חדשה בקטע של אינדוקציה
אשמח להוראות מפורטות - איך מבשלים את הנ"ל
אשמח להוראות מפורטות - איך מבשלים את הנ"ל
זה נחשב חום נמוך?נניח 6-7-8 אם של אלקטרולוקס
2 זה כלום זה לא חום בכללזה נחשב חום נמוך?
כי אני הורדתי ל 2 (יש לי אלקטרולוקס) ולא קרה כלום
מה הפונקציות של דרגות חום 1-5 אם 6-8 נחשב נמוך?
בפעם הראשונה האורז נשרף.
אי אפשר להימלט מזה
אז לכי קודם תעמידי אורז ותיכף נבוא לעזור.
זהו נראלי שמוכרחים להוסיף את החוק הזה לחוברת הוראות שימושלא נשרף לי בפעם הראשונה,
מה זה אומר עלי?
נשרף לי בפעם אחרת, לא ספרתי איזה.....
נו, אז תתני הוראות מפורטות גם לבלינצ׳ס?ואני חשבתי לתומי שאינדוקציה לא יודע לשרוף, יש לי אינדוקציה כבר 6 שנים, ואף פעם לא נשרף כלום.
ת'אמת שאני משתמשת בתוכנית טיגון שיש לי באינדוקציה (בוש) זו תוכנית ששומרת על חום אחיד של השמן לאורך כל הטיגון.נו, אז תתני הוראות מפורטות גם לבלינצ׳ס?
אני לא מסתדרת עם זה כי צריך להרים את המחבת כדי שהבלילה תתפשט על כל המחבת ואז היא מתקררתת'אמת שאני משתמשת בתוכנית טיגון שיש לי באינדוקציה (בוש) זו תוכנית ששומרת על חום אחיד של השמן לאורך כל הטיגון.
אבל למי שאין תוכנית כזאת, אז צריך לשחק עם חום הכיריים, לעלות, להוריד, לא לתת לשמן לרתוח יותר מידי. (בעצם כמו באש, מה ההבדל?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: