פניתי לסוכן הביטוח ואמרתי להם שנראה לי שהסכום החודשי מוגזם,תסבירי לי מה לעשות?
אז הם חזרו אלי עם הצעה משתלמת יותר.
(והסוכן הוא דרך אגב נתן קלמן)
פניתי לסוכן הביטוח ואמרתי להם שנראה לי שהסכום החודשי מוגזם,תסבירי לי מה לעשות?
כנ"ל גם לגבי קופות חולים..המלצה חשובה מאוד לכל מי שעובר ביטוח-
נא לבדוק שבאמת הפסקתם לשלם לביטוח הקודם למרות שדיברתם איתם....
לאחרונה שמעתי סיפורים מכמה שחשבו שהפסיקו לשלם-והתברר להם שהמשיכו לשלם-ולא הסכימו להחזיר להם רטרו.
מה אני כותבת להם?תכתוב כמה אתה משלם
400Kלאיזה משכנתא ??
איך זה שהוא יותר זול מכולם?נתי קלמן הוא מאוד זול.
אבל שוה לבדוק גם אצל אחרים כל חצי שנה-שנה ,כי כל שנה הביטוח עולה קצת, או להתחיל מחדש כל שנה אצל נתי קלמן ככה הביטוח לא יעלה .
עוד ביטוחים ולעשות השוואת מחירים.
מה זה משנה איך הכי זולאיך זה שהוא יותר זול מכולם?
חייב סקר שוק מקיף ניתן להתנייד בכל עת (מצב רפואי תקין )ביטוח חיים למשכתנא איפה הכי זול והכי מומלץ לעשות?
אני דיברתי איתם והם לא הצליחו להתחרות עם ההצעה של נתי קלמןשימו לב כרגע הצלחתי להוזיל את ביטוח תכולת בית וביטוח צד ג' דרך חברת ליברה הם הורידו לי 23% ממה ששילמתי עד עכשיו,
הם אומרים תביאו לנו כל הצעת מחיר שתקבלו ואנחנו דואגים לכם למחיר טוב יותר.
שווה לנסות אותם!
הוא נתן לך מחיר זול קבוע או שעוד כמה שנים המחיר עולה ובסוף מכפיל את עצמו?אני דיברתי איתם והם לא הצליחו להתחרות עם ההצעה של נתי קלמן
בדרך כלל יש מבצע לשנה או השנים הראשונות,הוא נתן לך מחיר זול קבוע או שעוד כמה שנים המחיר עולה ובסוף מכפיל את עצמו?
אמתנראה זה לא כ"כ נכון להשוות כך
הגיל קשורכי זה תלוי א. בגודל המשכנתא 2. הגיל 3. גודל הדירה (אולי גיל בעצם לא קשור)
לכן ככל שהגיל יותר נמוך כדאי להתמקח על מחיר זול יותר לתווך של 30 שנה קדימה כי אם יש חברה שעושה לך הנחה ל3 שנים עוד 3 שנים מלכתחילה המחיר של הביטוח גם בחברות מתחרות יתחיל מסכום יותר גדול ממה שהיית משלם עם היית סוגר כם חברה שנותנת מחיר קצת יותר יקר אבל לתווך של הרבה שנים זה יוצא יותר זולאמת
הגיל קשור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: