שירד בכניסה לעיר והלך (נסע על אופניו) לכיוון חוסאן..
אני חושבת שזה לא פחות מפחיד מערבים שעובדים ברמי לוי....
וואו זה מפחיד!!העיקר לא מכניסים ערבים לביתר.
אבל ערבים עולים חופשי על האוטובוס לביתר ויורדים בכניסה לעיר לחוסאן,
ואף חייל בכניסה לא חושב לעלות על האוטובוס לבדוק.
נסעתי היום באוטובוס מבית שמש לביתר והיה על האוטובוס ערבי
שירד בכניסה לעיר והלך (נסע על אופניו) לכיוון חוסאן..
אני חושבת שזה לא פחות מפחיד מערבים שעובדים ברמי לוי....
מחרידהמצב עכשיו של האשפה בביתר = זועק לשמייםנכון שקצת יותר טוב אבל לא נרמלי
אוייייייייייי טאטע זיסער
צפה בקובץ המצורף 1499087צפה בקובץ המצורף 1499088צפה בקובץ המצורף 1499089צפה בקובץ המצורף 1499090צפה בקובץ המצורף 1499091צפה בקובץ המצורף 1499091צפה בקובץ המצורף 1499092צפה בקובץ המצורף 1499094צפה בקובץ המצורף 1499095צפה בקובץ המצורף 1499096צפה בקובץ המצורף 1499097צפה בקובץ המצורף 1499098צפה בקובץ המצורף 1499099צפה בקובץ המצורף 1499101צפה בקובץ המצורף 1499102
התמונות מהגינה זה מפארק השבטיםגינה גם כשיש מנקים לא אמורה להגיע למצב נוראי כזה
היא מחכה ללחץ הציבור להעסיק ערבים,איפה הערייה בכל הסיפור?
מה היא אומרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: