כיריים אינדוקציה- האם שווה להוסיף 600 שח בשביל לקחת את הגמיש?
לא הריח הבעיה שלי,עזרה - ריח לא נעים מהמכונה
מה עושים? מכונת כביסה במצב מצוין מעלה בימים האחרונים ריח חזק של עובש לא יודעת מאיפה בדיוק, הכביסה יוצאת מבהיקה ומריחה מעולה אבל כל סביבת המכונה - פוי.... אנא עצתכם....www.prog.co.il
תסתכל כאן חפש את המילים "במקרה שבו הפילטר לא נפתח כלל"מכונת כביסה לא סחטה . ניסיתי לפתוח את הפילטר היה מאוד קשה עד שנשבר..
מנסה כבר שעה להוציא. לא מצליח. יש רעיונות??
לא מכיר את התחום, מצטערכיריים אינדוקציה- האם שווה להוסיף 600 שח בשביל לקחת את הגמיש?
המתכון שכתבתי שם מועיל גם לאבנית.מאמינה שמצטברת אבנית
חיישן אפשר להחליף לבד?הקוד מראה על תקלה בחיישן טמפרטורה, או בכרטיס, אם כי יותר סביר בחיישן . ואז זה לא כל כך יקר.
גניחות זה לא נשמע טוב... לא יודע מה לומר בלי לבדוק.
אני לא ממליץ על שום מכונה (תשאלו 3 טכנאים, תקבלו שלוש תשובות שונות, ולעיתים סותרות).
אני כן ממליץ על המכונות במחיר בינוני, להסבר על השיקולים שמנחים אותי אפשר לראות כאן
בהצלחה
בדרך כלל הוא נמצא בחור שישנו בגוף חימום.חיישן אפשר להחליף לבד?
(בעבר החלפנו לבד גוף חימום)
ואם כן, איפה ניתן למצוא אותו?
לא מכיר. אולי מישהו אחר יוסיף מניסיונומדיח כלים של סאוטר יודע לומר אם טוב או לא??
חחחח הפכתי פתחתי. שעות. סגרתי. אני מנסה להפעיל הכפתורים לא נלחצים. מה יכול להיות???לא מכיר. אולי מישהו אחר יוסיף מניסיונו
מה שלום מכונת הכביסה?
@א. שטיגליץתנור דו תאי של דלונגי (17 שנה)
בתחילה כשכיוונו את המעלות של התנור העליון לפעמים נדלק לפעמים לא בעיקר נדלק שלחצנו את הכפתור פנימה ובזהירות לא לדפוק עם הדלת
בסוף הפסיק לגמרי העליון
התחתון עובד מצוין
קשור לתרמוסטט? ולאיזה?
אני שמח שאחרי שעות אתה אומר חחחח...חחחח הפכתי פתחתי. שעות. סגרתי. אני מנסה להפעיל הכפתורים לא נלחצים. מה יכול להיות???
בלי טכנאי - מסתמא ניסיתם להנמיך את מעלות הקור.המקרר שלי התחיל להקפיא.(בעיקר בתא העליון)
לבדוק שהצינור האפור של יציאת המים מאחורה במקום ולא יצא ממקומו, וכן שאין סתימה בצנרת הביתית שאליה נכנס הצינור הזה.מכונת כביסה, שמים דולפים מתחתיתה בשלב סחיטה, מה הבעיה?
האם יש כפתור למעלות בנפרד ולתוכניות בנפרד?בתחילה כשכיוונו את המעלות של התנור העליון לפעמים נדלק לפעמים לא בעיקר נדלק שלחצנו את הכפתור פנימה ובזהירות לא לדפוק עם הדלת
בסוף הפסיק לגמרי העליון
התחתון עובד מצוין
קשור לתרמוסטט? ולאיזה?
באיזה מקרר מדובר? תדיראן אולי?אצלי יש נזילה מהמקרר, אבל המגש של המים מלא במים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: