ציפור כחולה
משתמש מקצוען
כן,לקחת מאמסלם??
זאת לא מסיבת טראנסיםלא הבנתי את שלשת ההודעות האחרונות...
הפילוסופיה המפותלת בעניין הבדיחה...
ומה הקשר של טראנסים לסיפור התאבדות ובגידה קורעת לב?
כן,לקחת מאמסלם??
זאת לא מסיבת טראנסיםלא הבנתי את שלשת ההודעות האחרונות...
הפילוסופיה המפותלת בעניין הבדיחה...
ומה הקשר של טראנסים לסיפור התאבדות ובגידה קורעת לב?
מישהו פה צריך עזרה מקצועית?אם נשים את ההומור לרגע בצד... וצחקתי מלא! בשבילי זאת מציאות חיים ובכלל לא בדיחה לצערי.
כדי להוציא לעצמו בקבוק שמפניה שהחביא מראש מאחורי סלע סמוך
המפתחות של האוטו אצלו.
אז יש כסף יש אוטו ויש שמפניה אבל כל אחד שומר את זה אצלורגע איך יש לה מצנח? כמה זה עולה? והכי חשוב איך ידעה להשתמש בזה?
נכון,אבל כתבת שזה בהקשר של מסיבת טראנסים...
די, אמתי יש לך מצנח?אם נשים את ההומור לרגע בצד... וצחקתי מלא! בשבילי זאת מציאות חיים ובכלל לא בדיחה לצערי.
נו, אתה רציני???אז יש כסף יש אוטו ויש שמפניה אבל כל אחד שומר את זה אצלו
אז זה רק הצרות עין!!
והחי יתן אל ליבו...
או כמה כרכים על הפסיכולוגיה העומדת מאחורי זוגות רבים שאמנם לא רוצים להתאבד.. אבל.. הבדיחה הזאת נוגעת בהם בכל מיני מקומות פנימיים....
זה ההבדל הדק בין טרגדיה לקומדיה...
זה מבהיל עד כמה שהניתוח של הדמויות האלה הרחיק לכת...
מנסים לרמוז לך שמחכים להמשך....זה ההבדל הדק בין טרגדיה לקומדיה...
זה מבהיל עד כמה שהניתוח של הדמויות האלה הרחיק לכת...
שכויח גדולהאמת שאני עכשיו מבשל איזה המשך...................................................................................................
אז עכשיו יהיה פה נווווווו כל איזה שעתייםהאמת שאני עכשיו מבשל איזה המשך...................................................................................................
מישהו פה צריך מצנחמישהו פה צריך עזרה מקצועית?
אבל תעשה לי טובה, אל תשבור לי אחרי זה את הראש לנסות להבין איך הכל קשור...האמת שאני עכשיו מבשל איזה המשך...................................................................................................
ביתיים אני זה ששובר את הראש איך להמשיך... אם יש למישהו רעיון להמשך כל שהוא לסיפור המוזר הזה- הוא מוזמן לשתף!!אבל תעשה לי טובה, אל תשבור לי אחרי זה את הראש לנסות להבין איך הכל קשור...
אולי איזה מפגש ביניהםביתיים אני זה ששובר את הראש איך להמשיך... אם יש למישהו רעיון להמשך כל שהוא לסיפור המוזר הזה- הוא מוזמן לשתף!!
ידיים על המותניים עצבים, השלמה- יאללה באי הביתה... והרכב נוסע...אולי איזה מפגש ביניהם
מענין יהיה לראות מה קורה שם. שמח? עצוב? מבוכה? הקנטות? השלמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: