זו באמת בעייה שלא עליתי על פתרונה, כרגע מסתפקת בחימום חזק וניגוב קל,ומה עם כל הלמעלה שלו שלו שאי אפשר לפרק?
הבנתי שעליו אסור להשפריץ עם סנט מוריץ
לגביי כל החלקים, הקערות והרשת מכניסה אחרי כל שימוש למדיח יוצא חדש! בלי מדיח יש מצב שלא הייתי משתמשת בנינג'ה בכלל, 3 חלקים מתלכלכים בכל שימוש,
חוץ מזה מרוצה בטירוף, לא מטגנת כלום, הכל בנינג'ה, שניצלים, צ'יפס, חצילים, חזה עוף, מה שכן מתכננת לנסות ייבוש פירות, אפיית פיתות, וגם לא מספיק הצלחתי עם צליית בשר אשמח אם מישהו שמשתמש בנינג'ה יוכל להדריך אותי לגביי שימושים נוספים כי כרגע משתמשת בעיקר במקום טיגון,