זו בדיוק הבדיקה שאני עושה עכשיו.יכולה לבדוק...
אבל תעשי חשבון כמה פעמים את צריכה רופא פרטי שלא עובד עם הקופה וכמה הוא יעלה לך, ומול זה כמה תשלמי כל חודש לביטוח ותראי שלא בטוח שזה משתלם...
ואגב בקופות חולים הגדולות הרבה רופאים מומחים עובדים בהסדר עם הקופה,
רק יכולה לספר אנקדוטה- אמא שלי היתה אמורה לעבור ניתוח כלשהו שרצתה לעשות ב"פרטי" ובשביל זה היא נכנסה למכבי שלי- בתחילת דרכו כך שלא היתה לה תקופת אכשרה, לבסוף אותו רופא ערך את הניתוח דרך הקופה, ועד היום היא נשארה עם מכבי שלי- בשביל הטיפולי שינים..
מה יש לך דרך העבודה?עוד לא הצלחתי להבין למה צריך לעשות עוד ביטוח בקופ"ח אם יש לנו את הביטוח מהעבודה?
מישהו יודע מה נותן לי הביטוח של העבודה?
את מתכוונת לביטוח בריאות שיורד מהתלוש של כל אחד?
מה שאני משלמת בתלושמה יש לך דרך העבודה?
בריאות קולקטיב? או מה שאת משלמת בתלוש לבריאות?
כולה לבדוק...
אבל תעשי חשבון כמה פעמים את צריכה רופא פרטי שלא עובד עם הקופה וכמה הוא יעלה לך, ומול זה כמה תשלמי כל חודש לביטוח ותראי שלא בטוח שזה משתלם...
ואגב בקופות חולים הגדולות הרבה רופאים מומחים עובדים בהסדר עם הקופה,
רק יכולה לספר אנקדוטה- אמא שלי היתה אמורה לעבור ניתוח כלשהו שרצתה לעשות ב"פרטי" ובשביל זה היא נכנסה למכבי שלי- בתחילת דרכו כך שלא היתה לה תקופת אכשרה, לבסוף אותו רופא ערך את הניתוח דרך הקופה, ועד היום היא נשארה עם מכבי שלי- בשביל הטיפולי שינים..
מה שאת משלמת בתלוש זה ביטוח בריאות ממלכתי.מה שאני משלמת בתלוש
מה שאני משלמת בתלוש
מענין מה שאת אומרת,אני הוצאתי מהביטוח הפרטי כבר פי כמה וכמה ממה ששילמתי.
ולא, אין לי בעיות בריאות. דברים יכולים להפתיע בלי התראה מראש, וכמה טוב שנושא הכסף לא מהווה מטרד.
עכשיו מישהי במשפחתי נפלה, שברה רגל ונזקקה לניתוח.
בחרה מנתח פרטי שלקח 40,000 על הניתוח. את הסכום של 40,000 קבלה מחברת הביטוח לאחר שיחת טלפון אחת ופקס קצר לסוכנות הביטוח ובלי שום ניסיון התחמקות,
אבל כדי לקבל טופס 17 עבור ביקור חוזר במרפאות חוץ בעלות של 140 ש"ח היתה צריכה ללכת לקופה 3 פעמים ולהתחנן על נפשה.
אין לי דוגמא לתת לך כי כרגע יש לי ביטוח פרטי רק של הקטסטרופות.מענין מה שאת אומרת,
יכולה לתת דוגמאות כאן או באישי?
כי מה שאני נתקלת שונה ממש...
לגבי הניתוח- גם לביטוחים הפרטיים יש הגבלות, בטח ובטח בביטוחים החדשים מ02.16 שם את חייבת לקחת רק רופאים שעובדים איתם ורק אם גם בית החולים וגם הרופא עובד איתם...
כך שבכל מקרה צריך ס"ד גדולה...
בקופות החולים, אני לא מתמצאת כ"כ ואם תגללי אחורה תראי שאני בעצמי בודקת האם שווה,אין לי דוגמא לתת לך כי כרגע יש לי ביטוח פרטי רק של הקטסטרופות.
ממה שהבנתי זה רק בפוליסות החדשות.
ההצעה שאני בדקתי היא בהפניקס
לגבי הניתוחים- מה שאת רושמת שונה בקופת חולים?
זאת אומרת בקופת חולים אני כן יכולה לבחור איזה רופא שאני רוצה? או שגם שם אני בוחרת רופא שבהסדר?
מענין מה שאת אומרת,
יכולה לתת דוגמאות כאן או באישי?
כי מה שאני נתקלת שונה ממש...
לגבי הניתוח- גם לביטוחים הפרטיים יש הגבלות, בטח ובטח בביטוחים החדשים מ02.16 שם את חייבת לקחת רק רופאים שעובדים איתם ורק אם גם בית החולים וגם הרופא עובד איתם...
כך שבכל מקרה צריך ס"ד גדולה...
בחרתי רופא בהמלצת פירר
אין ספק שאם יוצא לתבוע זה משתלם, אבל רובנו אנשים בריאים ויש דברים שהם בגדר השתדלות ויש.. (לדעתי זו שאלה לרב, מה התדירות של התביעות הנ"ל וכמה זה עולה כל חודש וכמה במצטבראכן הביטוח שלי ישן יותר, וברגע האחרון צרפתי את בעלי וילדי לפני השינוי.
ויש עוד, אבל לא לפרוט.
רובנו אנשים בריאים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: