צריך להתקין תעודת אבטחה של הסינוןמה זה אומר?
מנסה להכנס לקישור של גמבו מייל
וזה ההודעה שאני מקבלת
אשמח להסבר מהמבינים
תודה רבה
איזה סינון זה?
צריך להתקין תעודת אבטחה של הסינוןמה זה אומר?
מנסה להכנס לקישור של גמבו מייל
וזה ההודעה שאני מקבלת
אשמח להסבר מהמבינים
תודה רבה
סליחה על הסטייה מהנושא, אבל הקישור ל"פקלע של נתן" חסום לי בנתיב, יש דרך אחרת לקישור?רוצים סיפורי וירוס כופר בבקשה...
(מכיר אחד מקרוב)
הלינק יכול להוביל אותך לשום מקום, או לציין לך :"ארעה שגיאה..."שאלת תם
אם יש סינון על המחשב הוא לא אמור לחסום גישה שלי ללינק ?
כך שגם אם לחצתי על הלינק וזה וירוס זה אמור להיחסם ע"י הסינון
חומרים אישיים וחומרים של אורחים מכל סוגסליחה על הסטייה מהנושא, אבל הקישור ל"פקלע של נתן" חסום לי בנתיב, יש דרך אחרת לקישור?
ומה בעצם רשימת התפוצה הזו כוללת?
תודה
יש סיפורים.רוצים סיפורי וירוס כופר בבקשה...
(מכיר אחד מקרוב)
נכון מאוד, ואפילו יותר ממה שאנחנו מדמיינים...אגב, למי שמכיר באייפונים (ולא רק בהם) קיימת אפליקצית "סירי" איתה אפשר לדבר ולהורות לה מה לעשות.
נקודה למחשבה: איך בדיוק היא יודעת מתי אתה פונה אליה?... כי היא כל הזמן מקשיבה...
והאנטרקציות שמתקיימות מידי יום עם המכשיר לא נמחקות לבד. תחשבו רק כמה חומר כזה שווה בביטקווין...
מציע לכולם לבדוק משהו פשוט.תודה
יש סיפורים.
הרבה.
הבטחתי להעלות לכאן מוסף סיפורי פריצות. התחלתי לעבוד עליו, ונסחפתי עם כמויות החומרים שהגיעו אליי....
בינתיים, בעקבות האשכול הזה עשיתי מחקר על כל נושא הסייבר והזהירות ברשת.
ראיינתי אנשי מקצוע בתחום הסייבר בישראל וכתבתי על הנושא כתבה מקיפה. בעז"ה אוכל להעלות לכאן חומרים מתוכה לאחר הפרסום.
ומוסף סיפורי פריצות - אעלה כאן בעז"ה בקרוב...
נכון מאוד, ואפילו יותר ממה שאנחנו מדמיינים...
סיפרה לי חברה:
הייתי פעם בשיחה עם הוריי בחו"ל. שיחה חשובה מאוד, אישית מאוד ודיסקרטית.
היינו באמצע דיון חשוב לגבי משהו,
ופתאום,
באמצע השיחה,
מהמהמת סירי ועונה: "אהה, אני מבינה..."
נתקפתי בשוק מעוצמת החוצפה. סליחה?! אני באמצע שיחה אישית עם ההורים שלי, ואת מאזינה לכל מילה?! ולא רק מאזינה, אלא גם מוצאת לנכון להתערב...
ואגב, אם כבר הזכרנו את זה, חשוב מאוד שנהיה מודעים:
לא רק סירי מאזינה לכל מילה שלנו,
אלא גם גוגל.
גוגל עוקבת אחרינו ואחרי כל מעשה שלנו. היא עוקבת אחרי הקניות שלנו ברשת, אחרי השיחות שלנו בפורומים ואחרי הדירוגים שלנו במדיה החברתית. היא זוכרת את ההעדפות שלנו ואת התחביבים, ויודעת להציע לנו את מה שאנחנו אוהבים.
לפני כמה שנים התפרסם סיפור מדהים שהמחיש את הנקודה הזו:
אישה אמריקאית, יולדת צעירה, גלשה באינטרנט מיד אחרי הלידה. לפתע צצה לה פרסומת על עגלה חדשה.
החשד ניצת בה: איך גוגל יודעת שהיא יולדת טרייה?!
התברר שלפני תשעה חודשים היא חיפשה באינטרנט נושא כלשהו שקשור להריון, וגוגל ספרה את החודשים עד שילדה, וידעה להציע לה עגלה כמתנת מזל טוב....
עד כאן לבינתיים
סרטונים ותמונות שמועברים במיילים אנונימים של "שלח זאת לעשרה אנשים ואם לא אז אח שלי ימות" - דינם לאשפה מיידית.תודה רבה על ההסברים הברורים ועל העלאת המודעות.
שאלה:
האם יש גם סכנה להעלות למחשב שלי קובץ שמישהו אחר הוריד ממקור לא ידוע למחשב שלו?
קורה לי עם מצגות/סרטונים/תוכנות שמעבירים לי ואין לי מושג מנין הם הגיעו.
בבקשהבהמשך אעלה בעז"ה מקבץ סיפורים להמחשת העניין.
בבריסל נערך פעם ניסוי מדהים.מציע לכולם לבדוק משהו פשוט.
חפשו משהו בגוגל, חנות או עסק, ואחר כך בפעם הבאה שתסתכלו בגוגל-מפות, תראו בדיוק איזה עסקים יודגשו...
שנית,
הוכח שיש אפליקציות ש'מאזינות' כל הזמן לסמארטפון. התפרסם פעם על פייסבוק. עיתונאית כלשהי מארה"ב התקינה פייסבוק על מכשיר נקי, דיברה כמה דקות על נושא מסויים, והנה התמלאה בהצעות לדפים בפייסבוק באותו נושא
זה בגלל הcookies אם מכבים אותם זה אמור לעשות שלגוגל או לכל אתר שהוא לא תהיה אפשרות לראות ולעקוב אחריכם מה אתם עושים, ומה אתם מחפשים.מציע לכולם לבדוק משהו פשוט.
חפשו משהו בגוגל, חנות או עסק, ואחר כך בפעם הבאה שתסתכלו בגוגל-מפות, תראו בדיוק איזה עסקים יודגשו...
שנית,
הוכח שיש אפליקציות ש'מאזינות' כל הזמן לסמארטפון. התפרסם פעם על פייסבוק. עיתונאית כלשהי מארה"ב התקינה פייסבוק על מכשיר נקי, דיברה כמה דקות על נושא מסויים, והנה התמלאה בהצעות לדפים בפייסבוק באותו נושא
אני מהתחוםזה בגלל הcookies אם מכבים אותם זה אמור לעשות שלגוגל או לכל אתר שהוא לא תהיה אפשרות לראות ולעקוב אחריכם מה אתם עושים, ומה אתם מחפשים.
גם לי היה סיפור עם אתר קניות מסוים שחיפשתי משהו ויום למחרת נחתה אצלי במייל הודעת פרסומת מאותו אתר עם המוצרים שחיפשתי, סגרתי את כל העוגיות מאותו אתר ומאז זה לא קרה לי יותר
סרטונים ותמונות שמועברים במיילים אנונימים של "שלח זאת לעשרה אנשים ואם לא אז אח שלי ימות" - דינם לאשפה מיידית.
אף אחד לא מת מזה מגריסה שלהם.
סרטונים ותמונות שמועברים לצורך עבודה - ייתכן והסיכון פחות, אני לא יודעת. שווה בדיקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: