אלו לא קונספירציות. להפך, זה מה שהמומחים בנושא אומרים.אלו קונספירציות הפחדה נחמדות
אבל זה לא עונה על השאלה - האם ההימנעות של החרדים משימוש בבינה המלאכותית תעצור את התהליך הזה?
מה העניין לדחוף את הקונספירציות האלו לאשכול שעוסק בכלל בנושא אחר?
כמו שכתבו, נראה שעיקר הבעיה של הציבור שלנו, מעבר לבעיה הככל עולמית, היא בעיית הסינונים. וזו בעיה רצינית מאוד.
זה עונה על העניין לילדיםבלת"ק
לדעתי זה די עונה על העניין.
זה לא עונה על השאלה למה זה יותר מסוכן מהאינטרנט שהיה עד עכשיובלת"ק
לדעתי זה די עונה על העניין.
זה נראה שאין לכם מושג לאין אפשר להגיע שמה עם זה התשובהזה עונה על העניין לילדים
אין שם תשובה למה זה מסוכן למבוגרים
האם לא דיברת מעולם עם גוי?
בינה אנושית - היא גופא גזירה אטו בינה לא אנושית, ואין גוזרין גזירה לגזירה. אלא כולא חדא גזירה היא.אני שמעתי שהאיסור על בינה מלאכותית אינו איסור עצמי, אלא מטעם גזירה:
בינה מלאכותית אטו בינה אנושית
גם אני חושב כך.תכלס' יש על זה סינון נטפרי-לא?
האמת שקצת מזכיר לי את האיסור בwifi במצלמות, שאין בהם אנדרואיד בכלל, וכל הwifi זה להעברת תמונות למחשב, וכל הרחובות התמלאו מודעות בכמה זה מסוכן, ואפשר לגלוש במצלמה מי יודע לאן.
אני עדיין לא ראיתי מצלמה עם גוגל, גם אלו עם wifi.
תקנו אותי אם אני טועה
אין לנו דרך ואפשרות להסביר את הוראותיהם של עיני העדה,לא נושא של צחוק, אבל בנתיים בכל השרשור הזה אף אחד לא הצליח להסביר מה מסוכן בבינה מלאכותית לחרדים יותר מלכל העולם.
אמרו סיכונים מסוימים, שזה לכל העולם, לאו דווקא לנו. מכתבי הרבנים שיצאו זה על סיכון מיוחד לנו, ואתה זה אף אחד עדיין לא מבין ולא מצליח להסביר.
ואולי על הדרך תסבירי לנו מה באמת הבעיה בwifi במצלמה ובנגן (לא אנדרואינד) שכל כך יצאו נגד זה?
אני מבינה שהוא קיבל את זה ביודעיןאיזה תמימות!
אני יודע על מקרה חמור מאוד שקרה למישהו שקיבל באופן סדרתי תמונות וסירטונים למצלמתו הלא מנותקת,
ממישהו......
נס שתפסו את זה בזמן,
זה כ"כ פשוט וקל......
וזה כ"כ חמור ומסוכן.....
אם ברור לך הסכנות שיש באינטרנט והאיסור לצריכתו ללא סינוןכאחד שלא מבין בכלל בתכנות ובמחשבים בכלל.
אשמח מאוד אם מי שכן מבין יסביר לאנשים כמוני מה ההתלהבות הכ"כ גדולה מהבינה המלאכותית
מה המחשב לא יכל לעשות, שעם הבינה המלאכותית הוא כן יוכל לעשות
גם אשמח מאד אם יואיל משהו להסביר למה מבחינה רוחנית זה יותר גרוע ממה שהאינטרנט הציע עד היום?
אני הסברתי. תגללי לעמודים קודמים.לא נושא של צחוק, אבל בנתיים בכל השרשור הזה אף אחד לא הצליח להסביר מה מסוכן בבינה מלאכותית לחרדים יותר מלכל העולם.
אמרו סיכונים מסוימים, שזה לכל העולם, לאו דווקא לנו. מכתבי הרבנים שיצאו זה על סיכון מיוחד לנו, ואתה זה אף אחד עדיין לא מבין ולא מצליח להסביר.
אפשר להגיע גם לתכנים לא ראויים בבינה מלאכותית גם אם זה אינטרנט מסונן.עדיין לא הבנתי מה התחדש הרי אינטרנט לא מסונן נאסר ע"י גדולי ישראל
ובינה מלאכותית בעייתית לא קיימת באינטרנט מסונן
אפשר להגיע לזה ע"י עקיפות.גם נטפרי ואתרוג? ואם כן איך יכול להיות שהם אישרו את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: