שבוע וחצי בערךתוך כמה זמן מגיע המשלוח?
והכיף שזה לא מגיע לדואר אלא לנקודות חלוקה
שבוע וחצי בערךתוך כמה זמן מגיע המשלוח?
מהנסיון שלי המידות יחסית גדולות.יש לכם מושג במידות?
תינוק בן חודשים גדול שנולד יותר מ4 קילו, לקחת 3-6? או שזה מידות גדולות?
אוף.שבוע וחצי בערך
והכיף שזה לא מגיע לדואר אלא לנקודות חלוקה
אני קצת חולקת עלייך בענים האיכות.מעולה+++
האמת שלא היו לי קטנים כבר 6 שנים, אולי השתנה, כי הייתי מאוד מרוצה.אני קצת חולקת עלייך בענים האיכות.
הבגדים מנקסט, בפרט אלו של התינוקות, שאז הכביסה יותר עדינה,
מחזיקים לי יפה, ועוברים מילד לילד.
לעומ זאת בלידה אחרונה קניתי קולקציה שלימה מגורג, באמת יותר בזול, דברים מתוקים ממש.
אבל, מעט מאוד פריטים נשמרו, ולא הלכו לפח בסיום העונה.
לחלקם יצאו צ'פים(בגדי חורף), חלקם סתם נשחקו, וגם הטריקו שלהם מרגיש יותר זול מזה של נקסט.
לא אומרת לא לקנות שם, אלא לקחת את זה בחשבון.
נעליים לילדים- בחורף החזיקו מעמד נפלא.
הסנדלים בקיץ (שהיו זולים 51 ש"ח) נקרעו ללא שימוש מרובה. כנראה דפק בייצור הסנדליים שלהם.
אני קצת חולקת עלייך בענים האיכות.
הבגדים מנקסט, בפרט אלו של התינוקות, שאז הכביסה יותר עדינה,
מחזיקים לי יפה, ועוברים מילד לילד.
לעומ זאת בלידה אחרונה קניתי קולקציה שלימה מגורג, באמת יותר בזול, דברים מתוקים ממש.
אבל, מעט מאוד פריטים נשמרו, ולא הלכו לפח בסיום העונה.
לחלקם יצאו צ'פים(בגדי חורף), חלקם סתם נשחקו, וגם הטריקו שלהם מרגיש יותר זול מזה של נקסט.
לא אומרת לא לקנות שם, אלא לקחת את זה בחשבון.
נעליים לילדים- בחורף החזיקו מעמד נפלא.
הסנדלים בקיץ (שהיו זולים 51 ש"ח) נקרעו ללא שימוש מרובה. כנראה דפק בייצור הסנדליים שלהם.
קישורים???????????????אני קונה מהם מלא!!! איכות מעולה!
הרבה פעמים יש שם גם 20% הנחה ואז בכלל מאד שווה במחיר.
בירושלים אפשר לקנות בגדים לילדים בזול ב PARTY
PARTY - הצבי 18, ירושלים - חנות בגדי ילדים • עודפים - איזי
הכל אודות PARTY בהצבי 18, ירושלים - טלפון, שעות פתיחה, מחירון, ניווט, ביקורות ועוד חנויות בגדי ילדים תוכלו למצוא באתר איזי.easy.co.il
יש גם ברח בר אילן -צומת מרן. ליד התחנה העירונית ובין עירונית המרכזית של פעם יש חנות בזאר בר אילן שמביא את העודפים של בלוויט מיניס וכו' ומוכר אותם ממש בזול. 30-40 ש"ח לפריט. שווה ביקור למרות שזה נראה חנות קטנה...
כנ"לשיין פצצה
אני מזמינה קבוע לתינוקת
בגדים מהממים ובגרושים
ביינתים מחזיק לי ממש טוב, אבל גם אם לא זה עולה כ"כ קצת שלא אכפת לי אם זה ילך אחרי עונה
לא הכרתי, תודה. האם אפשר להחזיר אליהם בקלות?זול יותר מנקסט. אמנם פחות מבחר, אבל המחיר שווה.Clothing, Toys & Baby Products | George at ASDA
Discover the latest fashion for women, men & kids, homeware, baby products & a wide range of kids’ toys. Fantastic quality & style at George at ASDA.global.direct.asda.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: