אבל זיסונת כתבה!אשנה:
חולמית חלומות פז
האמת?
גם אני לא מכירה אחת כזו.
רק לאור ריבוי מקרי הגירושין בקרב זוגות צעירים במחוזותי-
מדברים כך.
ועניין אותי אם פגשתם מקרוב במשהי כזו. אם זה יכול להיות אמיתי כתופעה.
אבל זיסונת כתבה!
או שזה הניק העלום
למה להתייחס לחגית רם - שכחתי איך מתייגים...ואולי עדיף שהיא לא תראהואולי את היית צריכה לקחת בחשבון את כל הנשים הטובות והגרושות שיושבות וקוראות את האשכול בדמע וסערת רגשות
ופתאום באה גברת @חגית רם ומכניסה רעיונות חדשים ללבבות?
היא הביאה את העליהום הזה על עצמה פעם אחר פעםהי, חברות רק נקודה קטנה
גם אותי קוממו בתחילה כל ההודעות של חגית (וסליחה ממך, חגית), זה כיווץ לי את הלב וחידד לי את התחושה כמה קושי יש לאלה המתמודדות בנוסף להתמודדות הידועה שלהן
אבל אחרי שראיתי את העליהום שעשו עליה בלי להכיר אותה בכלל, בלי לדעת למה היא הגיעה למסקנה כל כך לא נחשבת ומה הסיבה שהיא מתעקשת עליה -
חשבתי שהגיע הזמן להפסיק. כן להפסיק את ההתנכלות הזו. למישהי מאיתנו מפריע שיש בנ"א שחושב כך? האם בגלל המחשבה הזו שלה היא תביא מתמודדות להחלטה מוטעית?
משוכנעת שלא.
ואת כל ההכלה והקבלה שאנחנו רוצות להביא אל תוך הלב שלנו - נביא גם למישהי שלא חושבת כמונו, וגם עושה את זה בגלוי.
דעתי.
מכניסים ועוד איך!לא מבינה.
אם טוענים שגירושין של שכנה לא יכולים כלל להשפיע על רעותה - אז וודאי שהגיגים של תמהונית לא מכניסים רעיונות חדשים!
רותי את כל כך צודקת!!! זוכרת שהרבה אחרי המקרה של אחותי הצטרפו לי הרבה משפטים ששמעתי לפאזל שלם וככל שעבר הזמן הערכתי אותה על כך שניסתה בכל דרך להציל את החבילה ללא הצלחהמה זה 'מדברים'? מי מדבר? הדודות הזקנות והטיפשות שאף אחד לא חולם לספר להן את הבעיה האמיתית???
ונניח שיש לאחד מבני הזוג הפרעה שלא מאפשרת חיים תקינים, הן (הדודות/השכנות/המדברים) באמת מצפות שמישהו יספר להן את זה? יכול להיות שזו האחיינית שלהן בעצמה, והבעיה אצלה. מה הן רוצות? שהיא תבוא ותגיד: 'דודה יקרה, שכנה נפלאה, יש לי בעיה X בתחום Y שלא מדברים עליו, ולכן נאלץ בעלי להתגרש ממני'?!
ברור שאף גרושה לא תאמר כך. לא היא ולא הוריה.
במקום זה, מחרטטים לדודה איזה קשקוש, שהתגרשו כי 'לא התאימו'.
והדודה מבסוטה, בטוחה שהיא יודעת למה הזוג התגרש, ואצה רצה להטיף לכל העולם כמה חשוב לשפר את המידות לפני שמתגרשים, ולהשקיע בחיי הנישואין.
סופו של ניק במחשבה תחילה...או קיי
מקווה שאין כאן נשים שלקחו באופן אישי - כי שוב - אני בעד כולן ולא משנה מה - הנידון שלי הוא על לפני.
בכל אופן, אשמח אם הנפגעות תאמרנה בפה שהן מוחלות לי כי באמת ובתמים שאין ולא היה ותהיה לי כוונה להכאיב רק להבביע דעה שבנפשי
אם למשהי קשה למחול או יש לה תגובה נוספרת תוכל לעשות זאת במייל האישי.
אני מוחלת וסולחת לכולם, ומאחלת לכם את כל הטוב שבעולם מכל הבחינות!
מה זה 'מדברים'? מי מדבר? הדודות הזקנות והטיפשות שאף אחד לא חולם לספר להן את הבעיה האמיתית???
ונניח שיש לאחד מבני הזוג הפרעה שלא מאפשרת חיים תקינים, הן (הדודות/השכנות/המדברים) באמת מצפות שמישהו יספר להן את זה? יכול להיות שזו האחיינית שלהן בעצמה, והבעיה אצלה. מה הן רוצות? שהיא תבוא ותגיד: 'דודה יקרה, שכנה נפלאה, יש לי בעיה X בתחום Y שלא מדברים עליו, ולכן נאלץ בעלי להתגרש ממני'?!
ברור שאף גרושה לא תאמר כך. לא היא ולא הוריה.
במקום זה, מחרטטים לדודה איזה קשקוש, שהתגרשו כי 'לא התאימו'.
והדודה מבסוטה, בטוחה שהיא יודעת למה הזוג התגרש, ואצה רצה להטיף לכל העולם כמה חשוב לשפר את המידות לפני שמתגרשים, ולהשקיע בחיי הנישואין.
טוב מאוחר מלעולם לאאו קיי
מקווה שאין כאן נשים שלקחו באופן אישי - כי שוב - אני בעד כולן ולא משנה מה - הנידון שלי הוא על לפני.
בכל אופן, אשמח אם הנפגעות תאמרנה בפה שהן מוחלות לי כי באמת ובתמים שאין ולא היה ותהיה לי כוונה להכאיב רק להבביע דעה שבנפשי
אם למשהי קשה למחול או יש לה תגובה נוספרת תוכל לעשות זאת במייל האישי.
אני מוחלת וסולחת לכולם, ומאחלת לכם את כל הטוב שבעולם מכל הבחינות!
גם אני מכירה...אני דווקא מכירה זוג כזה שהם מעידים שתיהם על עצמם שיכלו למנוע את זה עם עוד קצת עבודת המידות
שמעתי מכלי ראשון.
נבהלתי... חמודה!מוכנה למחול לך רק אם את כותבת כאן בפרהסיה את שמך האמיתי!!!!!!!!!!
סתאאם! לכי לישון! נקווה שמחר תקומי על צד ימין...
ועל זה נאמר:ואני מכירה גם כאלה שחבל שלא התגרשו.
טוב מאוחר מלעולם לא
ויפה שעה אחת קודם...
אגב המחילה שלי היא לא צ'ק פתוח, היא רק עד פה, אז כדאי לשמור את המשפטים השנונים לצד.טוב מאוחר מלעולם לא
ויפה שעה אחת קודם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: