זו מחלה מטורפת בקרית ספר, תמיד כשאני צריכה זה לחתונה וכאלה, בחיים לא חוזרת עד 10.... וגם לא עד 11 בדוחק...אז לא עד מאוחר כמובן..
אם לא תשיגי עד מחר את המספר, אוכל לבדוק לך בסמינר.זוכרת שפירסמו קו שאפשר להשאיר שם משהו כזה - יש למישהי מושג מה המס'? עדיין קיים?
בדר"כ זה כך - לשמחותזו מחלה מטורפת בקרית ספר, תמיד כשאני צריכה זה לחתונה וכאלה, בחיים לא חוזרת עד 10.... וגם לא עד 11 בדוחק...
אבל במחשבה שניה אולי זה באמת נכון לטובת הבחורות.
0794945646אני מיואשת.....
כל פעם שאני מחפשת לא מוצאת,
ואם אני מוצאת אז לא עד מאוחר כמובן..
מה עושים??
זוכרת שפירסמו קו שאפשר להשאיר שם משהו כזה - יש למישהי מושג מה המס'? עדיין קיי079
אני נוהגת בעצמי.לבעלי אין בעיה להחזיר את הביביסיטר הביתה...
בכל הארץ יש מחסור חמור בבנות לביבי סיטרבאמת הזוי אבל אין קשר דווקא לקרית ספר
בכל מקום הבנות עושות טובה שבאות
שלא לדבר על המחיר המופקע.
שמה?צריך להמציא גמ"ח ביבי סיטר
לא מתנדבותשמה?
אין מתנדבות...
לבייביסיטר (ולהוריה) יש בהחלט בעיה עם זה.לבעלי אין בעיה להחזיר את הביביסיטר הביתה...
אבל הבעיה שלא תמיד כדי לתפוס קשרים עם השכנות יביא ביבי סיטרכשתהינה לכן בנות גדולות-תבינו
אבל תנסו לקשור קשרים טובים עם שכנים שיש להן בנות גדולות
אם ההורים יכירו ויסמכו עליכם יהיה יותר קל
משהוא אנונימי כמעט חסר סיכוי
למה זה נקרא "יש להן תירוצים"? הבנות היום בהחלט (לעיתים) עסוקות עד צוואר ואין להן זמן, או שלא מעוניינות מאלף ואחת סיבות.
מסכימה עם כל מילה!!!!אם ההורים יכירו ויסמכו עליכם יהיה יותר קל
משהוא אנונימי כמעט חסר סיכוי
וכמה הן לוקחות?הבנות שלי עושות, אבל אני לא אוהבת מדי מאוחר.
אם את צריכה עד 10 וחצי- תעדכני. אבדוק איתן.
אולי תוכלנה גם לבדוק עם חברות.
פני אליי באישי.
ולהביא אלייך זה רק עושה באלגןאני זוכרת באמת את השנים הקשות האלה, שלא יכולתי לצאת לאירוע עם בעלי....
אבל ברור לי שלעולם, לעולם לא אתן לבנות שלי לעשות בייבי-סיטר, בבית של מישהו.
הבייסיק של השתדלות למוגנות.
אם רוצים להביא אלי, בשמחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: