תלוי ביום ובמפקח שמתחלפים בקצב מהיר מאודרציתי להוסיף שהיום העירייה כבר לא מעלימה עין לאלו שבונים ללא היתר כמו פעם והרבה יותר מפקחת, בנוסף כמות הבניה ירדה ולא בהיקפים של פעם.
תלוי ביום ובמפקח שמתחלפים בקצב מהיר מאודרציתי להוסיף שהיום העירייה כבר לא מעלימה עין לאלו שבונים ללא היתר כמו פעם והרבה יותר מפקחת, בנוסף כמות הבניה ירדה ולא בהיקפים של פעם.
שקר ועוד שקר ועוד שקר!!!!!!!!!!!.
ראשית, רוב הבונים זה כן עם היתר בניה, דבר נוסף רוב הבנינים יש מלכתחילה הרבה פחות מ-20 דירות ובודאי שלגבי כמות היחידות כולם מבינים שזה הגזמה מטורפת ולא ריאלית, בממוצע יש בבנין 4/5 יחידות מקסימום, יש בנינים שיש 8/10 יחידות אבל אפשר לספור אותם על כף היד(אולי צריך לספור גם עם הרגליים..) לגבי קידוחים, ברוב רובו של הבניות לא מתחיל לפני שבע וחצי / שמונה ומסתיים אחר הצהרים באיזור ארבע. אז בבקשה לא להמציא ולהשמיץ סתם...
מכירה אישית 3 משפחות של חברי עירייה שבנו ללא אישורים שזה לבד מראה על משהו...אני גרה בבניינים החדשים בהרב שך , וכל הזמן יש רעש של בניה, ובקומה שלי לבד במקום 2 דירות יש 5רציתי להוסיף שהיום העירייה כבר לא מעלימה עין לאלו שבונים ללא היתר כמו פעם והרבה יותר מפקחת, בנוסף כמות הבניה ירדה ולא בהיקפים של פעם.
אמרו כבר חז"ל "חן המקום על יושביו"וכל אחת מהן מצהירה ברורות שלא הייתה מרגישה נח בעיר השניה
אומר משהו?.
צודקכל אחד צריך להזהר שלא להגרר ללשון הרע גם בגלל האיסור כמובן , אבל גם בגלל שמי שגורם לנעילת הנושא גם מונע את המידע שיכול להיות מאוד לתועלת למברר וגם לכלל הציבור
(ולכן לא חמיד ראוי לקרוא לנעילת הנושא, אם הייתם צריכים מידע לא הייתם רוצים שהנושא יינעל..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: