דרוש מידע באים לנפוש בעיר אחרת על חשבון הדיירים הקבועים?

מצב
הנושא נעול.

3524

משתמש סופר מקצוען
שגם את זה אין בכל מקום.
(לא יודע למה, אבל שם באולם האיסור להרעיש יותר מורגש מאולמות אחרים שגם בהם יש שלט, או שאתה מדבר על אולם אחר מתוך שלושת האולמות ברחוב)
הבה נאמר שלא שומעים בחוץ תזמורת, עשו בידוד אקוסטי. הבה נאמר. ומה עם רעש המוני כלי הרכב והטנדרים שעושים חור בראש עד 2 בלילה? זה כבר ברשות הרבים מתחת החלונות של הדיירים.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
חבל על המשך הויכוח....
@3524 אין לי שום דבר אישי נגדך, רק רציתי להביא עוד כיוון... כי אני בהחלט חושב שיש גם את כל תושבי העיר שצריכים איפה לחתן את הילדים שלהם.
לא נכנס לסכסוכים בין השכנים לבעלי האולם, ולכך שצריך לעשות את זה באופן ישר יותר, ופחות על חשבון אחרים (בהחלט שצריך).
אבל גם צריך שיהיו אולמות בעיר (והעירייה לא מתכננת מקום מיוחד לאולמות... אגב, גם בשכונות החדשות אני מאמין שתוך לא הרבה זמן יתחילו לצוץ אולמות של חתונות).

3524

משתמש סופר מקצוען
חבל על המשך הויכוח....
@3524 אין לי שום דבר אישי נגדך, רק רציתי להביא עוד כיוון... כי אני בהחלט חושב שיש גם את כל תושבי העיר שצריכים איפה לחתן את הילדים שלהם.
לא נכנס לסכסוכים בין השכנים לבעלי האולם, ולכך שצריך לעשות את זה באופן ישר יותר, ופחות על חשבון אחרים (בהחלט שצריך).
אבל גם צריך שיהיו אולמות בעיר (והעירייה לא מתכננת מקום מיוחד לאולמות... אגב, גם בשכונות החדשות אני מאמין שתוך לא הרבה זמן יתחילו לצוץ אולמות של חתונות).
ב"ה אני לא צד כאן. רק מרתיחה אותי דרך החיים הזאת, החשיבה ש'אנחנו נעשה מה שבא לנו, ומי שסובל זאת בעיה שלו'. זה בעלי המקום, זה האורחים שמתעלמים מהעובדה שהם נמצאים בלב איזור מגורים, וזה גם בעלי המקלדת שלא מבינים שבכי של עולל רך שגזלו לו את השינה שווה יותר מהצורך להקים אולם חתונות תחת ביתו.

3524

משתמש סופר מקצוען
ב"ה אני לא צד כאן. רק מרתיחה אותי דרך החיים הזאת, החשיבה ש'אנחנו נעשה מה שבא לנו, ומי שסובל זאת בעיה שלו'. זה בעלי המקום, זה האורחים שמתעלמים מהעובדה שהם נמצאים בלב איזור מגורים, וזה גם בעלי המקלדת שלא מבינים שבכי של עולל רך שגזלו לו את השינה שווה יותר מהצורך להקים אולם חתונות תחת ביתו.
והעולה על כולנה, פתיחת 3 אולמות חתונה זה לצד זה, מוקפים בבנייני מגורים, מבלי להקצות אפילו מקום חניה אחד. זה העוול שזועק עד לב השמים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה