אין דברים כאלה!
משתמש צעיר
אף פעם לא הבנתי אנשים שמרעישים אחרי השעה 11 בלילה
גם אם זה בעיר מגוריהם / לשכנים שלהם
זה קורה לא רק במקומות נופש
גם אם זה בעיר מגוריהם / לשכנים שלהם
זה קורה לא רק במקומות נופש
מוסיפה עוד נקודה ומאד בעדינותתודה על סינון האשכול
(מי שנעלמו לו לייקים מוזמן לתייג ואחזיר לו אותם)
הלוואי ויהיה כאן פתרון או לפחות העלאת המודעות לגבי התנהגות נאותה של נופשים בישובים השונים.
אני כתושבת מושב שהופך ליעד אטרקטיבי בקיץ סובלת מכך מאד במיוחד מהבעיות שנוצרות בתח"צ, ואני אסביר -
אין לאף אחד זכות לתבוע בעלות על קו מסוים אך כתושבי מושב קטן (או יותר נכון קבוצת מושבים) עבדנו קשה מאד!! להסדיר תחבורה למקום ועדין התדירות מועטה ביותר וכל פניה מצדינו לתגבור נענתה בשלילה.
אממה בראשי חודשים, בחודשי הקיץ ובעיקר בבין הזמנים הישובים שלנו חווים עליה לרגל והאטרקצייה מתחילה כבר באוטובוס.... (משאירה לכם לדמיין איך נראה טיול של משפחה מורחבת למושב)
והתושבים שצריכים לחזור מהעבודה / קניה קטנה לא תמיד יכולים לעלות על האוטובוס (שקיים בתדירות נמוכה מאד!) וגם אחרי שעלו הם מרגישים כמו בתוך טיול שנתי. הנהגים הקבועים גם הם מתלוננים מאד - ובד"כ שופכים את זה על הנוסעים הקבועים.
אז נכון שהתחבורה ציבורית אבל אם אתם ממלאים אוטובוס או את רובו אנחנו נודה לכם אם תחשבו גם על הצד הזה.
מחילה, אך אף אחד לא שאל אותם אם הם בוחרים בזה.תושבי מתיתיהו הם האחרונים שאפשר לקבל את תלונותיהם על הק"סניקים.
רוכבים על ה"עיר הגדולה" אך מסרבים להכיר בתושביה.
ואיפה ילדי מתתיהו לומדים?מחילה, אך אף אחד לא שאל אותם אם הם בוחרים בזה.
מתיתיהו קדמה לק"ס מבחינה כרונולוגית.
ואני מניחה שיש שם יותר מתושב אחד שהיה מוותר על התענוג.
אי אפשר לכפות על מישהו לקבל טובת הנאה ואח"כ לקחת ממנו בחוסר הוגנות משהו אחר.
אם מתתיהו היתה מוקמת מאוחר יותר - על דעת זה שהיא הולכת להיות צמודה לעיר- יש היגיון במה שאת כותבת
מאחר ועד כמה שידוע לי זה לא כך- אין הגיון בטענה הזו.
נכוןבינתיים מהסיפורים שאני ראיתי המשטרה לא מענישה אלא השוטרים דואגים שיהיה שקט (במקרה שהם מגיעים) ולכן לא צריך לחשוש אפשר להזמין משטרה והם ידאגו לשקט ככל הנראה הם לא יענישו את המרעישים
סליחה,לגמרי
לפי זה מחוסר תשימת לב
הרי כל המטרה של הנופשים זה להישתחררר ולפעמים לא שמים לב שזה על חשבון האחרים.....
רק צריך טיפת תשימת לב.......
אף אחד גם לא שאל אותם אם הם מסכימים שמחירי הבתים שלהם יעופו מעלה בגלל השכנים,מחילה, אך אף אחד לא שאל אותם אם הם בוחרים בזה.
מתיתיהו קדמה לק"ס מבחינה כרונולוגית.
ואני מניחה שיש שם יותר מתושב אחד שהיה מוותר על התענוג.
אי אפשר לכפות על מישהו לקבל טובת הנאה ואח"כ לקחת ממנו בחוסר הוגנות משהו אחר.
אם מתתיהו היתה מוקמת מאוחר יותר - על דעת זה שהיא הולכת להיות צמודה לעיר- יש היגיון במה שאת כותבת
מאחר ועד כמה שידוע לי זה לא כך- אין הגיון בטענה הזו.
זה שהדירה שלהם יותר יקרה זה עניין נטו ליורשים שלהםאף אחד גם לא שאל אותם אם הם מסכימים שמחירי הבתים שלהם יעופו מעלה בגלל השכנים,
מסתמא אם היו שואלים -הם היו מסרבים
לכל דבר בעולם יש מחיר
אבל אי אפשר לגבות את המחיר בכחאף אחד גם לא שאל אותם אם הם מסכימים שמחירי הבתים שלהם יעופו מעלה בגלל השכנים,
מסתמא אם היו שואלים -הם היו מסרבים
לכל דבר בעולם יש מחיר
אף אחד מתושבי ק"ס לא מממן את הלימודים של ילדי מתתיהוואיפה ילדי מתתיהו לומדים?
חיידרים ובתי ספר?
לא כתבו שממתיהו נוסדה אחרי ק"ס
למעשה- כרגע היא מסתמכת לגמרי על מודיעין עילית- מוסדות קניות וכו'
תארי לך שבמ"ע התושבים יחליטו שהם לא רוצים לקבל למוסדות שלהם ילדים מהמושבים בסביבה (בירושלים למשל זה קיים) בגלל סיבות כאלה ואחרות כמו שתושבי מתתיהו מתלוננים שתושבי מ"ע מגיעים לפארקים במושב שלהם
מה יעשו ילדי מתתיהו? ישבו בבית עם שלטים- מושב מתתיהו נוסד לפני העיר מודיעין עילית?
לא הצדקתי ביכלל היתנהגות כזאת...סליחה,
אבל דווקא בזמנים כאלו אמור לבוא לידי ביטוי העבודה על המידות והדרך ארץ שלנו.
זה לא חכמה להיות כאלו בבית...
אני לא חושבת שזה התנהגות שנכון לקבל (ואני לא גרה במקום כזה. נטו מהצד המתארח)
כתושבת הרובע החרדי באשדוד מזדהה עם כל מילה.אבקש את עצת שוכני הפורום
אנו שכונה חדשה הקורצת למחליפי הדירות, בגלל הדירות הגדולות והנוחות בעלות המרפסות, בגלל הנחל השחמחם הזורם במרחק הליכה, בגלל הפרות הריחניות שאפשר להתבשם מצפיה בהן המרחק הליכה, ובגלל גינת המשחקים שבין הבניינים המכונה בפי כל "הגינה". 2 נדנדות 5 ספסלים מגלשה אחת וכ10 שולחנות "לארוחת ערב" במקור לדמקה.
דא עקא, שכונתנו מבורכת בעיקר במשפחות רגילות המגדלות ילדים בגילאי חצי שנה עד חמש, שאמהותיהן החרוצות ממשיכות להשכים קום לעבודה ולכן מתאמצות לשמור על שגרה ובה שעת השכבה נורמלית קרי שש שבע בערב.
ומה קורה בפועל? כל ילדי הנופשים, שמשום מה נדמה להם שהגיעו לכפר נופש , מוצאים את הגינה שבין הבניינים, שאליה פונים חלונות החדרים של כ100 דירות [! ככה זה בבניה לגובה] כמקום להוציא את כל המרץ שצברו במשך היום , בשאגות וצעקות ריצות ומשחקי כדור, עד 12 בלילה!
כל צעקה של ילד אחרי תשע בערב, מעירה לפחות 10 תינוקות בני שבוע עד חודש, כמה עשרות פעוטות בשנתם הראשונה, וכן הלאה ובעקבותיהם [הבנתם את העיקרון. בניה לגובה וכו]
ומי מדבר על הלכלוך והנזק, איתם צריכים להתמודד האחראים על התחזוקה, ותוספת העלות משולמת מכיסם של הדיירים הקבועים?
איפה ההורים אתם שואלים? גם אנחנו שואלים...
[ואיך זה שילדים "מחונכים" משלנו עונים בחוצפה לנשים ולאברכים בגיל של ההורים שלהם כשמבקשים מהם יפה לשמור על השקט בשתים עשרה בלילה, על זה בפעם אחרת]
משהו פה צריך להשתנות בחינוך. של הילדים או אולי של ההורים? יש כאן בשכונה חילוקי דעות בנושא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: