בדיוק באתי לכתוב את זה ודבר נוסף (לא עליך חלילה) מכירה מקרוב מתבגרת שביררנו לה מס' פעמים אבל החוסר עידוד והערכה שקיבלנו מצידה לא עושה לנו חשק לברר לה עוד....יש גיל שכבר פחות מבררים לא...
אולי יש כל מיני תגובותיש גיל שכבר פחות מבררים לא...
יותר מלמעלה!
זהו שזה לא רק לא נעים, אני מרגישה שממש לא מתאים שאתחיל לברר אצל חבריםהמשודך עצמו- בהחלט לא נעים אבל זה מה שיש
חברה טובה / גיסה- לפעמים הם פחות רבוייות מהמשפחה היותר מצומצמת
הם לא אמורים לדעת מי את..זהו שזה לא רק לא נעים, אני מרגישה שממש לא מתאים שאתחיל לברר אצל חברים
ברור שעדיף ולא להיפגש סתם...אולי יש כל מיני תגובות
אצלי זה להפך, אין לי כח להיפגש סתם, זה שוחק
אז אני מנסה לברר יותר לעומק מהעבר
היא תתן איזה תשובה שהיא רוצה ומעוננית.וכמובן לא למרוח בתשובות ...
לחלוטין!אולי זה סוג של חסד 'מת מצווה' שלא מספיק מדברים עליו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: