קניתי דרך האתר של החברה עצמה יוצא תאמין לי הרבה יותר זולאז יש לך AVG בתשלום? או חינמי? התבלבלתי.
קניתי דרך האתר של החברה עצמה יוצא תאמין לי הרבה יותר זולאז יש לך AVG בתשלום? או חינמי? התבלבלתי.
התגובה המקורית שלי התייחסה לחינמי, יחי ההבדל הקטן.קניתי דרך האתר של החברה עצמה יוצא תאמין לי הרבה יותר זול
התחלתי עם החינמי ושדרגתיהתגובה המקורית שלי התייחסה לחינמי, יחי ההבדל הקטן.
דרך אגב יש כבר אפשרות רשמית.בימים האחרונים הסתובבה ברשת שיטה מהירה "ככה תסירו מהמחשב את גוגל מיט". השיטה הייתה טובה וקלה – מכניסים שורה קטנה של קוד בהגדרות של הג'ימייל, וככה גוגל מיט זז מהדפדפן שלכם.
הסתכלתי במייל שקיבלתי ו... נחרדתי.
או-קי, אני יודעת לקרוא קוד. יודעת שאין שום בעיה עם השורה הזו, והכל בסדר.
אפשר אותה בכתוב? לטובת החסומים??דרך אגב יש כבר אפשרות רשמית.
מדריך | הסתרת גוגל מיט - הפתרון הרשמי
כידוע, בתחילת החודש גוגל שחררה את שירות Google Meet לשימוש חופשי לכלל המשתמשים. מרוב שהתלהבו מעצמם (כנראה) ובכדי לקדם את השירות הם הוסיפו אפשרות לפתיחת שיחה ...tchumim.com
אני בנטפרי ופתוח..אפשר אותה בכתוב? לטובת החסומים??
אפשר אותה בכתוב? לטובת החסומים??
על 'חוק פו' כנראה לא שמעת...נו, באמת...
סלחו לי, אבל עצוב ומפחיד כמה שזה לא נכון.אני חולק בתוקף על כל ההפחדות שנאמרו כאן לגבי פריצת מחשבים (לא קראתי הכל, רק רוח הדברים)
לגבי גיבוי ברור שחשוב למי שחשוב לו התוכן שיש במחשב.
לגבי פריצה, אם אתה אדם פרטי (והמחשב שלך הוא בנאלי) ויש לך אנטי וירוס ESET לכאורה זה מספיק.
לגבי חברות שעובדות עם שרתים זה כבר עניין למקצוענים שיודעים מה ואיך, לא קשור להפחדות כאלו או אחרות וודאי שזה לא קשור לדימויים על שודדים ופורצים.
מעניין.עובדת על כתבה מסודרת בנושא
מעניין.
עד כמה שידוע לי האקרים הם לא נייסנים גדולים
ודברים אישיים במחשב פרטי של מישהו שהם לא מכירים מעניין אותם כחרס
בדיוק היום דיברתי עם מישהו שעובד בתחום הוא טוען שפריצה לאדם פרטי רלוונטית בטלפון חכם שמתחבר לוויפאי
אמר ולא יסף
היה נכון לפני שנים, אולי.ודברים אישיים במחשב פרטי של מישהו שהם לא מכירים מעניין אותם כחרס
לא עולה בקנה אחד עם המציאות.בדיוק היום דיברתי עם מישהו שעובד בתחום הוא טוען שפריצה לאדם פרטי רלוונטית בטלפון חכם שמתחבר לוויפאי
האיש כותב שרתיםלא עולה בקנה אחד עם המציאות.
אגב, אנטי וירוס הוא לא כל יכול ומה שהוא לא מכיר הוא לא יעצורסלחו לי, אבל עצוב ומפחיד כמה שזה לא נכון.
ממליצה לכם לקרוא קצת על עולם פשיעות הסייבר.
אני עצמי באמצע לחקור על הנושא לעומק, ומתפלצת מהסיפורים שאני שומעת. כן כן, על אנשים פרטיים. מאוד פרטיים, שחשבו שהפרטיות שלהם מוגנת. בעוד שחצי מהחיים שלהם חשופים לכל מבקש.
עובדת על כתבה מסודרת בנושא.
חברות גדולות עם אלפי לקוחות בדרך כלל דואגות לתעודה. כן.חברת סינון "נתיב פתרונות תקשורת" בסדר?
אפשר המלצות?
איזה גיבוי ? ואיך ?
גיבויים זה עסק גדול מלהסביר על רגל אחת.גיבוי בענן גם טוב?
עם הקוד ההוא ספציפית לא הייתה בעיה. הנקודה היא הפרינציפ - לא מתעסקים עם קוד בלי להבין בנושא.תודה על המאמר,
ובמילים פשוטות של אנשים שלא מתכנתים,
הקוד הספציפי הזה הוא לא טוב?
ז"א מישהו ששם אותו צריך לחשוש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: