אין דברים כאלה
משתמש מקצוען
יש לך משהו בתוכנית?רגע איך יש לה מצנח? כמה זה עולה? והכי חשוב איך ידעה להשתמש בזה? חשוב לדעת את כל הפרטים הקטנים!
יש לך משהו בתוכנית?רגע איך יש לה מצנח? כמה זה עולה? והכי חשוב איך ידעה להשתמש בזה? חשוב לדעת את כל הפרטים הקטנים!
אני לא בטוח שהם יודעים האחד על קיומו של השניביתיים אני זה ששובר את הראש איך להמשיך... אם יש למישהו רעיון להמשך כל שהוא לסיפור המוזר הזה- הוא מוזמן לשתף!!
במקרה הטוב...ידיים על המותניים עצבים, השלמה- יאללה באי הביתה... והרכב נוסע...
סליחה, אבל מה הקשר?תשאל את מיה קינן איך זה...
ע"ע פדהאל ושות'סליחה, אבל מה הקשר?
למה , אני כן הבנתי מיד. ויצא ממש מושלם .אתה אלוף.האמת שהרבה לא הבינו אותה..
אולי בגלל שבקוביות האחרונות אין כיתוב
כנראה שיותר מידי גאון...זה אומר שאני גאון אם הבנתי מיד?
הכל מעולה!!!!
שנת שלוםשנה טובה!
דווקא הדמיון שלי לקח אותי לזה כשהוא מסתכל למטה לראות מה איתה היא כבר מספיקה לעלות למעלה ולתת לו את הדחיפה.....חחח כשהם יפגשו נראה לי שהם באמת יתאבדו..
להתגרש זו פרוצדורהאף פעם לא הבנתי את הבדיחה הזו, אולי מישהו יוכל סוף-סוף לבאר לי אותה.
אם השניים הללו קצו בחייהם והחליטו להתאבד, מדוע ברגע האחרון הם חזרו בהם?
ואם הם שנאו זה את זה כל-כך עד שכל אחד רצה להיפטר מבן זוגו, לא היה עדיף להתגרש וזהו?!
בברכה, טיפוס טרחן שמחפש היגיון בבדיחות.
בבדיחות אין הגיון.אף פעם לא הבנתי את הבדיחה הזו, אולי מישהו יוכל סוף-סוף לבאר לי אותה.
אם השניים הללו קצו בחייהם והחליטו להתאבד, מדוע ברגע האחרון הם חזרו בהם?
ואם הם שנאו זה את זה כל-כך עד שכל אחד רצה להיפטר מבן זוגו, לא היה עדיף להתגרש וזהו?!
בברכה, טיפוס טרחן שמחפש היגיון בבדיחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: