אני אכן מאוד מעריך אתכם!אגב הכלל ברזל הזה ממש היה קשה כשדיסקונט החליטו לפתוח את המינוס עד 2000 ש"ח ללא ריביות כלל!!!
רק שאלה קטנה:
האם זה היה גם קשה לכם
אם השכן שלך יאמר לך
שיש לו 2,000 ש''ח להלוות לך ללא ריבית
לכמה זמן שתחפוץ?...
אני אכן מאוד מעריך אתכם!אגב הכלל ברזל הזה ממש היה קשה כשדיסקונט החליטו לפתוח את המינוס עד 2000 ש"ח ללא ריביות כלל!!!
מקס שולחים קוד בשיחה טלפונית למי שלא מקבל SMSאפשר לדרוש מחברת אשראי דף בדואר?
הם שולחים לי קישור למייל שזה דורש קוד
(חב' מקס)
תקבל כל חודש. גם אני מקבל כל חודש וזה סתם מסתובב לי עם כל התמונות שחץ שלהם..כן אבל זה יותר מסובך לעקוב... דף פיזי בדואר כמו ויזה כאל, מותר לי לדרוש? יש לי מה לנסות?
ברור שלא, דיסקונט לא טיפשים..רק שאלה קטנה:
האם זה היה גם קשה לכם
אם השכן שלך יאמר לך
שיש לו 2,000 ש''ח להלוות לך ללא ריבית
לכמה זמן שתחפוץ?...
נכון, וב''ה גם אתם לא!ברור שלא, דיסקונט לא טיפשים..
אני מאוד מזדהה עם מה שמשגע אותך,ז"א שחצי מההוצאות החודשיות הקבועות הם על דברים שלא 'מרגישים' בכלל שנהנים מהם...
זה נכון ש'זכות הבחירה' בסעיפים הללווהם גם דברים שאין מה לצמצם בהם..
זה אמור לצאת לכם בחיוב הקרובבדקתי עכשיו ואני רואה חיוב לעמותה האיסלמית ליתומים 300 שקל
ב 20 לחודש זה אמור לרדת החיוב היה לפני יומיםזה אמור לצאת לכם בחיוב הקרוב
או יצא כבר באחד החיובים הקודמים?
זה בדיוק הסיבה בה אני ממליץ להשתמש באשראי אבל!!! כמובן רק אם המטרה היא מעקב על ההוצאותעוקב כל הזמן..
וחשוב לי לשתף מה שבדיוק עשיתי בשעה+ האחרונה.
חישוב ההוצאות לשנת 2022 - גם אם לא תיעדתם כלום!!
בעקבות הרבה פוסטים כאן החלטתי לבדוק ברצינות את סכום ופילוג ההוצאות לשנה האחרונה כדי שאוכל באמת לנהל את התקציב והכלכלה בצורה טובה (ב"ה המינוס אצלי חסום, לא כי מושפע בכסף אלא כי החלטנו שזה כלל ברזל + משתמש בשוטף רק בכרטיס דיירקט שיורד מיד מהחשבון חוץ מצורך ממשי באשראי (הו"ק/הוצאה גדולה חד פעמית של רכישת רהיט וכדו' שרוצה שירד חודש הבא/שני תשלומים)ממש בקושי משתמש במזומן, קשה לי עם זה.. בחודש האחרון בעקבות רכישת כמה מוצרים בתחילת החודש נאלצתי וצניחת היתרה בבנק.. נאלצתי להשתמש במזומן עד סוף החודש.. חוייה מוזרה עבורי ממש..)
נכנסתי לאתר האשראי, הורדתי פירוט (אפשר להוריד באקסל) של כל החיובים מכרטיס הדיירקט, (הורדתי את זה לאחר 'סינון לפי ענף (=מזון/תחבורה וכו')). הוספתי את החיובים לכל בעל עסק משאר הכרטיסים באופן ידני (לא הצלחתי להוריד קובץ אחד מכל הכרטיסים).
ועכשיו מול העיניים יש לי: יש חסד - 12000, רמי לוי - 2500, ועוד ועוד..
עכשיו אני יכול להתחיל לחשב ולנהל כמו שהסבירו באריכות בפורומים שכנים.
רק מה שהתלהבתי שאני יכול לחשב את ההוצאות למרות שלא תיעדתי בזמנו..
תפני עכשיו לחברת האשראי לביטולב 20 לחודש זה אמור לרדת החיוב היה לפני יומים
אין לי מושג בכמה נפשות מדובר וכמה התשלום לקורס שזה דברים משמעותייםברור שלא, דיסקונט לא טיפשים..
אגב נתון שמשגע אותי עכשיו: החיובים הקבועים שלי (חשמל,מים,ארנונה, תשלום לקורס, ביטוחים) עוברים את ההוצאות החודשיות של אוכל+מוצרים לבית וכמעט כולל ביגוד!!!
ז"א שחצי מההוצאות החודשיות הקבועות הם על דברים שלא 'מרגישים' בכלל שנהנים מהם... וזה לא כולל שכר לימוד!!
והם גם דברים שאין מה לצמצם בהם..
[בגדול כמובן, מצד שני זה הוצאות שהכי קל לעבור חברה/סוכן ביטוח/ניוד חשמל/טלפון ולחסוך בקבוע מאות שקלים]
זה מדהים!ב 20 לחודש זה אמור לרדת החיוב היה לפני יומים
@הון ובית נשמח לעזרה..נכון, וב''ה גם אתם לא!
אני מאוד מזדהה עם מה שמשגע אותך,
אך אתה מוזמן להתחיל להרגיש את ההנאה בהם:
תסתכל על התאורה אצלך בבית, על המחשב שאתה קורא בו כעת בזכות החשמל..
על החימום, המים שאתה לוגם להנאתך מהברז מבשל ומתקלח בזכותם אתה ומשפחתך,
האשפה שאוספים לך אותה פעם בכמה ימים, התאורה בעירך ועוד כמה שירותים עירוניים נוספים בזכות הארנונה,
הקורס שאתה (מן הסתם) מחכים ונהנה ממנו ואולי תוסיף בזכותו גם פרנסה לביתכם,
הביטוחים אמורים לתת לך יותר שלווה ותחושת ביטחון למקרה מצער כלשהוא,
או שזה ביטוחי חובה שבלעדיהם לא היית יכול להחזיק רכב או להוציא משכנתא וכדו'.
אז אתה פשוט מוזמן ליהנות מכל אלו ולהודות להשי"ת שנתן לך את היכולת לממן את כל אלו מכיסך!
(אם גם תיהנה, זה לא יעלה לך יותר..)
זה נכון ש'זכות הבחירה' בסעיפים הללו
היא יחסית מצומצמת,
אך ניתן לדון על כך.
(לא אצל כל משפ')
וגם בסעיפים הללו יש בדר''כ במה לטפל
וכיצד להתייעל.
שאל את הון ובית.
הקורס זה לא הרבה (250), אולי אנחנו קצת חסכנים (וטרם מחזיקים רכב בגלל זה..) אבל לא מרגיש שבצורה קיצונית בכלל, אני מדבר על 'הוצאות קבועות' (ארנונה מים חשמל טלפון, מנוי עיתון, סים, קופ"ח, ביטוחים) בהיקף של 1800 ש"ח (4 נפשות)אין לי מושג בכמה נפשות מדובר וכמה התשלום לקורס שזה דברים משמעותיים
אבל על פניו נראה לי שזה קצת חריג... או שאתה חסכן הוצאות השוטפות
הוצאות מזון + ביגוד שמגיעות לפחות מ1800 שח ל4 נפשות@הון ובית נשמח לעזרה..
הקורס זה לא הרבה (250), אולי אנחנו קצת חסכנים (וטרם מחזיקים רכב בגלל זה..) אבל לא מרגיש שבצורה קיצונית בכלל, אני מדבר על 'הוצאות קבועות' (ארנונה מים חשמל טלפון, מנוי עיתון, סים, קופ"ח, ביטוחים) בהיקף של 1800 ש"ח (4 נפשות)
הוצאות מזון- פחות מזה, בהחלט.
לא כולל תחבורה וחינוך.
רק מזון, בלי ביגוד לכאורההוצאות מזון + ביגוד שמגיעות לפחות מ1800 שח ל4 נפשות
יש הרבה מה ללמוד ממך....
אולי @הון ובית יעשה כתבת שיתוף על ההתנהלות שלך
יש לו מספיק עבודה כאן.. ביעוץ משפחתי שמשדר כאן בLIVE...אולי @הון ובית יעשה כתבת שיתוף על ההתנהלות שלך
אתה דוגמא מצויינת לאדם שבדק בתחילת 2023יש לו מספיק עבודה כאן.. ביעוץ משפחתי שמשדר כאן בLIVE...
לא חושב שאני דוגמא הכי טובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: