דרוש מידע באים לנפוש בעיר אחרת על חשבון הדיירים הקבועים?

מצב
הנושא נעול.

ישא ברכה

משתמש פעיל
לא תמיד זה בעיות של חינוך... המון פעמים זה אי שימת לב וחוסר מודעות
מסכים מאוד!!! כאחד שלמד בשכונה מעורבת שהיה המון רעש בלילות ע''י בני נוער (לא משלנו) היה נראה שאין סיכוי שזה יפסיק בכלל אחרי שניסו בכל הדרכים האפשריות, עד שקם אחד עם רעיון מוזר וזרק המון 'פשקווילים' (!) "שקט בבקשה" ותוך זמן קצר הבעיה נ-גמ-ר-ה !!!
כמובן אפשר לנסות בדרכים קצת יותר רגילות אבל הרעיון שכתוב למעלה נכון מאוד, לפעמים זה חוסר מודעות

אלי7:)

משתמש מקצוען
@Rachely's את חושבת שאני טועה?
אני ראיתי כמה תגובות שהיו ראויות למחיקה ומשום מה הדיווח לתוכן שלילי לא היה קיים היום בערב (עכשיו אני רואה אותו)
את מכירה דרך אחרת לדיווח מלבד פרימיום?

Rachely's

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
@Rachely's את חושבת שאני טועה?
אני ראיתי כמה תגובות שהיו ראויות למחיקה ומשום מה הדיווח לתוכן שלילי לא היה קיים היום בערב (עכשיו אני רואה אותו)
את מכירה דרך אחרת לדיווח מלבד פרימיום?
לא טועה רק חושבת שהיה יפה יותר לצטט את הודעות ולהא/עיר את תשומת לב הכותבים במקום לעשות מעשה שעלול לסגור אשכול חשוב(לפחות בעייני)

אני רק תוהה
כל המהומה זה על שבועיים של בין הזמנים ?
אין עוד דאגות חוץ מהנופשים שכמה לילות בשנה עושים רעש ומשתחררים ?
[אני גם נגד הרעש...אבל אני מבין משפחה עם 9 ילדים ב3 וחצי חדרים מותר להם קצת יומיים שלשה בשנה להיות בפארק עם 2 ההורים וכל האחים גם ב12.00 בלילה כשהחום יורד וגם הבחורים יכולים להשתתף כי הגינה לא עמוסה..וד''ל]
מותר להכיל קצת גם את הנופשים מקרית ספר גם אם אתם זכיתם לגור באשדוד. בנתניה. או ברכסים
[ואפשר גם לסגור את החלון...]

נערך לאחרונה ב:

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אני רק תוהה
[אני גם נגד הרעש...אבל אני מבין משפחה עם 9 ילדים ב3 וחצי חדרים מותר להם קצת יומיים שלשה בשנה להיות בפארק עם 2 ההורים וכל האחים גם ב12.00 בלילה כשהחום יורד וגם הבחורים יכולים להשתתף כי הגינה לא עמוסה..וד''ל]
מותר להכיל קצת גם את הנופשים מקרית ספר גם אם אתם זכיתם לגור באשדוד או בנתניה
ליד @הקרמלין במוסקבה ברוסיה אצל פוטין זה לא היה עובר בשתיקה
יותר נכון - מי שהיה עושה את זה, היה עובר מן העולם בשתיקה... ודי למבין

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
אני גרה באזור ששכנים בנו בריכה בחצר ביתם
הבריכה פתוחה עד מאוחר בלילה לציבור הרחב
ויוצאים משם הן נשים והן גברים
בצעקות רמות
כאילו אמצע היום
והילדים שלי שלא אוהבים לישון עם מזגן
נאלצים להחנק בחדר עם חלון סגור
בגלל הרעש

נעליים

משתמש מקצוען
אפשר לדעת. להתאחד כל השכנים, להשקיע בזה קצת זמן, אחרי חופש אחד כבר כולם יישרו קו ויתנו עם הנופשים שלא יעשו רעש
זה לא רק הרעש מהדירות

יש בחורי ישיבה שבאים לערי נופש, וחושבים שכל העולם שייך להם
יושבים בלילה בטרמפיאדה או סתם באיזה מקום שנחמד להם ושרים וצועקים באמצע הלילה כאילו אין אנשים שרוצים לישון!!!!!
נכון אנחנו לא משכירים את הדירה, אז אסור לנו לישון???
לא מדברת על 10-11 בלילה אלא על 2-3-4-5 בלילה!!!

נחמי3

משתמש מקצוען
אבקש את עצת שוכני הפורום
אנו שכונה חדשה הקורצת למחליפי הדירות, בגלל הדירות הגדולות והנוחות בעלות המרפסות, בגלל הנחל השחמחם הזורם במרחק הליכה, בגלל הפרות הריחניות שאפשר להתבשם מצפיה בהן המרחק הליכה, ובגלל גינת המשחקים שבין הבניינים המכונה בפי כל "הגינה". 2 נדנדות 5 ספסלים מגלשה אחת וכ10 שולחנות "לארוחת ערב" במקור לדמקה.
דא עקא, שכונתנו מבורכת בעיקר במשפחות רגילות המגדלות ילדים בגילאי חצי שנה עד חמש, שאמהותיהן החרוצות ממשיכות להשכים קום לעבודה ולכן מתאמצות לשמור על שגרה ובה שעת השכבה נורמלית קרי שש שבע בערב.
ומה קורה בפועל? כל ילדי הנופשים, שמשום מה נדמה להם שהגיעו לכפר נופש , מוצאים את הגינה שבין הבניינים, שאליה פונים חלונות החדרים של כ100 דירות [! ככה זה בבניה לגובה] כמקום להוציא את כל המרץ שצברו במשך היום , בשאגות וצעקות ריצות ומשחקי כדור, עד 12 בלילה!
כל צעקה של ילד אחרי תשע בערב, מעירה לפחות 10 תינוקות בני שבוע עד חודש, כמה עשרות פעוטות בשנתם הראשונה, וכן הלאה ובעקבותיהם [הבנתם את העיקרון. בניה לגובה וכו]
ומי מדבר על הלכלוך והנזק, איתם צריכים להתמודד האחראים על התחזוקה, ותוספת העלות משולמת מכיסם של הדיירים הקבועים?
איפה ההורים אתם שואלים? גם אנחנו שואלים...
[ואיך זה שילדים "מחונכים" משלנו עונים בחוצפה לנשים ולאברכים בגיל של ההורים שלהם כשמבקשים מהם יפה לשמור על השקט בשתים עשרה בלילה, על זה בפעם אחרת]
משהו פה צריך להשתנות בחינוך. של הילדים או אולי של ההורים? יש כאן בשכונה חילוקי דעות בנושא.
נשמע חלום של חופשה... תרמזי באיזה מקום בארץ ?

בינה מלכותית

משתמש מקצוען
זה הרבה מודעות,
עוד לפני שאת מדברת על החופשה מה קורה ליד תחנת אוטובוסים בימים של שמחות?
ממש אי אפשר לישון עד שעה מאוחרת מאוד.

ובכלל אנשים חוזרים משמחות בשעה שלוש לפנות בוקר וכל הרחוב מעודכן מי רקד מי התארח ומה היה מוצלחה ומה לא.

זה הרבה מודעות ושימת לב שיש חלונות, ויש אנשים שכבר ישנים

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש מעט, כאמור,
ויש את האנשים שנוסעים ומשכירים את ביתם

ולא נתאר את מה שהלך שם בחתונות הקורונה,
יום יום עד השעות הקטנות
תושבי מתיתיהו הם האחרונים שאפשר לקבל את תלונותיהם על הק"סניקים.
רוכבים על ה"עיר הגדולה" אך מסרבים להכיר בתושביה.

אלי7:)

משתמש מקצוען
תודה על סינון האשכול(y)
(מי שנעלמו לו לייקים מוזמן לתייג ואחזיר לו אותם;))

הלוואי ויהיה כאן פתרון או לפחות העלאת המודעות לגבי התנהגות נאותה של נופשים בישובים השונים.
אני כתושבת מושב שהופך ליעד אטרקטיבי בקיץ סובלת מכך מאד במיוחד מהבעיות שנוצרות בתח"צ, ואני אסביר -
אין לאף אחד זכות לתבוע בעלות על קו מסוים אך כתושבי מושב קטן (או יותר נכון קבוצת מושבים) עבדנו קשה מאד!! להסדיר תחבורה למקום ועדין התדירות מועטה ביותר וכל פניה מצדינו לתגבור נענתה בשלילה.
אממה בראשי חודשים, בחודשי הקיץ ובעיקר בבין הזמנים הישובים שלנו חווים עליה לרגל והאטרקצייה מתחילה כבר באוטובוס.... (משאירה לכם לדמיין איך נראה טיול של משפחה מורחבת למושב)
והתושבים שצריכים לחזור מהעבודה / קניה קטנה לא תמיד יכולים לעלות על האוטובוס (שקיים בתדירות נמוכה מאד!) וגם אחרי שעלו הם מרגישים כמו בתוך טיול שנתי. הנהגים הקבועים גם הם מתלוננים מאד - ובד"כ שופכים את זה על הנוסעים הקבועים.
אז נכון שהתחבורה ציבורית אבל אם אתם ממלאים אוטובוס או את רובו אנחנו נודה לכם אם תחשבו גם על הצד הזה.

לארג'

משתמש סופר מקצוען

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אני רק תוהה
מותר להכיל קצת גם את הנופשים מקרית ספר גם אם אתם זכיתם לגור באשדוד. בנתניה. או ברכסים
אז גניבה חד פעמית כשירה בעיניך?
גם נזק חד פעמי?
וכמה מפתיע - אבל יש אנשים שסדר יומם מסודר גם בבין הזמנים. על הגב של מי תפוקת העבודה הנמוכה בשל עייפותם? לחילופין - הלימוד הלא מרוכז בשל חוסר היכולת לאגור כוחות?

ללדת אחרת

משתמש פעיל
אני רק תוהה
תגובות מהסגנון הזה המפוזרות פה לאורך האשכול
עונות במדויק לשאלה ששאלתי : איפה ההורים???
או שאולי הם אלו שלא מבינים שגזל שינה הוא גזל שינה הוא גזל שינה,
עוד לפני השאלה איך קורה שילדים אורחים בשכונה זרה מתחצפים לאשה שמבקשת מהם במוצש באחת עשרה בלילה קצת שקט. [ההורים מסדרים כנראה את הדירות...לכו קצת לגינה, אה יכול להיות שתעירו איזו יולדת אחת או שתיים או סתם אמא עייפה שמחר קמה בשש לעבודה? מילא, מה הם לא מבינים שגם לנו מותר לפעמים לנפוש בשבת גיבוש?]

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה