שמיר-אסף הרופא , האם הבדיקות שם אמינות?היום ראיתי בדיקות של בן אדם שחלה בקורונה (לא עשה בדיקה אבלתסמינים ברורים)
ויצא לו שלילי במאוחדת
הוא עשה בדיקה פרטית בבית חולים שמיר בהפרש של 4 ימים
ויצא לו נוגדנים בכמות גבוהה מאוד
הסיפור לא מתחיל טוב חלה בקורונה ולא בדק אז למה שהאמין להמשך? אחד שמנסה לחיות בלי ולהרגיש עם.היום ראיתי בדיקות של בן אדם שחלה בקורונה (לא עשה בדיקה אבלתסמינים ברורים)
ויצא לו שלילי במאוחדת
הוא עשה בדיקה פרטית בבית חולים שמיר בהפרש של 4 ימים
ויצא לו נוגדנים בכמות גבוהה מאוד
יום חמישי לפני שבועיים 26/11/20 למניינם.השאלה מתי.. אם לפני כמה חדשים או עכשיו. התלונה היא על הבדיקות שנערכו לאחרונה
גם אני אבל מזמן... את עשית לאחרונה? מה הרמה של הנוגדנים?יצאתי חיובית במאוחדת ואני מכירה עוד כאלו שיצאו חיוביים.
שבוע שעברגם אני אבל מזמן... את עשית לאחרונה? מה הרמה של הנוגדנים?
מה הקשר חרדים ? מאוחדת זו קופה לחרדים בלבד?אוף למה זה נשמע כמו דלת אחורית להפיל עוד פעם את החרדים
אני לא יודע מה קורה עכשיו, אבל לפני שבוע וחצי שרציתי לעשות בדיקה סורולוגית (והייתי חולה) אמרו שלי אין אישור לעשות בדיקה, אבל להורים שלי כן יש אישור לעשות בדיקה סרולוגית. שזה דבר חסר היגיון לחלוטין. אז לא רק הממשלה והאנשים חיים בבועה, אלא גם חברות ביטוחי הבריאות חיים בבועה שאינה הגיונית, אני מאחל להם רפו"ש!האם נכון שמאוחדת נותנים בדיקות סרולוגיות חינם למישהו שהיה עם חולה מאומת בבית?
ערכות של בדיקה סרולוגית?מה הקשר חרדים ? מאוחדת זו קופה לחרדים בלבד?
לפי כל הנ"ל זה נשמע שהיו להם מלא ערכות של בדיקות סרולוגיות על גבול הפג תוקף ,ולכן הם נותנים אותן חינם לאנשים , מה שמסביר למה זה יוצא שלילי בדרך כלל.
בשעתו דובר על כך שהוזמנה כמות גדולה של בדיקות סרולוגיות בסכום גבוה מאד אך מטעמים הידועים אולי למשרד הבריאות הערכות שכבו במחסנים ללא שמוש עד שכמעט פג תוקפן , השאלה היא האם הבדיקות שמאוחדת מבצעת כעת ואשר התשובות שלהן מעלות לעתים תהיות, הן מאותן ערכות שפג תוקפן,ערכות של בדיקה סרולוגית?
מעניין מהם הערכות האלו. חייבת לברר במעבדה סרולוגית. מסקרן אותי מאוד.
כי נבדקתי הרבה לכל מיני סרולוגיות ולא היתה שום ערכה. גם לא במעבדה.
צפיתי פעם [דרך חלון] בביצוע בדיקת סרולוגית
.
יש יותר מדי אנשים שאני מכירה שקיבלו סרולוגיה חיובית במאוחדת בשביל לומר שמשתמשים במשהו שפג תוקפו.בשעתו דובר על כך שהוזמנה כמות גדולה של בדיקות סרולוגיות בסכום גבוה מאד אך מטעמים הידועים אולי למשרד הבריאות הערכות שכבו במחסנים ללא שמוש עד שכמעט פג תוקפן , השאלה היא האם הבדיקות שמאוחדת מבצעת כעת ואשר התשובות שלהן מעלות לעתים תהיות, הן מאותן ערכות שפג תוקפן,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: