אפשר לבקש מילדה בת 10 בערך של השכנה בתמורת כמה שקלים או מתנהואם אין אותה?
אפשר לבקש מילדה בת 10 בערך של השכנה בתמורת כמה שקלים או מתנהואם אין אותה?
ילדה בת עשר? אמיתי? כמעט צריך לשמור עליה.אפשר לבקש מילדה בת 10 בערך של השכנה בתמורת כמה שקלים או מתנה
למה? הרי העיקר מה שהיא צריכה 1 לתת הרגשה לילדים שהם לא לבד ולא יכנסו בטראומה 2 להתקשר להורים ולעדכן על כל צרה שלא תבאילדה בת עשר? אמיתי? כמעט צריך לשמור עליה.
ועד מתי היא כבר יכולה?
ונגיד שכך - גם היא אל קיימת בכל המקומות
גם אותה אין...לדעתי שכנה שנכנסת כל רבע שעה זה אותו דבראפשר לבקש מילדה בת 10 בערך של השכנה בתמורת כמה שקלים או מתנה
את משאירה בשוטף, במודע ולא במקרי חרום ילדה בת ארבע לבד בבית בשעות הלילה למשך חצי שעה, בלי לדעת מה קורה איתה, בלי אפשרות לעקוב אחריה, האם היא מתעוררת והאם יש מקרה חרום חריג בבית ובלי אחים נוספים גדולים או שמירה כלשהיא?בלת"ק
זה תלוי בסוג הילדים, הבת שלי בת ארבע וישנה מאד חזק, נדיר מאד מאד שהיא מתעוררת בלילה, ולכן אני יוצאת לרבע/חצי שעה בסביבת הבית, מה יהיה בהמשך? לא יודעת זה תלוי כל ילד ואיך הוא ישן.
יש גם אלפי אנשים בוגרים לצערינו שלא ידעו לעזור לעצמם במקרים כאלהחוסר אחריות משווע.
יש כאלה שמבקשות מהשכנה להכנס כל רבע שעה או משהוא כזה
אגב טלפון לא עוזר במקרה שפורצת חס ושלום שריפה בבית של השכנים.......
ממש לא בשוטף, מידי פעם. בכללי אני לא אחת שיוצאת.את משאירה בשוטף, במודע ולא במקרי חרום ילדה בת ארבע לבד בבית בשעות הלילה למשך חצי שעה, בלי לדעת מה קורה איתה, בלי אפשרות לעקוב אחריה, האם היא מתעוררת והאם יש מקרה חרום חריג בבית ובלי אחים נוספים גדולים או שמירה כלשהיא?
אם כן, עצוב וחמור. ולא נראה לי שיש רב שיכול אחר כך להקל אם קורים מקרים של דיני נפשות.
בכל המקרים הנל ילד שיודע להתקשר והורים בסביבת הבית וטלפון טעון בחדר פותרים את הבעייההגילאים שכתבת - מתחת לגיל 6 לא יכולים להישאר לבד. נקודה.
זה גיל צעיר מידי לקחת אחריות על עצמו ובטח כשיש עוד שני ילדים קטנים ממש שבכלל לא עצמאיים.
ילדים בגיל כזה לא רק שלא יכולים להתנהל עם מקרה חירום (לא צריך שריפה, מספיק שצריכים לצאת לשירותים וצריכים עזרה או שהלכו לשתות ומשהו נשפך, נפל מהמיטה וכדומה) שאז הם חסרי אונים ובאמת לא יכולים לעזור לעצמם. גם בזמן רגיל שמוצאים את עצמם לבד זה מבהיל ומפחיד וזה לא ראוי לעשות להם את זה.
לא אחראי.
עצוב שאת לא רואה בזה שום בעיה.ממש לא בשוטף, מידי פעם. בכללי אני לא אחת שיוצאת.
אני לא רואה בזה בעיה כמו שציינתי ילדה שישנה חזק היא מתעוררת רק בזמנים שלא מרגישה טוב או משהו כזה, וגם אז היא לא קמה מהמיטה, טיפוס נוח כזה.
כן קוראת לי מהמיטה.עצוב שאת לא רואה בזה שום בעיה.
לטיפוסים שהם כל כך רגועים ושלווים עד כדי השארת ילדים בני ארבע לבד בבית, הייתי ממליצה פשוט לשאול דעת תורה.
אגב, מה הילדה עושה כשהיא "לא מרגישה טוב" ובכל זאת "לא קמה מהמיטה" בוכה? קוראת לאבא ואמא? נוכחות של הורים היא קריטית בגיל הזה.
וזה גם מהסיבה שכיום אלה שעובדות בחניות ובסגנון, זה בנות יותר פתוחות.לגבי ביביסיטריות שנעלמו מהנוף בשנים האחרונות 0
פשוט מאוד - פעם האפשרות היחידה כמעט "להשיג כסף" בתור ילדה בת 14 זה ביביסיטר
היום לצערינו רואים ילדות במכירות, בחנויות . (הכי אני אוהבת לראות ילדה בחנות נעליים לצעד ראשון מנסה להסביר לי איזה נעל נוחה וטובה לקנות לילד שלי כאילו לפני רגע היא עזבה את נעלי צעד הראשון שלה
יש להם לפחות גלאי עשן?בכל המקרים הנל ילד שיודע להתקשר והורים בסביבת הבית וטלפון טעון בחדר פותרים את הבעייה
יש לי אח שכשהוא ואשתו יוצאים לסיבוב הם שמים את הטלפון על מענה אוטומטית ופשוט מתקשרים מדי פעם ומקשיבים אם יש רעש ברקע, אגב הם גם ממש שומעים את הנשימות של הילד דרך הטלפון כשהוא ישן...
לא רואה בזה בעייה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: