דרוש מידע ביטוחי קופות החולים

• פותח הנושא תו
  • פורסם בתאריך

שרשרת

משתמש מקצוען
נכון שהם הפסידו: בית החלמה ליולדת (לא מכסה את העלות ומהילד ה...)
משקפיים לילדים עד גיל 18
משאבת חלב בחצי מחיר ועוד כמה פינוקים!
זה טוב לפינוקים לא לבריאות!

יש מספיק דברים שהם לא פינוקים.
אני עשיתי לילד שלי ניתוח כפתורים-שקדים-פוליפים פרטי אצל הרופא שרציתי, עם מאוחדת עדיף. בלי עדיף לא הייתי מקבלת פרטי ועם עדיף לא שילמתי שום השתתפות עצמית.
אני מאמינה שיש עוד הרבה דברים

yudb

משתמש סופר מקצוען
יש לי גיסה שלא משלמת ביטוח קופ"ח, והיא צריכה טיפולי פיזיוטרפיה וריפוי בעיסוק לילד שלה. (במאוחדת) מקבלת את השירות בתשלום רגיל בערך 30 ש"ח. אז באמת בשביל מה לשלם ביטוח אם גם מי שאין לו- מקבל?
כמרפאה בעיסוק שנתקלה לא אחת (במסגרת יחידה להתפתחות הילד) בצורך להפסיק טיפול לילדים שממש היו חייבים טיפול (השתדלתי להדריך הורים טלפונית ולנסות למצוא דרכים לעזור בדרך עוקפת)בגלל שלילד היה סל בסיסי בלבד, ממליצה מאוד לשלם ביטוח משלים במיוחד כשיודעים שילד יזדקק לטיפולים פרארפואיים ובמיוחד כשהגיל עולה (ככל שהגיל עולה, מספר הטיפולים מהסל הבסיסי יורד).

אהובה ו

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
לי יש ביטוח בריאות פרטי ולכן ביטלתי את הביטוח המשלים של הקופה לחלוטין. (פרט לילד אחד שהייתי צריכה ביטוח משלים עבור משהו סציפי) אז כשאני רוצה לקנות מוצר בבית מרקחת של הקופה והוא בהנחה רק למבוטחים בביטוח משלים, אני מגהצת את הכרטיס שלו
@למדן וידען ראיתי שכתבתם על זה משהו

זה מותר? חוקית? הלכתית?
????????

אהובה ו

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
לא לשכוח גם שילד שנולד מקבל את הוותק של האם. את זה לא מקבלים בביטוח פרטי, ולילדים יכול ליות הרבה יותר קריטי.

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
באירן, למשל, אין כל קשר בין המדינה למערכת הבריאות, התוצאה: כל לידה או ביקור רופא עולה אלפים, מה שגורם למי שאין לו כסף למות!!!
הלוואי עלינו...
זה מה שהיה גם במדינת ישראל עד שהחוק עבר
כל פני לחדר מיון או אשפוז עלו הון רב
(לידה מאז ומתמיד היתה ע"ח ביטו"ל)
וזה עדיין יצא לנו יותר זול מאשר לשלם את מס הבריאות השרירותי הזה.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
אנחנו שאלנו רב
וקיבלנו תשובה מאד מעניינת - בשם ר' יחזקאל משינאווא זי"ע - שאמר שמקובלנו שאנשי הביטוח הם אנשים עשירים בד"כ, מה שאומר שכמעט ולא יוצא להם לשלם למישהו.. ולכן כדאי לעשו ביטוח כסגולה שלא נצטרך את הביטוח :)
אני מבינה שהרב שלכם לא אמר שאתם הזויים :rolleyes:....

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
וזה עדיין יצא לנו יותר זול מאשר לשלם את מס הבריאות השרירותי הזה.
?????
היה לך פעם ילד בפגיה?
נראה לי שגם ב120 שנה של תשלומים למס בריאות לא היית מכסה אשפוז כזה.

ולפני שאת מצהירה הצהרות בומבסטיות כדאי לך לעיין במסמך הזה:
https://www.health.gov.il/hozer/mk24_2006.pdf
ואז לחשוב שוב אם מעדיפה לחיות במדינת עולם שלישית.

נערך לאחרונה ב:

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
?????
היה לך פעם ילד בפגיה?
נראה לי שגם ב120 שנה של תשלומים למס בריאות לא היית מכסה אשפוז כזה.

ולפני שאת מצהירה הצהרות בומבסטיות כדאי לך לעיין במסמך הזה:
https://www.health.gov.il/hozer/mk24_2006.pdf
ואז לחשוב שוב אם מעדיפה לחיות במדינת עולם שלישית.

ב"ה לא בילינו בפגיה.
זוהי אכן הוצאה גדולה ומשמעותית שבד"כ לא מסתכמת ביום יומיים...
מעניין אותי אם גם לפני שהחל חוק בריאות ממלכתי הסכומים היו כאלו.
כי חיינו כאן במדינה גם לפני החלת החוק,בלי שום ביטוח בריאות.
וב"ה לא נזקקנו לקושש כסף כדי לכסות ימי אשפוז.

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
לדעתי כדאי לעשות ביטוח.
לעיתים ללכת על רופא פרטי זהו הכרחי כמו שלפעמים חייבים לקחת מונית.
הרבה הפסדתי מכיוון שלא לקחתי רופא פרטי כשהיו צריכים ...
מי שאין לו ביטוח 'יתקמצן' בדרך כלל ללכת על רופא פרטי, ואז רמת הטיפול במשפחה נפגעת.
בקיצור: מי שאין לו ביטוח גם כשצריך משהו פרטי הוא ירמה את עצמו שזהו מיותר, ויכול להיגרם מזה נזק רב.
מה שרובם עושים הוא בכלל השתדלות מוכרחת.

שרה100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
וביטוח סיעודי- יש למה לעשות?

תו

משתמש פעיל
לי יש ביטוח בריאות פרטי ולכן ביטלתי את הביטוח המשלים של הקופה לחלוטין. (פרט לילד אחד שהייתי צריכה ביטוח משלים עבור משהו סציפי) אז כשאני רוצה לקנות מוצר בבית מרקחת של הקופה והוא בהנחה רק למבוטחים בביטוח משלים, אני מגהצת את הכרטיס שלו.
אז לא קיבלתי בית החלמה.. מהכסף שחסכתי מאז יצאתי עוד עם עודף עבור בית ההחלמה :)
ותרופות בהנחה וכו' אני מקבלת בכל מקרה.

מה שכן, מעניין אותי מאד על אילו דברים אפשר להוציא כסף מהביטוח הפרטי?
@למדן וידען ראיתי שכתבתם על זה משהו
גם אותי מעניין.
מה למשל הוצאת מהביטוח הפרטי? כי אני כלום.... אפילו ניתוח שבר
ולי יש פרטי

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
גם אותי מעניין.
מה למשל הוצאת מהביטוח הפרטי? כי אני כלום.... אפילו ניתוח שבר
ולי יש פרטי
האמת שיש לי משהו להוציא מהביטוח הפרטי.. אלא שבביקור אצל הרופא (זה שניתח את בעלי באותו עניין, באופן פרטי ועלה לנו בזמנו 1000 ש"ח השתתפות עצמית דרך מאוחדת שיא) התברר לנו שיש הסדר חדש עם הקופה והניתוח הוא בחינם גם למי שאין ביטוח משלים דרך הקופה בכלל!
חח

תו

משתמש פעיל
אבל מה כבר נהנית
האמת שיש לי משהו להוציא מהביטוח הפרטי.. אלא שבביקור אצל הרופא (זה שניתח את בעלי באותו עניין, באופן פרטי ועלה לנו בזמנו 1000 ש"ח השתתפות עצמית דרך מאוחדת שיא) התברר לנו שיש הסדר חדש עם הקופה והניתוח הוא בחינם גם למי שאין ביטוח משלים דרך הקופה בכלל!
חח
בעבר מהביטוח הפרטי? בערך 140 ש"ח לחודש ואני כאמור לא מוציאה ממנו שקל... אפילו בית החלמה.... וגם ניתוח שבר אצל רופא שהומלץ לנו בביה"ח בלי תשלום בכלל

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזר ותמוה שאנשים עושים חשבון של הכנסה מול הוצאה, כשמדובר במוצר ששמו "ביטוח". כשאתם עושים ביטוח נגד שריפה אתם מחשבנים אם תרויחו את ההשקעה או מתפללים שלא להוציא את ההשקעה?
כל ההטבות שקופות החולים נותנות למבוטחים בביטוחים משלימים הן רק צ'ופרים בקשיש, ולא המוצר עצמו. לאיש אין ביטוח באמת אם ומתי יזדקק.
ויעידו הטלפונים הנואשים לעסקנים ומתאמי קשרי לקוחות שמתחננים להצטרף לביטוח המשלם של הקופה-
כשמאוחר מידי...

ריקיה

משתמש מקצוען
ורק לוודא שכולם מבינים, אבל דמי בריאות שיורדים בתלוש לא מקנים לנו כלום- הם בסך הכל מאפשרים למדינה לממן את הסל הבסיסי של קופת החולים גם לאנשים שלא עובדים.
.
זה מממן גם לנו, המשלמים, את הסל הבסיסי, שבעז"ה לכולם יהיה צורך רק ברופא ילדים או נשים...
אף אחד לא יודע מראש מי יצטרך אשפוז ארוך, למשל.
ועל הסכומים שנגבים מהעובדים ומהלא עובדים, המדינה מוסיפה עוד סכום שנקרא השלמת סל, כך שלא רק העובדים מממנים את מערכת הבריאות...

הר שלג

משתמש חדש
בלת"ק
רציתי לשאול האם יש עניין בביטוח הגבוה לגבר,
בפרט שזה יוצא לי בשנה קרוב ל2000 שח?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה