אז מה הם יושבים 24 שעות לראות שלא גולשים לתוכן לא רצוי???כל התעבורה של האינטרנט עוברת דרכם
לראות למי אני שולחת מיילים וממי מקבלת..??
אתרי חדשות?
קניות באתרים ?וכו'...
איך זה עובד?
נערך לאחרונה ב:
אז מה הם יושבים 24 שעות לראות שלא גולשים לתוכן לא רצוי???כל התעבורה של האינטרנט עוברת דרכם
כדאי להתייעץ עם טכנאי.רגע. נעזרתי ממש לא מזמן (10 ימים+-) ממישהו שאינני מכירו דרך גישה מרחוק.
האם זה מסוכן? ייתכן וכעת אני תחת איום?
לגבי משמעות הפריצה - ניסיתי להרחיב על מה שצריך. המשמעות בדרך כלל תהיה שימוש בחומרים למטרות רווח או פגיעה, או במקרים אחרים בוטנט ( = שימוש במחשב הנפרץ למטרות זדוניות). לא רואה עניין להרחיב על מה קורה אם אכן עוברים תהליך של פריצה, כי עדיף להתייעץ בזמן אמת (חלילה) עם איש מקצוע, אבל בהמשך בעז"ה מתכננת עדיין להעלות מוסף סיפורים על דרכים שונות של פריצה שאירעו במציאות, כדי להמחיש יותר את הצורך בזהירות.תודה על המאמר,
מה שקצת חסר, זה פירוט מה המשמעות של פריצה, לאיזה בעיות זה גורם,
וכמו שכתבו האם תוכנת אנטיוירוס אמורה לפתור את כל הבעיות.
ושוב תודה !
לא הבנתי בדיוק מה היה הסיפור שם,וא"כ איך אני אמור להתגונן אם בטעות לחצתי על הקישורים שהביאו האיראנים. (לא נתתי להם גישה למצלמה רק ניסיתי לפתוח קישורים שאחד מהם היה סגור בנפרי והשני נחסם דרך האנטי וירוס, והקישור לזום נפתח אך לא הופעל כלל)
אם לא לחצת על שום קישורים אני לא חושבת שיש בעיה, במקרה הזה.או שניסיתי להיכנס לאתר נוסף שנפרץ, ראיתי את ההודעה של האקרים ויצאתי בלי שלחצתי על אף קישור בתוכו.
יש אפשרות של גניבת נתונים?
מה את אומרת, כדאי להתחיל לרוקן את המחשב מחומרים אישיים??
ברוראז מה הם יושבים 24 שעות לראות שלא גולשים לתוכן לא רצוי???
מי שעוקב אחר עולם הסייבר יכול לראות ש10 יום זה כלוםזה כנראה כלום, ואם עשרה ימים לא ראיתם שום דבר חשוד זה מן הסתם עבר חלק,
אפשר המלצות?אני קורא כאן כמעט 60 פוסטים ולא ראיתי אחד שהזכיר את העניין הכי פשוט הכי ברור הכי מעשי (אולי פיספסתי??)
גיבוי !!!
ושוב, ושוב...
הכי טוב על מקור חיצוני, ובתדירות גבוהה!! וכמה שיותר...
אם כבר על גיבוי .. אז לא רק מחשבים עם חשש פריצה אלא כל חומרה יכולה 'להידפק' באיזשהו שלב וכדאי תמיד לגבות, --זה הרבה הרבה יותר זול משחזור וכו'...
אמנם נושא המאמר היה איך להתגונן וכד', בכל מקרה הנושא היה חייב לעלות!!
תודה על המאמר,בימים האחרונים הסתובבה ברשת שיטה מהירה "ככה תסירו מהמחשב את גוגל מיט". השיטה הייתה טובה וקלה – מכניסים שורה קטנה של קוד בהגדרות של הג'ימייל, וככה גוגל מיט זז מהדפדפן שלכם.
כוונתי היתה לסינון מטעם הקהילהזאת המטרה של סינון
מישו הצליח אי פעם בשעות לא שעות להתחמק מהסינון ?
ממש מחכה כבר לפוסט עם הדרכים לגיבוי.....נכון. תכננתי להעלות את זה בפוסט נפרד, כי זה נושא כל כך חשוב וחבל שייאבד כאן, אבל באמת חשוב מאוד להזכיר את זה כאן.
חבר'ה - גיבוי הוא חצי תרופה. באמת. ממש. כל כך. אנשים, בבקשה, בבקשה, בבקשה, תגבו את המחשב שלכם!!! אני מתחננת!
לא, אל תגידו לי זה לא יקרה... זה יכול לקרות. בבקשה, אנשים! תגבו!
פריצה מתרחשת במשפחות הכי טובות. אף אחד לא חסין ומוגן בפני פריצות.
גם בלי פריצות - כל כך הרבה פעמים איבדתי מחשבים בגלל משהו טפשי, ונאלצתי לשלם הון תועפות כדי לשחזר את המידע...
בבקשה! תגבו!
ברגע שאתם מגובים - חצי בעיה נפתרת לכם. כבר אין לכם איום של איבוד חומרים, יש רק את האיום של שימוש בחומרים למטרות שליליות, והרבה פעמים האיום לא קיים וחסכתם אלפי שקלים ועוגמות נפש גדולות כל כך.
בבקשה. אנשים, אל תגידו מחר. אל תגידו בהמשך. עכשיו. קחו הארדיסק, כנסו למחשב, תעתיקו. זכרו להוציא את ההארדיסק מהמחשב אחרי ההעתקה.
בהמשך אשתדל (בלי נדר, מקווה שאספיק) להעלות פוסט עם דרכים שונות, קלות ופשוטות לגיבוי.
המון הצלחה, היו זהירים.
לכל אלו ששאלו שאלות, מקווה שאספיק לענות עליהן.
בכל מקרה אם יש כאן בעלי מקצוע עדיף שהם יענו, ראיתי שעל חלקן ענו כבר. תודה.
ל @בא יבוא ששאלה על מסך מחשב שמחובר למחשב נייד - הכל בסדר. מחשב נייד יכול לדלוק גם כשסוגרים אותו (אם לוחצים על העכבר המחובר, לדוגמה, זה מדליק שוב את המחשב גם בלי שרואים), ואם מחובר לזה מסך נוסף - המסך נדלק.
נו, באמת...הכל טוב ויפה,
אבל רק תחשוב על אלו שלא תצלחנה לישון הלילה בגלל הכותרת המחרידה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: