פוליטי בחירות לכנסת ה-25

הצבעת כבר?

• יהדות התורה

• ש"ס

• ציונות הדתית

• הליכוד

• הבית היהודי

• אחר

• לא הצבעתי

• אסור להשתתף!

• אין לי זכות הצבעה

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
נראה לי שלא.
את המידע קיבלתי מקרובת משפחה שעבדה במיון מעטפות כפולות
כתוב בתדריך שועדת הקלפי ממלאת את הפרטים
לא נראה לי שהמצביעים בעצמם כותבים את זה

איש חריש

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
כתוב בתדריך שועדת הקלפי ממלאת את הפרטים
לא נראה לי שהמצביעים בעצמם כותבים את זה
יהיה מה שיהיה לא כולם כותבים בכתב קרי פעם שעברה נראה לי זרקו באיזור 3000 מעטפות מהסיבה הזאת
לתשומת לב למצביעים בקלפי נכים שלא ע"פ הפרוטוקול

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
שלזינגר: סמוטריץ' מציע לראשי הגוש להתכנס ביחד לשלושה ימים בכפר המכביה, לנהל מו"מ מחדר לחדר וללכת לנשיא לא רק עם המלצה על נתניהו אלא כבר עם ממשלה מוכנה. לשיטתו (ובצדק) מדובר במסר חשוב לציבור של 'באנו לעבוד ולא לריב'

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
עמליה דואק: השרה איילת שקד: "ההחלטה לרוץ עד הסוף הייתה שלי בלבד מתוך אמונה שהקול של הבית היהודי הוא קול חשוב שחייב לבוא לידי ביטוי. מתוך אחריות לגוש הימין, שוחחתי עם יריב לוין ווידאתי שבמקרה שלא נעבור את אחוז החסימה, הריצה לא תפגע בגוש הימין. יריב לוין הבהיר שעמדתם היא שהריצה אינה מזיקה כלל לגוש אלא להיפך"

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
אשר מדינה: כדי להבין את עוצמת ההישג של ש"ס: בימי השיא של ה-17 מנדטים, ש"ס הביאה 430 אלף קול בעזרת קמפיין "אני מאשים" סוער. הפעם ש"ס צפויה לחצות את ה-400 אלף קול! עם קמפיין נקי שהציג את הערכים הבסיסיים שלה: מדינה יהודית ועזרה לחלשים. הישג אדיר של אריה דרעי שהחזיר את ש"ס לימיה הגדולים.

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
ח"כ יואב בן צור ב'ערוץ 13': "בקמפיין חיובי וחכם לצד עבודת שטח הבאנו עשרות אלפי קולות חדשים והתרחבנו לקהלים נוספים. ש"ס היא לא מפלגה סקטוריאלית, היא מפלגה שמאחדת את כלל הציבור אשר מסורת ישראל היא נר לרגליו. לאורך כל הקמפיין הצפנו את הנושאים הכואבים לכל אזרח, מדינה יהודית, ויוקר המחיה. ש"ס פעם אחר פעם מפתיעים בתוצאות האמת את הסוקרים והתקשורת."

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
אבי רבינא: ‏הקרב על התיקים: עידית סילמן ויואב קיש רוצים את הבריאות. שלמה קרעי את הכלכלה ומיקי זוהר את התרבות. ביהדות התורה מדברים כרגע על התיקים המסורתיים: שיכון, ועדת כספים, פלוס סגני שרים בתחבורה וברווחה.

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
דפנה ליאל: איילת שקד בפוסט סיכום: "הייתה לי זכות גדולה לשרת, ספגתי חיצים גם מתוך המחנה שלי"

הנשיא עדיין לא בירך... שגריר ארה"ב בישראל, תומאס ניידס, התייחס לבחירות לכנסת ה-25 ואמר: "אני שמח לראות שיעור הצבעה כה גבוה בבחירות לכנסת. מוקדם לנחש מה יהיה ההרכב המדויק של הממשלה הבאה עד שכל הקולות ייספרו. אני מצפה להמשיך לעבוד עם הממשלה על האינטרסים והערכים המשותפים שלנו".

עודד בן עמי: חה"כ אמיר אוחנה התייחס לדבריו של חה"כ יואב קיש: "לא מכיר סיכום בין הליכוד לאיילת שקד, אני לא סולח לה"

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
יהונתן גוטליב: ‏התקשרתי להדר מוכתר כדי לשאול אותה על המפלה בבחירות עם פחות מ-6,500 קולות כרגע. מוכתר: "בכל מקרה ניצחתי. בחורה בת 21 וכל המדינה מכירה את המפלגה שלה. בני ה-16 עכשיו עוד שנתיים יצביעו לי". עוד משהו שהיא אמרה: "אני אדם מאוד רציונלי. ידעתי שאנחנו לא עוברים, הכל טוב".

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
מתפוצץ בשידור - צוריאל שרון, בעלים משותף במכון דיירקט פולס יחד עם שלמה פילבר, ב׳גלי ישראל: ״אני לא הולך לנצור אש היום, אני הולך לסגור חשבון אחד אחד עם כולם. תעלו לשידור את שלושת הסוקרים של שלושת הערוצים שיורדים לנו לחיים מזה חודשים. התנועה לאיכות השלטון, אביעד גליקמן, ברוך קרא, כמובן רביב דרוקר - כולם נהיו סוקרים פתאום. המדגמים אתמול לא מעניינים, אני מדבר על הסקרים, באופן עקבי הבאנו 62 לימין. בלי דיירקט פולס - הימין אצל הסוקרים האלה היה על קידומת 5 קבוע.

עוד מצוריאל שרון ב׳גלי ישראל׳: אני מרגיש בעניין הזה שזכינו בשותף שחווה בדיוק את מה שחווינו בשנים האחרונות, אני מדבר על ׳ערוץ 14׳. ההתנשאות והזלזול בדיירקט מעבר למקצועי, במקום שיבואו וידברו מספרים. פעם אחר פעם הם מביאים ׳מגמות׳ מראש. יש פה שילוב של חוסר מקצועיות ואג׳נדה. אני צריך לשבת ולתרץ תירוצים עם הלקוחות שלי בזמן שאני זה שמביא את המספרים? אני לחלוטין גאה בעבודה שלי עם בנימין נתניהו שמבין דבר או שניים במספרים״.

עוד מצוריאל שרון, בעלים משותף במכון הסקרים והמחקר דיירקט פולס, ל׳גלי ישראל׳‬⁩: ״אחרי הקרטל שעשו נגדנו - אתמול, שעתיים לפני המדגם, פנה לערוץ 14 אחד מערוצי הטלוויזיה בבקשה לשתף את המדגם שלהם והם בתמורה ישתפו אותנו. זרקנו אותם מכל המדרגות״.

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
ירון אברהם ב'ערוץ 12': במהלך נאום הניצחון והתודות של בן גביר היה רגע שרעייתו לחשה לו באוזן שלא ישכח את בצלאל סמוטריץ'.

יריב אופנהיימר ב'רדיו 103': "זה היה לילה קשה מאוד, בום בבטן. הייתה פה התנהלות מופקרת, שאננה ויהירה של ראשי מפלגות השמאל, כולל יאיר לפיד".

אמיר אטינגר: ‏לפיד נערך לחילופי שלטון ואם המגמה תימשך והתמונה לא תשתנה - לפיד ירים טלפון לנתניהו, וגם הצוות של לפיד קיבל הנחייה לבצע העברה של הכל באופן מסודר.

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
עמית סגל: מעניין, למה ביידן טרם בירך? את לפיד בירך ברגע שנכנס לתפקידו.

ישי כהן: ראש הישיבה הגאון רבי מאיר מאזוז הורה היום בתפילת מנחה בבית מדרשו שלא לומר תחנון עקב השמחה בחזרת הימין לשלטון.

עמית סגל: עד אתמול, בסקרי יש עתיד שערך מרק מלמן היו לגוש נתניהו 59 מנדטים

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
מורן אזולאי ב׳ווינט׳: בליכוד כבר מתכננים לחלק את השלל - על תיק האוצר נאבקים ישראל כץ וניר ברקת. על תיק המשפטים נאבקים: יריב לוין, אמיר אוחנה ודודי אמסלם.

ישי כהן: כמה הזהירו שיצחק גולדקנופף "מבריח" מצביעים מהגוש בכלל ומ'יהדות התורה' בפרט. הבוקר הוא צוחק על כולם.

ליברטי: מבוכה בעולם הישיבות: נתקעו עם סטוקים של חד פעמי לעוד 3 שנים

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
כלי התקשורת בעולם דיווחו על הבחירות בישראל ועל נתניהו, שעליו הכריזו בבחירות כמנצח.

בין השאר נכתב ב-CNN כי על בסיס המדגמים, נתניהו "על סף קאמבק". "אם סקרי תום הבחירות נכונים, נתניהו ובעלי בריתו הפוליטיים עשויים לזכות ברוב המושבים בכנסת".

בניו יורק טיימס נכתב: "נתניהו מחזיק ביתרון בבחירות בישראל, לפי המדגמים. אם המגמות יימשכו, בנימין נתניהו יוכל להחזיר לעצמו את השלטון, בראש אחת הממשלות הימניות ביותר בתולדות המדינה"

בגארדיאן טענו על רקע מדגמי הבחירות הלילה, כי נתניהו כנראה יוכל להרכיב קואליציה ולזכות בתפקיד ראש הממשלה. "ייתכן שנתניהו יוכל לבנות קואליציה עם בעלי ברית מהימין הקיצוני, כך עולה מסקרי תום הבחירות", נטען.
''ראש הממשלה לשעבר של ישראל, בנימין נתניהו, עשוי לגרד ניצחון חד כתער בבחירות, וזאת בעזרת בעלי ברית חדשים מהימין הקיצוני, לפי סקרי תום הבחירות בהצבעה החמישית במדינה בתוך כ-4 שנים. מפלגת הליכוד בראשותו צפויה לזכות ב-30 או 31 מושבים, והגוש הדתי-ימני של המנהיג הוותיק אמור לזכות ב-61 או 62 מושבים בסך הכול - רוב בכנסת שמונה 120 מושבים"

באל-פאיס בספרד דיווחו כי "ישראל נותנת רוב לגוש נתניהו, לפי סקרי תום הבחירות". לפי הדיווחים בכלי התקשורת, "ראש הממשלה לשעבר ומנהיג הליכוד השמרני, מגיע עם בעלי בריתו לבין 61 עד 63 מושבים בפרלמנט, מתוך 120, וזאת הודות לצמיחה העצומה של הימין הקיצוני בבחירות החמישיות מאז 2019".

אחינו כל בית ישראל

משתמש מקצוען
נתניהו בנאום בבנייני האומה אתמול לפנות בוקר
העם רוצה ממשלה יציבה ומנוסה, העם רוצה מדינה יהודית, העם רוצה ממשלה שתדאג לחיילים ולשוטרים שלא תהיה אטומה ושתהיה עם חמלה, אנחנו על סף ניצחון גדול מאוד,
לא ניכנס להרפתקאות, נהיה תקיפים אבל נחתור לשלום עם שכנינו, הממשלה הלאומית שלנו תדאג לכולם, אקים ממשלה לאומית שתדאג לכל אזרחי ישראל בלי יוצא מן הכלל,
אנחנו עדיין לא יודעים את תוצאות האמת אנחנו מבקשים טוהר בחירות מלא,
נקדם מדיניות שקולה, אחראית ומאוזנת ונרחיב עוד יותר את מעגל השלום, נפעל לאיחוי הקרעים בעם ולהפחתת גובה הלהבות, אני אדאג לכולם, כפי שעשיתי כל חיי, גם לאנשי השמאל. כמי ששם את נפשו בקו האש לא פעם, אני אומר לכם גם את משפחתי שנמצאת בקוו אש אחר. אני מביע הערכה עצומה לשרה ובני יאיר ומשפחתי. כי גם אתם בקו האש.
אנחנו נדאג להחזיר את הביטחון ויוקר המחיה. אנחנו נחזיר את ישראל למעמדה לכוח עולה בכל האומות, נפעל להורדת הלהבות בשיח הציבורי. ריגשתם אותי עד מאוד, ראיתי את האהבה שלכם, לעם שלנו.
ואם אני יכול להגיד לכם דבר אחד לסיום, דבר אחד שאני בטוח בו. בעזרת ה' נפעל יחד, יחד נעשה. ויחד נצליח.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה