קורונה בדיקות סרולוגיות חינם במאוחדת האמנם?

CS Design

עיצוב | מיתוג | בניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L

Tzivya22

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עוד מישהו ניסה במאוחדת?

אנחנו עשינו חינם במאוחדת, כל המשפחה, ויצאנו שליליים. האחות אמרה שכל מי שהיא התקשרה אליו היום יצא שלילי, כך שזה היה קצת חשוד. מה גם, שהם לא אומרים כמות נוגדנים, אלא רק שלילי או חיובי, אז לא יודעת עד כמה זה אמין.

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
אנחנו עשינו חינם במאוחדת, כל המשפחה, ויצאנו שליליים. האחות אמרה שכל מי שהיא התקשרה אליו היום יצא שלילי, כך שזה היה קצת חשוד. מה גם, שהם לא אומרים כמות נוגדנים, אלא רק שלילי או חיובי, אז לא יודעת עד כמה זה אמין.
באמת לא בסדר, מה פירוש שלא נותנים לפציינט נתונים??

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
אנחנו ניסינו לבקש הפניה מהרופא דרך האתר
כתב לנו שצריך לבוא למרפאה למלא טופס בקשה ואז אולי יאשרו...
אבל אמרו לנו על רופא אחר שנותן לכל מי שמבקש, מתכננים לנסות.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
כל מעבדה והנהלים שלה, הרבה פעמים כתוב על בדיקה מסויימת רק חיובי או שלילי, וגם על בדיקה כמותית לפעמים כתוב רק normal-נורמל.
זה נתונים שלא נרשמים בשום מקום.

חשבת מלי

משתמש פעיל
לדעתי יש בעיה רצינית עם הבדיקות הסרולוגיות במאוחדת!
הבת שלי ובעלה, שניהם אובחנו בוודאות לקורונה כולל תסמינים וכו', עשו השבוע בדיקות לנוגדנים התשובה שקיבלו - שלילי, המזכירה אמרה שכל מי שנשלח על ידם לבדיקה קיבל תשובה שלילית כולל חולים שחלו בוודאות!
אני מקווה שמישהו במאוחדת מודע לבעיה ומטפל , זה נשמע מאד גרוע....

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לדעתי לא אמין
אני הייתי חולה בוודאות לפני חודשיים ויצא לי שלילי בלי שום נתון נוסף.
מכירה שכן של אימא שלי שנבדק גם כן ויצא שלילי ואחכ נבדק בחו"ל ויצא לו כמות מטורפת של נוגדנים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כי הם לא מפרטים בכלל
התשובה מהמעבדה היא חיובי או שלילי בלי התייחסות לכמות.
שיטת בידוק

כמו שיש תרביות שבהן התשובה היא חיובי או שלילי בלח להתייחס לכמות מושבות החיידקים שהתפתחו.

שואלת_אבג

משתמש צעיר
אוף למה זה נשמע כמו דלת אחורית להפיל עוד פעם את החרדים :(
הפסקנו להיבדק לקורונה בגלל שזה לא נתן לנו כלום חוץ מסגרים
הרבה נדבקו וכרגע אחוזי ההדבקה נמוכים מאוד באזורים החרדיים בגלל שלהרבה יש נוגדנים (מה שנקרא חיסון עדר)
אבל זה לא גורם למקבלי ההחלטות להוריד מעלינו עוד קצת מההגבלות
אז נותנים בדיקות סרולוגיות חינם
כולם רצים להיבדק כדי לדעת אם הם בעלי נוגדנים
והתשובות לכולם זה שזה שלילי (כלומר אין נוגדנים ולכן אין שום הקלות בעניין בתי כנסת, חתונות, חגים וכו')

למה שאאמין להם??
אוף ואוף
מה עובר על המדינה הזאת:mad::mad:
במקום להשקיע את האנרגיה במקומות הנכונים הם הופכים הכל לפוליטיקה זולה ושקרנית:mad::confused::mad:

cherry c

משתמש סופר מקצוען
אוף למה זה נשמע כמו דלת אחורית להפיל עוד פעם את החרדים :(
הפסקנו להיבדק לקורונה בגלל שזה לא נתן לנו כלום חוץ מסגרים
הרבה נדבקו וכרגע אחוזי ההדבקה נמוכים מאוד באזורים החרדיים בגלל שלהרבה יש נוגדנים (מה שנקרא חיסון עדר)
אבל זה לא גורם למקבלי ההחלטות להוריד מעלינו עוד קצת מההגבלות
אז נותנים בדיקות סרולוגיות חינם
כולם רצים להיבדק כדי לדעת אם הם בעלי נוגדנים
והתשובות לכולם זה שזה שלילי (כלומר אין נוגדנים ולכן אין שום הקלות בעניין בתי כנסת, חתונות, חגים וכו')

למה שאאמין להם??
אוף ואוף
מה עובר על המדינה הזאת:mad::mad:
במקום להשקיע את האנרגיה במקומות הנכונים הם הופכים הכל לפוליטיקה זולה ושקרנית:mad::confused::mad:
זה לא כזה פשוט חוקית להעביר נתונים ממאוחדת למשרד הבריאות. זה מצריך חקיקה מאוד בעייתית בתחום.
כך שאין שום יסוד סביר להניח שהתשובות של מאוחדת משפיעות ולא במקצת על קבלת ההחלטות.
ובכל מקרה בדיקה סרולוגית חיובית אפילו לא מצילה מבידוד, כך שאין לה שום משמעות.
חוץ מסקרנות.

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

בת צלפחד

משתמש מקצוען
שמעתי שלא כדאי לעשות , כי כל מי שעשה יצא ללא נוגדנים ואמרו שמאוחדת בודקים שאולי הבדיקות במצב של כמעט פג תוקף וזה בגלל זה.
אז אל תרוצו לעשות ....
שמעתי משמועות לא ממקור מוסמך אבל....

בת צלפחד

משתמש מקצוען
בט"ז בתמוז ערכתי בדיקה סרולוגית במאוחדת ואמרו לי שיש לי נוגדנים ברמה של 99.9% .
לפי הנ"ל זה נשמע חשוד שעכשיו לא מפרטים...
מאד מעניין שבקופות אחרות לא הציעו את השרות הזה...??

israelintop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
זה לא כזה פשוט חוקית להעביר נתונים ממאוחדת למשרד הבריאות. זה מצריך חקיקה מאוד בעייתית בתחום.

עמיתי המלומד מתייחס לפרטים פרטניים.
שגם בזה לא הייתי רץ לדרישת חקיקה.
אמנם איני מכיר מספיק את חוק הגנת הפרטיות, וזכות ההגנה על הפרטיות, אך כמדומה שבקורונה מקרים רבים עברו לידיעת משה"ב.
כמו כן עברו לרשויות העירוניות מידע על חולים, מן הסתם אם תחפרי תמצאי את עמדת היועמשים בנושא במהלךהדיונים בוועדות או בממשלה

בכל מקרה פילוח אחוזים בוודאי שעובר ומועבר ואין בה משום פגיעה בפרטיות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה