אני חושב שהמגנט של המקפיא לא סוגר טובבכל פעם שסוגרים את דלת המקרר, נפתחת דלת המקפיא... היכן הבעיה?
תודה!
אנסה, תודהאני חושב שהמגנט של המקפיא לא סוגר טוב
אני לוקח סמרטוט רטוב עם חומר ניקוי ומנגב טוב את המגנט/הגומי מכל הצדדים
אותו הדבר בגוף המקרר במקום המפגש של הגומי עם הגוף
לכלוך גורם למגנט לא להצמד כראוי
לא מבין בהמלצות, סליחהאיזה מקפיא מומלץ לקנות במחיר של עד 1500?
זה דווקא סימן טוב... זה סימן שהמקרר נסגר היטב עם וואקום.בכל פעם שסוגרים את דלת המקרר, נפתחת דלת המקפיא... היכן הבעיה?
תודה!
בעקרון זה סימן לתקלה באספקת המים גם בבוש וגם בסימנס. אם התקלה מופיעה בדקות הראשונות של הפעולה יש כאן מדריך.מכונת כביסה סימנס-לעיתים תוך כדי כיבוס מצפצפת ומתריעה על הצג E29
המאורר לא אמור לעבוד כל הזמן@א. שטיגליץ
זקוק לעזרה דחופה !
יש לי מקרר שארפ שעובד אך לא מקרר ולא מקפיא,
בנוסף או בעיקר המאוורר לפעמים עובד ולפעמים לא, (חשבתי שזה בעיה במגעים, אבל מה גורם לו לפעמים כן לעבוד ?)
בתודה מראש, אנא.
בעקבות חוסר התאמה הפסקתי את פעילותי באתר. בהצלחהמה יכול להיות הבעיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: