בואו נגיד להן "את לא לבד!" (אמהות חד הוריות.)

מצב
הנושא נעול.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
כתבתי באישי ואכתוב גם כאן
מותר לאנשים להביע דעה שונה וזה בסדר
אבל פתחו לכם אשכול משלכם על הגיגיכם
כאן זה אשכול העצמה והכלה לנשים שצמאות ומצפות לה כבר שנים!!
זה כמו לזרות מלח על פצעים ממש

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הי, חברות רק נקודה קטנה
גם אותי קוממו בתחילה כל ההודעות של חגית (וסליחה ממך, חגית), זה כיווץ לי את הלב וחידד לי את התחושה כמה קושי יש לאלה המתמודדות בנוסף להתמודדות הידועה שלהן
אבל אחרי שראיתי את העליהום שעשו עליה בלי להכיר אותה בכלל, בלי לדעת למה היא הגיעה למסקנה כל כך לא נחשבת ומה הסיבה שהיא מתעקשת עליה -
חשבתי שהגיע הזמן להפסיק. כן להפסיק את ההתנכלות הזו. למישהי מאיתנו מפריע שיש בנ"א שחושב כך? האם בגלל המחשבה הזו שלה היא תביא מתמודדות להחלטה מוטעית?
משוכנעת שלא.
ואת כל ההכלה והקבלה שאנחנו רוצות להביא אל תוך הלב שלנו - נביא גם למישהי שלא חושבת כמונו, וגם עושה את זה בגלוי.
דעתי.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
האמת?
גם אני לא מכירה אחת כזו.
רק לאור ריבוי מקרי הגירושין בקרב זוגות צעירים במחוזותי-
מדברים כך.
ועניין אותי אם פגשתם מקרוב במשהי כזו. אם זה יכול להיות אמיתי כתופעה.

מה זה 'מדברים'? מי מדבר? הדודות הזקנות והטיפשות שאף אחד לא חולם לספר להן את הבעיה האמיתית???

ונניח שיש לאחד מבני הזוג הפרעה שלא מאפשרת חיים תקינים, הן (הדודות/השכנות/המדברים) באמת מצפות שמישהו יספר להן את זה? יכול להיות שזו האחיינית שלהן בעצמה, והבעיה אצלה. מה הן רוצות? שהיא תבוא ותגיד: 'דודה יקרה, שכנה נפלאה, יש לי בעיה X בתחום Y שלא מדברים עליו, ולכן נאלץ בעלי להתגרש ממני'?!
ברור שאף גרושה לא תאמר כך. לא היא ולא הוריה.
במקום זה, מחרטטים לדודה איזה קשקוש, שהתגרשו כי 'לא התאימו'.
והדודה מבסוטה, בטוחה שהיא יודעת למה הזוג התגרש, ואצה רצה להטיף לכל העולם כמה חשוב לשפר את המידות לפני שמתגרשים, ולהשקיע בחיי הנישואין.

בשם

משתמש סופר מקצוען
ואולי את היית צריכה לקחת בחשבון את כל הנשים הטובות והגרושות שיושבות וקוראות את האשכול בדמע וסערת רגשות
ופתאום באה גברת @חגית רם ומכניסה רעיונות חדשים ללבבות?
למה להתייחס לחגית רם - שכחתי איך מתייגים...ואולי עדיף שהיא לא תראה
אם לא תתיחסו הדעה שלה לא תוביל כאן את השרשור
תזכרו את הסטטוס שלי! לכתוב זה להשפיע להגיב זה לנתב את ההשפעה!
אל תתיחסו למי שלא מדבר בשפה שלכם, שהופך לסוציולוג במקום שצריך פסיכולוג...
צר לי עלייך חגית...שאת בוחרת להציף נושא שונה לחלוטין ולא רלוונטי כשמעלים על נס את החוויה את מתייחסת ל"תופעה"...והנה נפלתי בבור והתייחסתי אלייך...אבל את לפחות לא בטוח תדעי מזה כי לא תייגתי...

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הי, חברות רק נקודה קטנה
גם אותי קוממו בתחילה כל ההודעות של חגית (וסליחה ממך, חגית), זה כיווץ לי את הלב וחידד לי את התחושה כמה קושי יש לאלה המתמודדות בנוסף להתמודדות הידועה שלהן
אבל אחרי שראיתי את העליהום שעשו עליה בלי להכיר אותה בכלל, בלי לדעת למה היא הגיעה למסקנה כל כך לא נחשבת ומה הסיבה שהיא מתעקשת עליה -
חשבתי שהגיע הזמן להפסיק. כן להפסיק את ההתנכלות הזו. למישהי מאיתנו מפריע שיש בנ"א שחושב כך? האם בגלל המחשבה הזו שלה היא תביא מתמודדות להחלטה מוטעית?
משוכנעת שלא.
ואת כל ההכלה והקבלה שאנחנו רוצות להביא אל תוך הלב שלנו - נביא גם למישהי שלא חושבת כמונו, וגם עושה את זה בגלוי.
דעתי.
היא הביאה את העליהום הזה על עצמה פעם אחר פעם
אני ממש כואבת את כאבן של הנשים שקוראות את תגובותיה
אין לי אישית משו נגדה
יש לי הרבה משו נגד זה שהיא מביעה שוב ושוב את דעתה באשכול כזה

מאדי זיגלר

משתמש פעיל
לא מבינה.
אם טוענים שגירושין של שכנה לא יכולים כלל להשפיע על רעותה - אז וודאי שהגיגים של תמהונית לא מכניסים רעיונות חדשים!
מכניסים ועוד איך!
כשאשה נמצאת במצב כ"כ רעוע, ואת באה ומעבירה ביקורת על אלה שמתגרשות חדשות לבקרים
כי נמאס להן או כי הנסיך לא הגיע על סוס לבן כפי שדומין,
את בעצם מכניסה להן ספקות ללב: אולי באמת נחפזתי? אבל אני לא! אז אולי ככה כולם חושבים עלי? שעשיתי את זה מעצלות וטיפשות...

למה לך לקחת את האחריות הזאת??

חגית רם

משתמש רשום
או קיי
מקווה שאין כאן נשים שלקחו באופן אישי - כי שוב - אני בעד כולן ולא משנה מה - הנידון שלי הוא על לפני.
בכל אופן, אשמח אם הנפגעות תאמרנה בפה שהן מוחלות לי כי באמת ובתמים שאין ולא היה ותהיה לי כוונה להכאיב רק להבביע דעה שבנפשי
אם למשהי קשה למחול או יש לה תגובה נוספרת תוכל לעשות זאת במייל האישי.
אני מוחלת וסולחת לכולם, ומאחלת לכם את כל הטוב שבעולם מכל הבחינות!

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מה זה 'מדברים'? מי מדבר? הדודות הזקנות והטיפשות שאף אחד לא חולם לספר להן את הבעיה האמיתית???

ונניח שיש לאחד מבני הזוג הפרעה שלא מאפשרת חיים תקינים, הן (הדודות/השכנות/המדברים) באמת מצפות שמישהו יספר להן את זה? יכול להיות שזו האחיינית שלהן בעצמה, והבעיה אצלה. מה הן רוצות? שהיא תבוא ותגיד: 'דודה יקרה, שכנה נפלאה, יש לי בעיה X בתחום Y שלא מדברים עליו, ולכן נאלץ בעלי להתגרש ממני'?!
והדודה מבסוטה, בטוחה שהיא יודעת למה הזוג התגרש, ואצה רצה להטיף לכל העולם כמה חשוב לשפר את המידות לפני שמתגרשים, ולהשקיע בחיי הנישואין.
רותי את כל כך צודקת!!! זוכרת שהרבה אחרי המקרה של אחותי הצטרפו לי הרבה משפטים ששמעתי לפאזל שלם וככל שעבר הזמן הערכתי אותה על כך שניסתה בכל דרך להציל את החבילה ללא הצלחה
ולא, לא חייבת להיות אלימות כדי שזוג יבין שהם לא נועדו לחיות יחד,

בשם

משתמש סופר מקצוען
או קיי
מקווה שאין כאן נשים שלקחו באופן אישי - כי שוב - אני בעד כולן ולא משנה מה - הנידון שלי הוא על לפני.
בכל אופן, אשמח אם הנפגעות תאמרנה בפה שהן מוחלות לי כי באמת ובתמים שאין ולא היה ותהיה לי כוונה להכאיב רק להבביע דעה שבנפשי
סופו של ניק במחשבה תחילה...

.Ayala

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
D I G I T A L

אני דווקא מכירה זוג כזה שהם מעידים שתיהם על עצמם שיכלו למנוע את זה עם עוד קצת עבודת המידות
שמעתי מכלי ראשון.

מאדי זיגלר

משתמש פעיל
מוכנה למחול לך רק אם את כותבת כאן בפרהסיה את שמך האמיתי!!!!!!!!!!

סתאאם! לכי לישון! נקווה שמחר תקומי על צד ימין...

gg

משתמש מקצוען
או קיי
טוב מאוחר מלעולם לא

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה