מסכים מאוד!!! כאחד שלמד בשכונה מעורבת שהיה המון רעש בלילות ע''י בני נוער (לא משלנו) היה נראה שאין סיכוי שזה יפסיק בכלל אחרי שניסו בכל הדרכים האפשריות, עד שקם אחד עם רעיון מוזר וזרק המון 'פשקווילים' (!) "שקט בבקשה" ותוך זמן קצר הבעיה נ-גמ-ר-ה !!!לא תמיד זה בעיות של חינוך... המון פעמים זה אי שימת לב וחוסר מודעות
לא טועה רק חושבת שהיה יפה יותר לצטט את הודעות ולהא/עיר את תשומת לב הכותבים במקום לעשות מעשה שעלול לסגור אשכול חשוב(לפחות בעייני)@Rachely's את חושבת שאני טועה?
אני ראיתי כמה תגובות שהיו ראויות למחיקה ומשום מה הדיווח לתוכן שלילי לא היה קיים היום בערב (עכשיו אני רואה אותו)
את מכירה דרך אחרת לדיווח מלבד פרימיום?
לגמרילפעמים זה חוסר מודעות
ליד @הקרמלין במוסקבה ברוסיה אצל פוטין זה לא היה עובר בשתיקהאני רק תוהה
כל המהומה זה על שבועיים של בין הזמנים ?
אין עוד דאגות חוץ מהנופשים שכמה לילות בשנה עושים רעש ומשתחררים ?
[אני גם נגד הרעש...אבל אני מבין משפחה עם 9 ילדים ב3 וחצי חדרים מותר להם קצת יומיים שלשה בשנה להיות בפארק עם 2 ההורים וכל האחים גם ב12.00 בלילה כשהחום יורד וגם הבחורים יכולים להשתתף כי הגינה לא עמוסה..וד''ל]
מותר להכיל קצת גם את הנופשים מקרית ספר גם אם אתם זכיתם לגור באשדוד או בנתניה
[ואפשר גם לסגור את החלון...]
זה נכון,[ואפשר גם לסגור את החלון...]
זה לא רק הרעש מהדירותאפשר לדעת. להתאחד כל השכנים, להשקיע בזה קצת זמן, אחרי חופש אחד כבר כולם יישרו קו ויתנו עם הנופשים שלא יעשו רעש
נשמע חלום של חופשה... תרמזי באיזה מקום בארץ ?אבקש את עצת שוכני הפורום
אנו שכונה חדשה הקורצת למחליפי הדירות, בגלל הדירות הגדולות והנוחות בעלות המרפסות, בגלל הנחל השחמחם הזורם במרחק הליכה, בגלל הפרות הריחניות שאפשר להתבשם מצפיה בהן המרחק הליכה, ובגלל גינת המשחקים שבין הבניינים המכונה בפי כל "הגינה". 2 נדנדות 5 ספסלים מגלשה אחת וכ10 שולחנות "לארוחת ערב" במקור לדמקה.
דא עקא, שכונתנו מבורכת בעיקר במשפחות רגילות המגדלות ילדים בגילאי חצי שנה עד חמש, שאמהותיהן החרוצות ממשיכות להשכים קום לעבודה ולכן מתאמצות לשמור על שגרה ובה שעת השכבה נורמלית קרי שש שבע בערב.
ומה קורה בפועל? כל ילדי הנופשים, שמשום מה נדמה להם שהגיעו לכפר נופש , מוצאים את הגינה שבין הבניינים, שאליה פונים חלונות החדרים של כ100 דירות [! ככה זה בבניה לגובה] כמקום להוציא את כל המרץ שצברו במשך היום , בשאגות וצעקות ריצות ומשחקי כדור, עד 12 בלילה!
כל צעקה של ילד אחרי תשע בערב, מעירה לפחות 10 תינוקות בני שבוע עד חודש, כמה עשרות פעוטות בשנתם הראשונה, וכן הלאה ובעקבותיהם [הבנתם את העיקרון. בניה לגובה וכו]
ומי מדבר על הלכלוך והנזק, איתם צריכים להתמודד האחראים על התחזוקה, ותוספת העלות משולמת מכיסם של הדיירים הקבועים?
איפה ההורים אתם שואלים? גם אנחנו שואלים...
[ואיך זה שילדים "מחונכים" משלנו עונים בחוצפה לנשים ולאברכים בגיל של ההורים שלהם כשמבקשים מהם יפה לשמור על השקט בשתים עשרה בלילה, על זה בפעם אחרת]
משהו פה צריך להשתנות בחינוך. של הילדים או אולי של ההורים? יש כאן בשכונה חילוקי דעות בנושא.
תושבי מתיתיהו הם האחרונים שאפשר לקבל את תלונותיהם על הק"סניקים.יש מעט, כאמור,
ויש את האנשים שנוסעים ומשכירים את ביתם
ולא נתאר את מה שהלך שם בחתונות הקורונה,
יום יום עד השעות הקטנות
זה הרבה מודעות,
זה לדעתי פחות מודעות אלא אני ואפסי עוד..והראיה גם כשמעירים להם זה ממשיך.לפחות העלאת המודעות לגבי התנהגות נאותה של נופשים בישובים השונים
לפעמים הרעש כל כך מטורף, שגם חלון סגור ושני מזגנים לא מועיליםזה נכון,
בין הזמנים לפחות מזגן
זה היה בהומורלפעמים הרעש כל כך מטורף, שגם חלון סגור ושני מזגנים לא מועילים
אז גניבה חד פעמית כשירה בעיניך?אני רק תוהה
[אני גם נגד הרעש...אבל אני מבין משפחה עם 9 ילדים ב3 וחצי חדרים מותר להם קצת יומיים שלשה בשנה להיות בפארק עם 2 ההורים וכל האחים גם ב12.00 בלילה כשהחום יורד וגם הבחורים יכולים להשתתף כי הגינה לא עמוסה..וד''ל]
מותר להכיל קצת גם את הנופשים מקרית ספר גם אם אתם זכיתם לגור באשדוד. בנתניה. או ברכסים
וזה היה ברצינות. זה לא תמיד פיתרון. למרות שיש חלון משורין..זה היה בהומור
לא מצדיק אפאחד לעשות רעש אחרי 11 בלילה
תגובות מהסגנון הזה המפוזרות פה לאורך האשכולאני רק תוהה
מותר להכיל קצת גם את הנופשים מקרית ספר גם אם אתם זכיתם לגור באשדוד. בנתניה. או ברכסים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: