מישהו יודע איפה אפשר להדפיס על חולצות במודיעין עילית?
תלוי כמה שילמת, אפשר לבחורזה אתר של חברת אסדה - רשת חנויות ענק של כלבו הממוקמת בבריטניה
האתר גאורג מתמקד בביגוד
זמן המשלוח שכתוב באתר בין 9-12 יום, כמדומני. ממה שזכור לי, המשלוח מגיע עד דלת הבית.
מקודם בעלי חזר מלונדון והביא לי לתינוק מליון בגדים מעלפים משם, נראה לי שהוא קנה את כל החנות...יש לכם מושג במידות?
תינוק בן חודשים גדול שנולד יותר מ4 קילו, לקחת 3-6? או שזה מידות גדולות?
נשמע אילו הוא חזר מהמכולתמקודם
אני קונה מהם מלא!!! איכות מעולה!זול יותר מנקסט. אמנם פחות מבחר, אבל המחיר שווה.Clothing, Toys & Baby Products | George at ASDA
Discover the latest fashion for women, men & kids, homeware, baby products & a wide range of kids’ toys. Fantastic quality & style at George at ASDA.global.direct.asda.com
אין כמו הבגדים בשיןאולי כדאי לנסות בשיין (עוד לא ניסיתי אף פעם, חושבת להתחיל מאותה סיבה שפותח האשכול כתב)
איפה יש חנויות עודפים בירושלים?חנויותת עופדים לתינוקות קטנים יש שם תמיד הכי כיף לקנות פריטים
קניתי מתנה בפוקס עודפים 12 חולצות ב40 לתאומות קטנות
יש חנות היא לא של עודפיםאיפה יש חנויות עודפים בירושלים?
יש לך כתובת יותר מדוייקת? זה על הרחוב? עוברת שם המון ולא ראיתי כזאת חנות באזוריש חנות היא לא של עודפים
אבל זה סחרה מחול
במחירים טובים
איכות פצצה
בגבעת שאול - BRANDS
ליד קצפת יחסית
יש לך קישורים לבגדי תינוקות שאת מרוצה?שיין פצצה
אני מזמינה קבוע לתינוקת
הזמנתי לקיץ והייתי מרוצהיש לך קישורים לבגדי תינוקות שאת מרוצה?
אין לי כתובת אבל בדיוק בירידה ליד קצפת מכנפי נשרים לבית הדפוס - בצד שמאליש לך כתובת יותר מדוייקת? זה על הרחוב? עוברת שם המון ולא ראיתי כזאת חנות באזור
אשמח לקישורים שקנית בחנות,אני קונה מהם מלא!!! איכות מעולה!
הרבה פעמים יש שם גם 20% הנחה ואז בכלל מאד שווה במחיר.
בירושלים אפשר לקנות בגדים לילדים בזול ב PARTY
[
נכון, אבל גם האיכות פחות.זול יותר מנקסט. אמנם פחות מבחר, אבל המחיר שווה
תוך כמה זמן מגיע המשלוח?שיין פצצה
אני מזמינה קבוע לתינוקת
בגדים מהממים ובגרושים
ביינתים מחזיק לי ממש טוב, אבל גם אם לא זה עולה כ"כ קצת שלא אכפת לי אם זה ילך אחרי עונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: