אז לנושא שסובב פה באשכול
השימוש במזומן מוריד מכל סעיף תקציבי כמעט כ15 אחוז הוצאות
מנסיון אישי ארוך שנים...
יש כאלו שיגידו הפוך אבל רוב רוב אנשים הם לא יכולים לשלוט על הכרטיס אשראי והמינוסים.
אז במקום לבדוק האשראי כל חודש
לבדוק כל חודש איזה כרטיס אפשר סופית לסגור ולעשות על זה סעודת הודאה.
למשל כשאתה משלם במזומן למאוחדת אתה חושב וסופר ומונה כל חודש עוד הפעם האם זה שווה באמת והאם לא...
כשאתה קונה בסופר עם תקציב הרבה יותר קל לתמרן מה כן ומה לא לקנות כי הכסף מול העיניים שלך
כשאתה קונה בגד מתוך תקציב ברוב רוב המקרים תמצא אותו בגד במקום אחד ב30 40 אחוז פחות מתוך נסיון
כשאתה נכנס לחנות שטריימלאך עם חפיסת שטרות זה מה שיש לי תקבל אותו שטריימל שהחבר שלך שילם עוד אלפיים שח
כשאתה קונה רהיט לפי מה שהחנות מוכרת לו הוא משתכנע מאוד מהר לקנות עם קצת יותר ועם עוד כמה תשלומים
וכשאתה בא עם תקציב אתה קונה לפי התכנון שלך (קרה לי בקניית ספה)
זה עשרות מקרים בחודש ומאות בשנה
כשאתה מסתובב עם כרטיס אתה יכול להוציא כל יום 50 שח מיותרים בלי שאפי' תדע
וכשאתה קונה במזומן אתה יכול להשאר עם 50 שח מיותרים ולחסוך אותם לכל מיני דברים
אתה נהיה מתכנן ולא מתוכנן
אקיצער אפשר להרחיב עם מאות דוגמאות אבל זה מציאות די מוכחת..
השימוש במזומן מוריד מכל סעיף תקציבי כמעט כ15 אחוז הוצאות
מנסיון אישי ארוך שנים...
יש כאלו שיגידו הפוך אבל רוב רוב אנשים הם לא יכולים לשלוט על הכרטיס אשראי והמינוסים.
אז במקום לבדוק האשראי כל חודש
לבדוק כל חודש איזה כרטיס אפשר סופית לסגור ולעשות על זה סעודת הודאה.
למשל כשאתה משלם במזומן למאוחדת אתה חושב וסופר ומונה כל חודש עוד הפעם האם זה שווה באמת והאם לא...
כשאתה קונה בסופר עם תקציב הרבה יותר קל לתמרן מה כן ומה לא לקנות כי הכסף מול העיניים שלך
כשאתה קונה בגד מתוך תקציב ברוב רוב המקרים תמצא אותו בגד במקום אחד ב30 40 אחוז פחות מתוך נסיון
כשאתה נכנס לחנות שטריימלאך עם חפיסת שטרות זה מה שיש לי תקבל אותו שטריימל שהחבר שלך שילם עוד אלפיים שח
כשאתה קונה רהיט לפי מה שהחנות מוכרת לו הוא משתכנע מאוד מהר לקנות עם קצת יותר ועם עוד כמה תשלומים
וכשאתה בא עם תקציב אתה קונה לפי התכנון שלך (קרה לי בקניית ספה)
זה עשרות מקרים בחודש ומאות בשנה
כשאתה מסתובב עם כרטיס אתה יכול להוציא כל יום 50 שח מיותרים בלי שאפי' תדע
וכשאתה קונה במזומן אתה יכול להשאר עם 50 שח מיותרים ולחסוך אותם לכל מיני דברים
אתה נהיה מתכנן ולא מתוכנן
אקיצער אפשר להרחיב עם מאות דוגמאות אבל זה מציאות די מוכחת..