האם עכבר שקופץ כאשר המחשב קצת נתקע לכמה שניות והעכבר קופץ לבד, (גם המחשב ברקע מתאפס רגע..)זה יכול להיות באמת כתוצאה מהמחשב שנתקע לרגע? או שזה חייב להיות סימן למשהו חשוד?עכבר שזז על דעת עצמו,
האם עכבר שקופץ כאשר המחשב קצת נתקע לכמה שניות והעכבר קופץ לבד, (גם המחשב ברקע מתאפס רגע..)זה יכול להיות באמת כתוצאה מהמחשב שנתקע לרגע? או שזה חייב להיות סימן למשהו חשוד?עכבר שזז על דעת עצמו,
האם התקלה הזו קורה גם כשהמחשב מנותק מהרשת?האם עכבר שקופץ כאשר המחשב קצת נתקע לכמה שניות והעכבר קופץ לבד, (גם המחשב ברקע מתאפס רגע..)זה יכול להיות באמת כתוצאה מהמחשב שנתקע לרגע? או שזה חייב להיות סימן למשהו חשוד?
לא כל יום פוריםכמה משלמים להאקר שיכול להרוויח מליונים בשעה?
נראה לי שכןהאם התקלה הזו קורה גם כשהמחשב מנותק מהרשת?
באותה מידה אתה יכול להעלות לדרייב, וזה הרבה יותר מסודר ומאורגן.חשוב לומר שמי שעובד על קבצי וורד, אקסל וכדומה, הגיבוי הכי פשוט הוא פשוט לשלוח לעצמך את הקובץ למייל, כך הוא נשאר שמור ברשת.
ומעלה נוספתחשוב לומר שמי שעובד על קבצי וורד, אקסל וכדומה, הגיבוי הכי פשוט הוא פשוט לשלוח לעצמך את הקובץ למייל, כך הוא נשאר שמור ברשת.
אם אני כבר על קבצי וורד ואקסל (פשוטים, בלי סיבוכים)חשוב לומר שמי שעובד על קבצי וורד, אקסל וכדומה, הגיבוי הכי פשוט הוא פשוט לשלוח לעצמך את הקובץ למייל, כך הוא נשאר שמור ברשת.
לא לגמרי מדויק, אבל באמת יורדים הסיכויים באופן משמעותי אם לא לוחצים על לינקים/פותחים קבצים.אמנם כל אותם שעות הלב שלי פרפר מי יודע איזה נזק כבר נגרם אבל למדתי שכל עוד לא לוחצים על שום דבר חשוד לא קורה כלום
במקרה שהוא עוד לא הצליח לגמרי להשתלט, ניתוק מהאינטרנט מפריע לו בעבודה.לא עברתי על כול האשכול
אבל מה זה עוזר ניתוק מאינטרנט?, הרי הוא יודע את הסיסמאות/ שולט לי עדיין במייל, לא ככה?
תודהתודה על כל האינפורמציה על התשובות לשאלות שלי ובכלל....
על אהבת ישראל!
אגב, זה לא חוקי.כמה משלמים להאקר שיכול להרוויח מליונים בשעה?
לגמרי לא חייב להיות סימן למשהו חשוד.האם עכבר שקופץ כאשר המחשב קצת נתקע לכמה שניות והעכבר קופץ לבד, (גם המחשב ברקע מתאפס רגע..)זה יכול להיות באמת כתוצאה מהמחשב שנתקע לרגע? או שזה חייב להיות סימן למשהו חשוד?
לא הבנתי את השאלה.האם התקלה הזו קורה גם כשהמחשב מנותק מהרשת?
לא, זה סימן שהאודיו לא עובד.אם במהלך צפייה בסרטון האודיו פתאום לא עובד זה סימן לוירוס כלשהוא? (יש לי אנטיוירוס של eset)
גם קבלתי הודעה כזו כשניסיתי להיכנס לאתר מסוייםומה זה אומר?
מנסה להכנס לקישור של גמבו מייל
וזה ההודעה שאני מקבלת
אשמח להסבר מהמבינים
תודה רבהצפה בקובץ המצורף 661375
לא נכון בכלל.שאלת תם:
כלקוחת נטפרי, הסביר לי טכנאי, שאין לי צורך גדול באנטי וירוס, כי הוירוסים מגיעים לרוב דרך אתרים 'מסוגים מסויימים' שאין לי גישה אליהם בנטפרי ולכן אני מוגנת. ובכלל כל אתר שאני נכנסת אליו דרך נטפרי הוא מוכר כאמין, לא?
(ללחוץ על לינקים לא מזוהים וכדו', אני נמנעת)
הסתדרת?ומה זה אומר?
מנסה להכנס לקישור של גמבו מייל
וזה ההודעה שאני מקבלת
אשמח להסבר מהמבינים
תודה רבהצפה בקובץ המצורף 661375
זה יכול להיות נכון במידה מסוימת,שאלת תם:
כלקוחת נטפרי, הסביר לי טכנאי, שאין לי צורך גדול באנטי וירוס, כי הוירוסים מגיעים לרוב דרך אתרים 'מסוגים מסויימים' שאין לי גישה אליהם בנטפרי ולכן אני מוגנת. ובכלל כל אתר שאני נכנסת אליו דרך נטפרי הוא מוכר כאמין, לא?
(ללחוץ על לינקים לא מזוהים וכדו', אני נמנעת)
לא מעניין אותם, מעניין אותך. והתשלום הוא לפי השווי בעיניים שלך, לא שלהם.ודברים אישיים במחשב פרטי של מישהו שהם לא מכירים מעניין אותם כחרס
המצלמה, בהרבה פעמים יכולה לעבוד גם כשהמחשב כבוי...מה יש להאקר לעשות עם תמונות של נכדים של איזה אלמוני?
בהתקפת סייבר שהיתה,אמרו לא לפתוח מצלמה במחשב, מה , למען ד' יש להם לעשות עם תמונה מעוותת של בנאדם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: