ביגוד בגדים לחורף לתינוק

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
למה חורף, עכשיו עוד קייץ :) מצטרפת להמלצה על נקסט, אם אני חייבת בגדים בתחילת עונה קונה רק שם, בסוף עונה המבצעים בארץ יותר שווים. יש כן מבצע באתר של גולף קידס 40 אחוז לתינוקות. לא הכי זול אבל יחסית למקומות אחרים

דפה

משתמש מקצוען
יש לכם מושג במידות?
תינוק בן חודשים גדול שנולד יותר מ4 קילו, לקחת 3-6? או שזה מידות גדולות?
מקודם בעלי חזר מלונדון והביא לי לתינוק מליון בגדים מעלפים משם, נראה לי שהוא קנה את כל החנות...
בכל אופן המידות נראות לי בעין תואמות גיל או טיפה גדולות, אבל עדיין אין לי מספיק אינדיקציה.

לחשוב אחרת

משתמש חדש
זול יותר מנקסט. אמנם פחות מבחר, אבל המחיר שווה.
אני קונה מהם מלא!!! איכות מעולה!
הרבה פעמים יש שם גם 20% הנחה ואז בכלל מאד שווה במחיר.
בירושלים אפשר לקנות בגדים לילדים בזול ב PARTY

יש גם ברח בר אילן -צומת מרן. ליד התחנה העירונית ובין עירונית המרכזית של פעם יש חנות בזאר בר אילן שמביא את העודפים של בלוויט מיניס וכו' ומוכר אותם ממש בזול. 30-40 ש"ח לפריט. שווה ביקור למרות שזה נראה חנות קטנה...

תות

משתמש פעיל
קידישיק עודפים.
בבני ברק יש להם 2 סניפים- באדמור מגור ובעזרא.
לתינוקות בד"כ יש מעונה קודמת. קניתי כמה פעמים כמתנות ליולדות.

YRN

משתמש מקצוען
אולי כדאי לנסות בשיין (עוד לא ניסיתי אף פעם, חושבת להתחיל מאותה סיבה שפותח האשכול כתב)

מתכנתנת בכירה

משתמש פעיל
חנויותת עופדים לתינוקות קטנים יש שם תמיד הכי כיף לקנות פריטים
קניתי מתנה בפוקס עודפים 12 חולצות ב40 לתאומות קטנות

נעמה CPA

משתמש מקצוען
שיין פצצה
אני מזמינה קבוע לתינוקת
בגדים מהממים ובגרושים
ביינתים מחזיק לי ממש טוב, אבל גם אם לא זה עולה כ"כ קצת שלא אכפת לי אם זה ילך אחרי עונה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה